Sevgilisine güvenmeyen,şüphe eden tek benmiyim yoksa?

Hakketen siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.konu sahiiibiiiii

Erkekler bakmış bakmamış ... Güzel veya yakışıklı dikkat çekene bakılır ... AMa böyle iki kişi arasında baktıydın bakmadıydın, Yok bana çaktırmdan bak ... Yok ben kıskancım frenleyim oda göz ucuyla baksın..

Hakketen bayanlar ne yaparsak kendimize....
Ne erkekler var bakmakla kalmayıp hayale dalan.

tavsiyem... o zaman sende giyecen eteğini oturucan senin göz çapkını sevgilinin yanına oda senden başka kimseye bakmayacak..

Eveet. Aynıyız yani. Bide bzim 2 bucuk sene oldu iyice bağlandım. Herşeyden herkezden kıskanır oldum. Bide neden güvenmiyosun demişsin. Şimdi canım biz çarşıda geziyoruz mesela mini etekli bi kız geçiyo dönüyo bi bakıyo bacaklarına ben bunu görüyorum tabi bütün gün trip ama gözüm kayıyo elimde olmadan bakıyorum falan diyo. Niyetini biliyorum ama onun öle bakması ( heleki benim yanımda ) beni çok rahatsız ediyo :43: Kesinlikle kızların yüzlerine bakmaz sadece bacaklarına onuda her erkek bakar sen erkek olsan sende bakardın askm diyo. çok kavgalar ettik ama gene bakıyo. Bende güvenmiyorum :47: Güvenmicemde ! :47: [ Haklıyımda ] :(

kusura bakma ama böyle güvensiz bir şekilde ilişkiyi devam ettirmek çok sağlıksız olur.güven olmadan bir ilişki olamaz bence.çünkü ileride evlendiğinde kendini herşeyini ona emanet ediceksin arkanı dönüp gittiğinde seni üzücek kötü şeyler yapmıcğına emin olmalısın.ben çok tarafsız bir şekilde düşündümde benim sevgilim bir kızın bacağına bakıcak hem de dönüp bakıcak ha..bir daha onunla işim olmaz.ne demek bu ya kusura bakma ama bu derlerya bişeyine düşkün diye başaka bir açıklamasıolamaz.hani ileriyi düşünürüm ben olmaz olmaz diyede bişi yok sonuçta bir bayan gayet açık dekolteli hatta okadar bile olmasınagerek yok biraz diz üstü bir etekle arkadaşının yanına gelse ve kötü bir niyeti olsa gayet kolay bir şekilde istediğini de yapar senide aldatır..kusura bakma insan sevdiğine güvenmicek de kime güvenicek..kötü niyeti yokmuş da bacağına bakıyomuş bence bu yalnızca kendini aldatmak kandırmak olur..

bakmayan erkek var mıdır? cevap veriyorum: yok!

kusura bakma ama bakmayan erkek var..insanın biraz Allahtan korkusu olsun ahlakı iyi olsun hiç bir şey de yapmaz bakmaz da..malesef size hep kötüleri denk gelmiş demekki.bakar karısının bacağına bakar.insan hayvani duygularından kurtulamazsa eğer tabi önüne gelene bakar açık olsun olmasın..ama her erkek bakar diye bişey yok..

Bu durumdan şikayetçi, konu sahibiyle benzer durumda olan hanımlar da varmış... Diğer mesajları da okudum. Hoşnut olunmamalı elbette, tabii hoşnut değilsek tavrımızı koyarız... Bunu yaparken de adamın kafasını karıştırmamak lazım... Refleks olarak bakması normal mi, çirkin mi... Bir gün tepki verip diğer gün "Ben bile bakıyorum, onu giyen suçlu" dersek ne denli anlatabiliriz tavrımız yahut ne denli etkili olabilir ki?

... dersek şikayetimizin hükmü kalmaz, olayı normal karşılamaktan öte yüceltmiş oluruz... Vallahi ben bu kısımları tekrar okuyunca adama "vah yazık" dedim, daha evvelki mesajlardaki adama benziyor mu bu masum şey?

