inanamıyorum burda okuduklarıma :ss kızlar napıyorsunuz siz ya, aldatmak isteyen bi insanı durdurabileceğinizi mi sanıyorsunuz pardon???? yok rapor veririm, dışarı çıkmam, arayan olursa bana söyler, msninde kız yok, facebooku var bütün kızları sildi :sss çok şaşkınım olamaz böyle bir şey, şu an tam olarak bi 10dk kdr önce yazdığım eski ilişkimi hatırlatıınız bana.. bunları yapan bi erkek arkadaşım oldu şimdi bana uzak Allaha yakın olsun.. ileride sevgilileriniz de anmasın sizi böyle aman deyim kızlar..
adam aldatmak istese sizden gizli facebook hesabı açamaz mı??
farklı bi msn adresi alamaz mı??
sizin haberiniz olmadan dışarı çıkamaz mı??
ki bi arkadaşımız da söylemiş kızları eklemiş sarkmış fln diye, bunu şu an başka hesaplarla yapmadığı ne malum??????
a ama, o zaman size bi akıl vereyim, eski nemrut erkek arkadaşım gibi sizde ne kadar arkadaşlık sitesi varsa hepsinden bi hesap açın, sevgililerinizin orda hesabı var mı bi kontrol edin.. aman vardır fln yakalamadan atlamayın... yapmayın, ilişkileriniz kendinize de sevgilinize de dar etmeyin gözünüzü seveyim, yaşayan biri olarak söylüyorum bunları... hatta isterseniz daha neler yaptı onları da anlatayım, ve karşılığında benim onun hakkında ne kdr kötü şeyler düşündüğümü.. psikologla anca düzelebildiğimi..