• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisiyle aynı ayakkabıyı giyen

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
daha doğrusu aynı model kimi zaman markalar öyle bişey çıkarıyolar bende sevgilime hediye almak istiyorum banada bir örnek giyelim bilgisi olan varsa yazsın lütfen bide resim falanda ekleyebilir opuyorumnanaktan

canım biz eşimle giyiyoruz aynı model aynı renk arkadaşın dediği gibi converse den

bende okurken il aklıma gelen converse oldu ama onun çokda bir ayrıcalığı olmaz sonuçta herkesde var herkes giyiyor.
çift için öle ayakkabı hatırlamıyorum fakat birbirini tamamlıyan tişörtler bence çok uygun. özel çiftler için satılanlar.

gucsho-117706-beu-t.jpg

internetten bunu buldum şimdilik..

hepinize teşkür ederim ben coverse giyerim sürekli nerdeyse ama sevgilim giymez sevmiyo sanki hatırlıyorum bi kaç sene önce bi marka çıkarmıştı reklamı falan vardı beyaz ama converse diğil ondan sordum aso resim içinde sağol bi bakayım bunlarada ama kızlar resim denk gelirse eklerseniz sevinirim

valla bizde aynı giymek istiyorus ama zevklerimiz aynı deilki..ben converse siyah seviyorum o beyaz seviyor..aynı şekilde adidas tata ben siyah giyiyorum o beyaz...bitürlü aynı renk giyemedik..

Bizde aynı marka aynı model aynı renk giyiyoruz.
Her markanın unisex bölümü var gidip birlikte giyebilirsiniz.
Buraya eklemekle olmaz çok model var.

converseler en ideali ve adidas spor ayakkabılar
bisde eşimle aynı giyinirs hatta adidastan şapkalarımıza aynı aldık
ben çok yakıştırıyorum çiftlere bi örnek giyinmeyi :lepi:

converse bide maviden kapşonlu sweat almıstık ikimizede aynı hala giyiyoruz

Benmde çok hoşuma gidio çiftlerin aynı şeyleri giymeleri ama sözlümün pek hoşuna gitmio ikimizede beyaz conwerse almştm bi onlar war.
Ama ikna edicem azimle alıştırmaya çalışıorum gelecek vaadedio askm bnm :lepi:

ben cok seviyorum aynı giyenleri ama sevgilim sevmio kardeş gibi olurmuşuzkaydirigubbakcemile

bizimde 3 çift ayakkabımız aynı kaydirigubbakcemile3 beyaz converse,spor ayakkabılarımız ve yeni aldığımız timberland botlarımız opuyorumnanaktan

Back
X