Forumun bu bölümüne sık uğramayanlar konulara ne denli genel yorum yaptığımı fark edemez elbette... Tüm mesajlarımda yazdığım gibi tüm genç kızların kendi benliklerine gereğince saygı duymalarını, ilişkide ağırlıklarını hissettirmelerini hatırlatıyorum... Sırf bir şeyleri değiştiremiyoruz diye hatayı kendimizde aramak yersiz... Bu zihniyetin bir üst basamağı aldatılan kadına "Kendine yeterince bakıp kocanı eve bağlayamadın" demektir... Oysa silkinip "Bu adam ne yapıyor yahu!" demek kah "Erkek olsam ben de bakardım" kah "Ben zaten tepki gösteriyorum" gelgitlerini yaşamaktan daha kolaydır... Psikolojisi bozulur insanın aynı adama bir gün mazaret bulup bir gün öfke kusarken mazallah... Zaten seven sayan adam bu mevzuu tartışma konusu yaptırmaz... Güven bağışlanmaz, hissedilir... Cümleten sağlıklı, huzurlu ilişkiler... :68:

size sonuna kadar katılıyorum..bir de arkadaş demişki bakıp gözlerini hemen çekiyo diye..fakat ilk yazdıklarında arkasını dönüp bakıyo diye yazmış.madem gözleri bir an kaydı sonra hemen çekti gözleri arkasında mı bu adamın..arkasına dönüp bakıyo demiş üstelik.bu nasıl iştir anlayamadım..kendimizi kandırmayalım.bazı şeyler zordur elbet sevmek sonra atrılmak ama ben 40 yıl ağlıcağıma üzülceğime 40 gün ağlamayı üzülmeyi yeğlerim..kör değiliz Allah akıl vermiş biraz da mantıklı olmak lazım..

Konuya öyle bir başlamışsınız ki sanki ortada "fol yok yumurta yokken" adama kıskançlıklarınızla dünyayı dar ediyorsunuz... Sanılıyor ki "adamcağız" sütten çıkmış ak kaşık üstelik sizden kopamayan "saf aşık"... İlahi...

Gözü sevgilisinden başka kızı görmeyen adamlar ayrılırken siz bu "laçkalaşma"ya rağmen bu denli eminsiniz ayrılmayacağına... Pes... Adam bence de ayrılmasın sevgilisinin yanında başkalarının bacaklarının "röntgenini çekme lüksüne sahipken"... Öyle bir "gülücüklü"sünüz ki sizi "Ne yaparsam yapayım ayrılmıyooo" derken gören de adama dünyanın nazını niyazını yapıyorsunuz da sizden vazgeçemiyor sanır... Siz onu bu haline rağmen bırakamıyorsanız adam neden ayrılsın sizden? Ona güvenmeyen (haklı sebeplerle kuruntu değil, adam "görsel zampara") sizken, o neden ayrılacakmış? Enayi mi bu adam?
kesinlikle çok ama çok haklısın..bu kabullenmek hatta aldatılmayı kabullenmek olur.bir de tersini bir erkeğe şehvetle baktığını düşünün o adam kabul edebilecek mi bakın bakalım..bahanede hazır zaten her erkek yapar..ha her erkek yaparsa bizde kabul etmeliyiz..var mı öyle yağma ya hadi ordan..erkekleri başınıza çıkarmayın allah aşkına bunlar bahane değil kendini kandırmak avutmaktır sadece..ahlak lazım ahlak insan olsun karşındaki ahlaklı olsun gör bakalım yapıyo mu...
Nasıl da kendinizi değerli hissettirmiş, "Ne yaparsam yapayım ayrılmayacağına eminim" dedirtiyor, üstelik de bu durumdan memnun hissettiriyor size... Bulunmaz hint kumaşı olmuş, siz kendinizi öyle sanıyorsunuz onun gözünde... Kadın dizide bir aktörü beğendi diye cinayet işlenen bir ülkede yanındaki kadına rağmen başkasının bacaklarına bakan adam terk edilmiyor da "Benden ayrılamaz" dedirtiyor... Dünya ne hale geldi... Bir de "Kesinlikle yüzlerine bakmaz, bacaklarına bakar" avuntusu yok mu... Hadi bu, sizi terk edemeyen, ne yaparsanız yapın sizden ayrılamayan "değerli beyefendi"yle evlendiğinizi varsayalım... Çocuğunuz ve eşinizle yolda yürürken adam "kesinlikle yüzüne değil", bacaklarına bakıyor yanınızdan geçen hatunun... Hayalinizdeki evlilik fotoğrafı bu mu?

