sevgilisini ondan daha fazla sevenler

cherrylady26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
598
935
33
arkadaşlar merhaba,
yaklaşık 4 aylık bir ilişkim var çokta güzel gidiyor herşey yolunda. erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum benim hayatımda ilk defa aşık olduğum ve sevdiğim erkek..
onunda çok uzun süreli ilişkisi olmuş, kız ara sıra taciz etsede onada güzel güzel artık olamayacagını anlattı.
benim sorunum bazen onu onun beni sevdiğinden daha çok sevdiğimi hissediyorum. benim için çok anlam ifade eden bir adam. her fırsatta bunu ona da söylüyorum.
benim sorum şu, acaba benmi kafamda bu olayı çok kuruyorum yani insanların birbirlerine olan sevgilerini ifade ediş biçimi her insanın ayrıdır, elle tutulur bir şey yok ama kendimi çok kaptırdım zaman zaman korkuyorum.
aranızda böyle hisseden var mı ? yani erkek arkadaşını ondan daha fazla sevdiğini hisseden ? sizler böyle bir durumda ne yapıyorsunuz?

Onu sevseydı seninle olmaz ona dönerdi diye düşünüorum yanlışmıyım??

Onu sevseydı seninle olmaz ona dönerdi diye düşünüorum yanlışmıyım??

yok kesinlikle o konuda bir sıkıntım yok ona sonsuz güveniyorum.. ama ben sanki kendimi çok kaptırdım o benim kadar değil gibi ya da bilemiyorum elle ttutulur somut bir şey de yok ben kuruntu yapıyorum belki ama bu düşünceleri kafamdan nasıl uzaklaştıracagımı bilemiyorum

Rahatlayın kuruntu yapmayın eğer kuruntu deilsede zman bunu gösterir gerçekten sizi çok seviosa siz kendinizi kuruntulayarak mahfetmeyin

Ben anlayamam gibi geliyor bence biz eşit seviyoruz ikimiz de kendmzce
Bence normal dengeli bi ilişkide böyledir gibime geliyor herkes kendince seviyordur

Bide bu durum var size sizden daha az sizi sevdiğini gösterecek harekettemi bulundu
Bulunmadıysa sizin kuruntunuzdur diebiliriz
Ben eşimi oda beni çok sever sıkçada dile getirir bende onu bizde durum eşit gibi

Uzun ilişki sonrası biraz zor oluyor. Dikkat et de yara bandı rolünü üstlenme...

Bide bu durum var size sizden daha az sizi sevdiğini gösterecek harekettemi bulundu
Bulunmadıysa sizin kuruntunuzdur diebiliriz
Ben eşimi oda beni çok sever sıkçada dile getirir bende onu bizde durum eşit gibi

şöyle söyleyeyim ,bulunmadı ancak ben onun için çok fazla şeyi göze aldım . o da bunların farkında.

şöyle söyleyeyim ,bulunmadı ancak ben onun için çok fazla şeyi göze aldım . o da bunların farkında.
Hmm ozmn boşuna telaşa kapılmayın farkındaysa sizi seviyordur bide fazla sıkmayın uzun süreli bi ilşkisi olmuş bu ilşjide bitmiş inş sizin ki evlilikle taçlanır ve hep mutlu olursunuz

Uzun ilişki sonrası biraz zor oluyor. Dikkat et de yara bandı rolünü üstlenme...

inan bu konu kafamı o kadar uzun süre kurcaladıki. çünkü uzun ilişki tehlikeli olabiliyor, ancak eski kız arkadaşı 2-3 kez taciz etti görüşmek istedi. zaten kendine bile hayrı olmayan biri. acıtasyon falan yaptı. erkek arkadaşım beni çok sevdiğini ve artık aramaması gerektiğini görüşmeyeceğini defalarca söyledi.kız bununlada yetinmedi kişiliğime falan hakaret etti. erkek arkadaşımda buna göre cevap verdi. kızı engellemekte yetmiyor farklı numaralardan yazıyor . bu konuda içim rahat erkek arkadaşım tercihini yaptı. yani rahat diyorum bakmayın artık rahat bu olan bitenden sonra..

inşallah öyle olur. güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Cnm bnm eşimde bnm bi tanıdığımla sevgiliymiş kız nişanlanmak bile istemiş eşim istememiş ayrılmışlar kız kv deme gidip elini öpmüş gördüğü her yerde görümcelerime hep yakın olmaya çalışmış ama ne oldu eşim onu elinin tersiyle itti bnmle sevgili oldu daha sonradanda evlendik ve mutluyuz çok şükür evlenmeyide ben istemedim eşim teklif etti öle bi durumda deildi yani o kız gibi. Daha sonra biz bu kızın başkasıyla nişanlıdığını öğrendik sonra biz el ele gezioken kız nişanlısıyla yanıöızdan geçti eşim kafasını bile çevirip bile bakmadı kız geçerken öle böle bakıodu yani dert etme bu yüzden ben hiç dert etmedim

a aa bizimle neredeyse aynı örnek bu kadar olur :) aynı şekilde kızda evlenmek istiyormuş baya uzun sürmüş yanlız bunların ilişkileri 8 yıl kadar. yani şöyle söyleyeyim 17-25 yaş aralığında .. aynı şekilde erkek arkadaşım beni annesi ve babasıyla falanda tanıştırdı 3.ayımızda olmamıza ragmen.. sonra kız aradı hayatımla ilgili önemli kararlar aldım (yani başkası var dmeye getirdi) erkek arkadasım mutluluklar mutluluklar falan diye tersledi. benim yanımda konustu kızla. biz henüz çok yeniyiz ama ben çok şey yaşadım ve çok şeyi göze aldım onun için ve hayatımda ilk kez bir erkek için o da bunun farkında ve benim değerimin ne kadar farkında oldugunu her fırsatta dile getiriyor. inşallah bizde sizin gibi oluruz :)))

İnş cnm bizimkilerinde bizden uzun olmuş ilşkileri askere gitmiş kız beklemiş falan sen düşün artık eşim 27 yaşında ben 22 yaşındayım 1 yıl sevgiliydik 2yıla yakındırda evliyiz

Insan ilk defa ask duygularini hissedince bocaliyor. Ask zaten birazda zor olana karsi hissedilen birsey sanirim :))

Bence tadini cikar. Asik oldugun adam sana ait, seninle.. telefon etsen aciyor, mesaj yazsan cevapliyor, opsen karsilik veriyor. Daha ne? Bu duygular cok nadir yasaniyor. Ve umarim hep boyle guzel ask dolu yillariniz olur :)

haklısınız ,aşk biraz da şükretmek demek aslında :)

bence kadinlar ne hissediyorsa dogrudur...demekki senin ona sevgini gosterdigin kadar o gostermiyor yada okadar sevgisi yok ki sen bunu farkettin bu hise kapildin...o da ssenin kadar sevgi dolu olsaydi inann icin kuş kadar hafif olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…