Sevgilisinin pişman olup geri dönmesini isteyenler :(

benim yaş 20 onun 22. telefonu açtım ne mesaj var nede arama. haber aldım mutluymuş umrunda değilmiş bunada aşk diyolar işte

olan bana oluyo herşeymi yalan ya herşeymi yazık:59:

o zaman sus arkadaşım ve sende mutlu ol he olmak zor biliyorum ama oluyo gibi davran ona haber kesinlikle gönderme ama ona haberinin ulaşabileceği heryerde ol ohooo yumu seni unutmuşa benziyo gezip dolaşıyo gayet güzel desinler. benim için birşey söylüyormu diye sorduğunda yoo hiç adını bile anmıyo diyebilsinler ve bundada dürüst olsunlar. he ozaman seni azıcık sevdiyse en azından bi laf atar çabuk unuttun falan diye e sonrasınıda ozaman düşünürz :)

bak bnm konumuda biliyosun.. neler yaşadım tam 1 hafta oldu.. bizim sorunumuz bellidi bnm hatamdı oda suçluydu ve kabul etti. ama ondan öncesinde eminimki oda bekletirdi beni pişman olsada dönemezdi. msj attı bnde karşılık verdim.. sonra yine olmaz ayrılalım die diretti fln ama bn okdar emindimki senin gibi bni sevdiginden e bende seviyorum...tamda 5.yılımızı kutlamaya 1 gün kala izin vermedimm.. burdan düşün işte. o gurur yapıyosa eger sen yapma. eger seviyo diyosan ara ne kaybedersin ki. hemde kabul ederse onu kazanmış olacaksın..aglamadan gececek günlerin... ben böyle düşünüyorumm cnm

canım benim kuzeniyle konuştum bugün. 2 gün önce demişki o arkadaşın harç parasını yatırmışmı alay eder gibi söyledi diyo kuzeni. arasam tepeme çıkıcak bu hallerini hiç sewmiyorum sanki hiçbi,şey yaşanmamış gibi yapabilio ya ben 8 gündür öldüm ya öldüm uyuyamıyorum bile sevgi bitmiş demekki diyorum aptalmışım demekki boşa sevmişim güvenmişim 2 kez güvendim 2. seni bu kadar içten masumca seven bi insana nasıl acı çektirilir anlayamıyorum ben bunu. ben onu terkedip gitmedim. şuan beni konuşturmuyo bile. en son 8 gün önce belki ilgilenir die derdimi anlatmak için aradım açmadı mesaj attı ben dert babasımıyım git arkadaşınla konuş die. 1 haftada büyük aşk bitti yani. anne ve ablasıyla tanıştırcaktı.off

anladım canımm.. bnm dedigm gibi bi durum yok öyleyse.. ama bu zamana kadr nasıl geldiniz madem böyle vurdumduymazz biriydide.. onu anlamadım hiç neyse

böyle değil normalde en ufak bişeyi bile büyütür çok takardı ama bu kadar umursamaz durumda şuanda. bende dahil hiçkimse çözemiyoki zaten onu. benim derdimin dermanı yok ama anladım artık.

canım arama sakın seviosan ara ne kaybedersin ki lafına çok kızıyorum. gururunu kaybedersin. sokağa çık erkek dolu biri gider öteki gelir bulursun ama insan gururunu birkere kaybettimi artık çok geç demektir. ona sevgili bulun diyen bir erkek senin hayatını ömrünün sonuna kadar sürdürebileceğin evlenebileceğin çocuklarının babası yapacağın adam olamaz. çok çirkin bir laf. senin kimseye ihtiyacın yokki. ayrılmış olabilrsin. acı çekiyorda olabilrsin. ama bunların geçeceğini unutacağını ve yine mutlu olacağını sakın unutma. ben lise sondayken deliler gibi aşık olduğum ve beni başka bir kız için terkeden erkeği aradım ayaklarına kapanayım bana dön dedim. şimdi utanıyorum bunlar için. üstünden seneler geçti ama hala kendime kızıyorum utanıyorum. ve o çocuk gözümün önünde koca 1 sene o kızla çıktı ben gördüm bunları düşünki ölmeyi istedim. ama noldu canım yıllarım onun yüzünden acılı ızdıraplı geçti. yazık ettim yani. şimdi onun resmini görsem hayret ediyorum bunun mu ayaklarına kapancakmışım diye. sakın haaa sakın. umrumda değil moduna giren erkeğin peşinden gitmen sadece onun bi tarafını kaldırır okadar olan gene sna olur. sende umrumda değil modunda takıl. gül eğlen herkes şaşırsın buna noldu diye. esas ona o zman dokunur gör bak. ama ona dönemyi sakın düşünme. sonuçta insanlar nişan atıo, evlenip boşanıo senden daha uzun süreli ilişkiler yaşanlar ayrılıor ki şuan 2.5 senelik ilişkimi 5 ay önce bitirdim. ayrıldığımdan beri 1 gün olsun ağlamadım içim acımadı. çünkü geçeceğini biliyorum günlerimi ziyan etmek istemiyorum sende öle yap canım.

çok sağol canım benim. sabah kalkınca insanın içinde bi acı ouyo ben bu gitse rahatlicam ama unutcam diorum bukezde rüyama girio.

daha yeni olduğu için riyana girmesi normal sabah kalktığında aklına gelip üzülmen normal. bunları yaşayan okadar çok insan varki. ama inan ömür boyu sürmüyor bu. senin sadece kararlı olman lazım. sen istemezmesin seni el üstünde tutan, seni kırmayan üzmeyen, seni çok sevip saygı duyan bir eşin olsun. böyle bir eşe sahip hiçkimseden eksik bir tarafın yok. ama bu çocuk bu tanıma uymuyor. oda genç daha. belki evlenmeden önce yaşayabildiği kadar hayatını yaşamak istiyordur. çoğu erkek heleki onun yaşlarında böyledir. daha sende küçüksün. kendine yeni uğraşlar bul. eğer okuyorsan derslerine yoğunlaş. kurslara yazıl. kafan dağılsın. ama en önemlisi sana tavsiyem onu aramak istediğinde al eline kağıt kalem içinden gelenleri yaz. için rahatlayacak ve aramaktan vazgeçceksin. çoğu uzmanın tavsiyeside budur zaten yazmak. mesela bu kişinin eksi yönlerini, anlaşamadığınız yönleri, kavgalarınızı, seni kızdırıp üzdüğü yönlerinide yazabilirsin. okuyunca bu işin olmayacağını daha iyi anlamış olursun.bu süreç en azından 2 3 ay sürer. eğer gerçekten unutmak istersen. ve bunun için çabalarsan bu süre sonunda daha hafiflemiş daha iyi ve daha mutlu hissettiğini göreceksin canım.

ilk ayrılıkta 2 ayda unutmuştum yine geldi yine hayatımı mahvedip gitti. benim anne babam ayrılıyo aile dağıldı çok sıkıntılı durumdayım o bunları biliyo ama bana bunları yapıyo. çok seviyodu adım gibi eminim ama şuan tanıyamıyorum onu o benim üzülmeme dayanamazdı benim için neler yaptı ben anlayamıyorum bu dünyayı arkadaşım

canım bence sen ailene yoğunlaş şuan. bir sevgiliden daha önemli bir sorun yaşıyorsun. birde buna takılma. ben ilişkileri birkez ayrılık girdimi sonrasında eskisi gibi olmadığını düşünüyorum. yani zorunlu sebepler hariç. zamanında bırakmış zaten. o zamanda düşünmemiş. sonra sanırsam düğünde görmüş. büyük bir ihtimal düğünde gayet güzel olmuşsundur günlük halinden. dikkatini çekmiştir. o zaman dönmeseydin ona emin ol yediremez peşinden uzunca bir süre gelirdi. burnu iyice sürterdi. ama şimdi 2. bir ayrılık daha olmuş. sevmiştir belki yada alışkanlık olmuştur. ama çok büyük bir gerçek varki oda senin için hayırlı olmadığı. insanlar ayrılır. ama birbirlerine saygıları bitmemeli. yaşanmış paylaşılmış birşeyler vardır sonuçta. ama onun söledikleri ve hissettirdikleri çok çirkin. bu yüzden diyorum haketmiyor seni.

çok sağol canım benim. sadece dua ediyorum allahtan hayırlısını istiyorum aramıyorum onu sormuyorumda. allaha bıraktım

aynen öyle yap tatlım. bak daha evvelde 2 ay içinde unutmuştum dedin. gene unutursun. işllah karşımıza hayırlı insanlar çıkar bundan sonra. doğru insana ulaşana kadar önce yanlış insanlarla tecrübe kazanıyoruz galiba.

gerçekten çok zor. ve acı çeken sadece kızlar oluyo yıpranan. hiç kendime bakmıyorum artık. allah yardımcımız olsun.

erkekler çok umursamıo. çünkü biri gider biri gelir diyorlar. biz istiyoruz ki ilk aşkımız kocamız olsun. ama olmuyor. onlarında öyle bir derdi yok.

anlayamadığım şeyler var madem takmıyodu niye yüzük taktı bişeyler aldı. annesiyle felan tanıştırmak istedi. niye ağladı. şimdi niye böyle kafamda bi ton soru işareti var ve o yok

canım bende erkek arkdaşımın ailesiyle tanışmıştım. öyle içiçeydik ki. kadın kızından ayırmıyordu. güzel bi yemek ypsın hemen çağırırdı bende tadıyım diye tüm akrabaları ile öyleydik. bana gitmiş tektaş almış falan. ama bunlar evlenmemizi zorunlu kılmıyordu. ayrıldığım ana kadar çok umursmaz gibi davranıyordu çok yanlışını gördüm. ayrılınca kıymete bindim. şimdi devamlı arıor. annesi bile barışmam için geldi. ama ben kabul etmedim. bu onu zamanında sevmediğim anlamına gelmiyor sadece artık sevgim bitti. bukadar kolaymı 2.5 seneyi ve okdar yaşanmışlığı silmek. inanki insan anlamıyor bunu içine bir anda soğukluk gelebiliyor. tabi yaşanan kötü şeylerinde etkisi var. senin erkek arkdaşınada muhakakkak birşekilde soğukluk girmiş besbelli. ama dediğim gibi daha uzun süreli ilişkiler var bitebiliyor ne yşanırsa yaşansın

Back
X