Sözün kısassı bu hususta erkek arkadaşınızla yüzgöz olmuşsunuz... Bir konuda huzursuz olduğunuzu söylemesine rağmen muhatabınız o tavrı sürdürüyorsa arada yeterli sevgi, saygı, bağlılık yoktur... Daha açık konuşalım, temeli sağlam bir ilişki yoktur... Kendinizi "Her erkek bakar" diye avutmayın, hadi "gözleri kaydı diyelim" sevgilisi bunu fark ettiğinde utanır adam... Yanında bir erkek arkadaşı varmışçasına rahat davranmaz... Utanmasa laf atacak... Siz "Ne yaparsam yapayım sıkılmıyor benden" derken sizin onun ne yaparsa yapsın göz yumduğunuz hallerine odaklanın... Gidişat kötü... Adam hata yapmaktan, kaybetmekten korkmuyor... Bu forumu dikkatli okusanız nişandan, düğünden dönen bir sürü hikayeye şahit olursunuz... Onlar öylesine düzgün insanlarken sizin o "hayatta terk etmeyecek" erkek arkadaşınız yarın başka bir kadının "kesinlikle yüzüne bakmadan" vücuduna "daha yakından odaklanabilir"... Hesap da soramazsınız, şimdi tavır yapıyorsunuz da umrunda mı sanki? Cevap hazır... Hep öyle diyormuş ya: "Her erkek yapar!"... Hadsiz...

Hal böyleyken siz bir "iç geçirin" sokakta yakışıklı bir delikanlıya... "Her kadın bakar" deyiverin onun gibi... Görün bakın bakalım bunca zamandır sineye çektiğiniz, (çekmeseniz ne yazacak adam umursamıyor ki tavır almanızı) "Ne yaparsam yapayım beni bırakmaz" dediğiniz adam ağzına geleni sayıp size yol vermiyor mu... Bunu görmek bu kadar zor mu sahi? Erkekleri tepelerine çıkaran kızlara bir tek ben mi kızıyorum? :68:

kesinlikle çok ama çok haklısın..bu kabullenmek hatta aldatılmayı kabullenmek olur.bir de tersini bir erkeğe şehvetle baktığını düşünün o adam kabul edebilecek mi bakın bakalım..bahanede hazır zaten her erkek yapar..ha her erkek yaparsa bizde kabul etmeliyiz..var mı öyle yağma ya hadi ordan..erkekleri başınıza çıkarmayın allah aşkına bunlar bahane değil kendini kandırmak avutmaktır sadece..ahlak lazım ahlak insan olsun karşındaki ahlaklı olsun gör bakalım yapıyo mu...

Eveet. Aynıyız yani. Bide bzim 2 bucuk sene oldu iyice bağlandım. Herşeyden herkezden kıskanır oldum. Bide neden güvenmiyosun demişsin. Şimdi canım biz çarşıda geziyoruz mesela mini etekli bi kız geçiyo dönüyo bi bakıyo bacaklarına ben bunu görüyorum tabi bütün gün trip ama gözüm kayıyo elimde olmadan bakıyorum falan diyo. Niyetini biliyorum ama onun öle bakması ( heleki benim yanımda ) beni çok rahatsız ediyo :43: Kesinlikle kızların yüzlerine bakmaz sadece bacaklarına onuda her erkek bakar sen erkek olsan sende bakardın askm diyo. çok kavgalar ettik ama gene bakıyo. Bende güvenmiyorum :47: Güvenmicemde ! :47: [ Haklıyımda ] :(

