Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
daha doğrusu aynı model kimi zaman markalar öyle bişey çıkarıyolar bende sevgilime hediye almak istiyorum banada bir örnek giyelim bilgisi olan varsa yazsın lütfen bide resim falanda ekleyebilir opuyorumnanaktan
bende okurken il aklıma gelen converse oldu ama onun çokda bir ayrıcalığı olmaz sonuçta herkesde var herkes giyiyor.
çift için öle ayakkabı hatırlamıyorum fakat birbirini tamamlıyan tişörtler bence çok uygun. özel çiftler için satılanlar.
hepinize teşkür ederim ben coverse giyerim sürekli nerdeyse ama sevgilim giymez sevmiyo sanki hatırlıyorum bi kaç sene önce bi marka çıkarmıştı reklamı falan vardı beyaz ama converse diğil ondan sordum aso resim içinde sağol bi bakayım bunlarada ama kızlar resim denk gelirse eklerseniz sevinirim
valla bizde aynı giymek istiyorus ama zevklerimiz aynı deilki..ben converse siyah seviyorum o beyaz seviyor..aynı şekilde adidas tata ben siyah giyiyorum o beyaz...bitürlü aynı renk giyemedik..
converseler en ideali ve adidas spor ayakkabılar
bisde eşimle aynı giyinirs hatta adidastan şapkalarımıza aynı aldık
ben çok yakıştırıyorum çiftlere bi örnek giyinmeyi :lepi:
Benmde çok hoşuma gidio çiftlerin aynı şeyleri giymeleri ama sözlümün pek hoşuna gitmio ikimizede beyaz conwerse almştm bi onlar war.
Ama ikna edicem azimle alıştırmaya çalışıorum gelecek vaadedio askm bnm :lepi: