Sevgilisinin/Eşinin boyunu kısa bulan var mı?

Valla nişanlım benden 7 8 cm uzun.
Topuklu filan giyersem aynı boya geliyoruz.
Açıkçası ben hep isterdim şöyle boylu poslu olsun diye ama kısmet.
Herşeyi aynı anda bulamıyor insan.

Boyum 1.82 ,eşim de 1.90.Uzun kızlar eş bulamaz mantığıyla kendini avutanlara inat salına salına yürüyoruz.Tepeden bakmak güzel oluyor.

Boyum 1.82 ,eşim de 1.90.Uzun kızlar eş bulamaz mantığıyla kendini avutanlara inat salına salına yürüyoruz.Tepeden bakmak güzel oluyor.

Maşallah bacım
Kız o ne boy posmuş sendeki!
Ben 1.90 adamın yanında böcek gibi kalırım valla
Hatta onu geç nişanlım da senin yanında bücür kalır

Maşallah bacım
Kız o ne boy posmuş sendeki!
Ben 1.90 adamın yanında böcek gibi kalırım valla
Hatta onu geç nişanlım da senin yanında bücür kalır

pisipisi bacım,sulak yerde yetişmişim ben.Dün arkadaşım senin yanında komplekse giriyorum,ben de kendimi uzun sanırdım,psikolojimi bozdun,diyor.
Boyu boyuna,suyu suyuna demişler de aşk engel tanımaz gibi geliyor bana.

Valla ben 1.65 ancayım
Senin yanında komplekse girmem, olayı direk 7 cücelere bağlayabilirim ancak
Maşallah diyelim dilimizi ısıralım
Sonra bana gelip de senin yüzünden yollarda düştüm deme

Son düzenleme:
benım AŞKIM bnden 2 cm kadar kısa..topukluda gıyıyorum rahat rahat..kasmıyoruz..

boy farkını önemsız kılan karşıdakı ınsanın ve sızın komplekssız olmanızdan başka bırşey değil..

Ben 1.65 o 1.75 iyi bir problem yok kısa olsaydıda problem olmazdı önemli olan sevmem.

Zamanında sevgilimin boyunu kısa bulmuştum ve kendime hiç yakıştıramadığımdan ayrılmıştım. Ben 1.69, o 1.78di. Ama benim boyumda görünüyordu, hiç hoş değildi. Ya da bana boyunu olduğundan fazla mı söyledi bilemiyorum. İnşallah gönlüme göre uzun, bana yakışan birini bulabilirim bundan sonra.

Son düzenleme:
bende hep uzun olsun isterdim ben 1.71 sevgilim 1.75 ama mutluyum boy çokta önemli değil:81:

Valla ben 1.65 ancayım
Senin yanında komplekse girmem, olayı direk 7 cücelere bağlayabilirim ancak
Maşallah diyelim dilimizi ısıralım
Sonra bana gelip de senin yüzünden yollarda düştüm deme

maşallah boylu poslu olanlara hayranım ben de

Teşekkür ederim çok incesiniz kızlar.Pisipisi öyle şey olur mu hiç,estafurullah.

ben 168 o 183 zayıf oldugm için uyumlu duruyoruz :123:
topuklu giyersem tadından yenmiyo çift olarak :123:

ben 176 yim. eski sevgilim de benden 1-2 cm daha uzundu hic hosuma gitmiyordu boylu poslu birini istiyordum hep yanimda o yuzden olmadi haha dis gorunusu kafaya takan biriyim. yanimdaki yanima yakissin istiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…