2.buçuk senedir birlikteyiz ve ben hep böyleydim. Benden sıkılmaya hakkı yok . Çünkü onunda hataları var. Ben hiç bi erkeğe bakmazken o dönüp kızın bacaklarına bakıyosa ben o adama güvenmem. Sevmiyomum? Deli gibi seviyorum ama yapcak bişe yok. Aldatmıcağını biliyorum ama sadece bi şüphe var oda muhtelemen o huyu yüzündendir. Ve sıkılsa şimdiye kadar ayrıırdı naparsam yapıyım ayrılmıyo :) Daha çok var takıntılarım dediği şeylerede kolay kolay inanmam buna çok kızıyo ama huyum böle. Ama ayrılmıcağına eminim alıştıda zaten :61:

Çok haklısın getirmiyorum zaten gündeme. Sadece yanımda baktığı zamanlar ' senden bi bok olmaz güvenmiyorum sana hiç bi zamanda güvenmicem ! ' diyorum. Seni aldatcak bi insan olmadığımı çok iyi biliyosun senin yanında baktığımdada istem dışı bakıyorum falan diyo. Ama çok açmıyoruz bu konuyu dediğim gibi sadece ynmda bi kızn backlrna falan baktıgında sadece.

Bakması beni rahatsız ediyo ama sizin abarttığınz kadar değil. Sorun şurda ben güvenmiyorum içimde hep bi şüphe var konu bu. Bunu nasıl yenebilirm. Bunu tartışmamız lazım konu erkek arkadaşımın kızların bacaklarına bakması değil. Ben sadece güvensizliğimin bundan dolayı olabilceğini söledim. Ve ben yüzüne , gözlerine bakmaktansa bacağına bakmasını tercih ederim. Burda o eteği giyen kızdadır bence suç benim sevgilimde değil.. Çünkü normal bi etek değil onların giydiği.. Kendimi falanda kandırmıyorum 'erkek' olan herkez bakar bi kere olsada dönüp bakar. Ayrıca ben dikizliyo diye bişe demedim. Sadece anlık olarak bi kere bakıyo ve çekiyo hemen. Buda bi refleks. Ben ondan daha uzun bakıyorum açıkcası.

Bu nasıl bir ilişkidir yahu okurken ağzım açık kaldı. Çok garip bir insansınız gördüğüm kadarıyla.
Adam sizden neden ayrılsın, zaten yanınızda başkalarına rahatça bakabiliyor yakında yanınızda daha neler yapar. Ayrılmasına gerek yokki. Aldatmayacağına eminim demişsiniz, aldatmasına gerek yokki adam(ki aslında çocuk demeliyim bu hareketlere göre) yanınızda yapıyor zaten yapacağını. Suç kızdadır sevgilimde değil diyorsunuz, sevgiliniz gibi , cinsel açlığı bulunan,sevgilisinin yanında dahi başkalarına bakan erkekler oldukça kızlar ne yapsın, istediklerini giyemesinler mi?
Gerçekten garipsiniz. Ne desek anlamak istemiyorsunuz zaten. Umutlu_Ol'a kesinlikle katılıyorum aslında söylenecek herşeyi söylemiş. Anlamak maharet ister..

çocuğun suçu yok sen paranoya olmuşsun :27:

yada çocuk geçmişinde güvenini sarsıcak büyük bişi yapmış
yada çocuğun geçmişi tekin deil çok kızla çıkmış :44:
başka bi açıklaması yok :37:

Yo hiç biri değil.. Ben 2. aşkıyım. Diğeri orta okulda zaten saymıyoruz bile onu. Saymassak ilk aşkıyım yani. Başka bişey yapmıyo dediğim gibi hiç bi kız arkadaşı yok ve kesinlikle kızlara laf atmaz gülmez bi kız espri yaptığında. Sadece bu bacak konusu var görüyo bi kere bakıyo dönüyo sonra. Bende sinir oluyorum tabi.. Çok fazla tepki gösteriyorum güvensizliğimde bu yüzden sanırım..

ASLA,
hayatta en guvendigim insan sevgili kocamdir, kedimden suphelenirim kocamdan suphelenmem!!
bitanem ooo,,,asik oldugumuz andan beri hic eksilmedi askimizzz :nazar::nazar:
umarim bunu dedirtir sevgilin sanada, (eger seviyorsan insallah suphenden ,guvensizliginden yanildigini tez bir zamanda anlarsin canimmm, bahtin acik olsun)

ASLA,
hayatta en guvendigim insan sevgili kocamdir, kedimden suphelenirim kocamdan suphelenmem!!
bitanem ooo,,,asik oldugumuz andan beri hic eksilmedi askimizzz :nazar::nazar:
umarim bunu dedirtir sevgilin sanada, (eger seviyorsan insallah suphenden ,guvensizliginden yanildigini tez bir zamanda anlarsin canimmm, bahtin acik olsun)

İnş. canım. Konuda bu zaten ben sadece benim gibiler varmı yokmu bunu merak ediyorum lütfen ' bende güvenmiyorum:( ' veya ' ben çok güveniyorum' gibi şeyler söyleyin merak ettiğim nokta bu. Tşk ederim yorumun için :)

Kimseyi başıma falan çıkarmıyorum ben. -ki eminim senin sevgilinde bakıyodur.Bi yerde oturuyoken tam karşısında bi karış eteğiyle bacak bacak üstüne atan kıza bakıyomu bakmıyomu.. Ben bakmayan erkeğin erkekliğinden şüphe ederim.

Kimseyi başıma falan çıkarmıyorum ben. -ki eminim senin sevgilinde bakıyodur.Bi yerde oturuyoken tam karşısında bi karış eteğiyle bacak bacak üstüne atan kıza bakıyomu bakmıyomu.. Ben bakmayan erkeğin erkekliğinden şüphe ederim.

Senin erkek arkadaşının yapmış olduğu bu geniş davranışı, herkese mal etme lüften. Henüz gerçek olgun ve ahlaklı bir erkekle karşılaşmamışsın belli ki.

Senin erkek arkadaşının yapmış olduğu bu geniş davranışı, herkese mal etme lüften. Henüz gerçek olgun ve ahlaklı bir erkekle karşılaşmamışsın belli ki.

Yoo ben çok erkek gördüm terbiyeli ahlaklı. Onun bu davranışı ahlaksız terbiyesiz olduğunu göstermiyo. Erkek olması yeter bakması için.

Sana hiç değer vermeyen, kadınlık (ki kesin çocuksun yazılarından anlaşılıyor) gururunu hiçe sayan bu geniş adamla geniiiş geniiiş mutluluklar dilerim. Kul köle olmuşsun resmen adama. Yakında 3lü takılırsınız sen, o ve etekli kız :51: :60:

Sadece gülmek için bir kz daha baktım ve dedim daha olgunlaşamamış bir birey olduğun sözlerinden belli. Sen sadece kendine zarar veriyorsun lise çağında olman yada aynı o yaş grubu gibi davranman normal. bundan sonraki konu başlığını tahmin etmemek içten bile değil ...

Bu insan seni olgunlaştırır kolay gelsin ... senin güvensizliğin ona değil kendine. her insanın kıskanç olması sadece kendine bazı konularda güvenmemesidir..

2. neden ise her zaman elinden kaybetme kuşkusudur...

Bu aşkın ömrü en fazla 6 aydır...

Eğitim durumuna bakmadan yazmıştım doğru tahmin.. lise çağlarında birinden mantıkla hareket etmesini bekleyemiiyiz... lise çağlarında biri ancak kendi gibi düşünen yorumlara katılır ... sonra anlayacksın bundan seneler sonra .
Güvenmiyosan fazla zorlamayacaksın.. Lafla, kaprisle yada benzeri davranışlarla peynir gemisi yürümez...

Back
X