• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisiyle aynı ayakkabıyı giyen

Bütün zevklerimiz uyar ama ayakkabıda no (:
Sevgilim sürekli beyaz ayakkabı giyer bende ne beyaz ayakkabı nede beyaz çanta severim (:
Converse çok sever,bende bayanlarda en begenmediğim tip converse dir hiç giymedim giyememde (:
Ama şimdi çok hoş bir spor ayakkbı aldım kendimede daha doğrusu 2 miz beğenerek aldık,bu spor ayakkabının erkek modeli varsa doğum gününe hediye olarak almayı düşünüyorum olacak olacak (:

geçen aşkım aldı ikimizede aynı ayakkabıyı. daha öncede giymiştik güzel oluyo bencede. ama bunları giymek bana daha kısmet olmadı aşkım eskitti nerdeysekaydirigubbakcemile3

bizim de saatlerimiz bide şapkalarımız aynı şimdilik ayakkabi konusunda henüz ikna edemedim aşkıımı :)

biz de sevgilimle aynı model timberland turkuaz rengi bot aldık :asigim:
çok şirin bence boshayallersmile

bızım adıdas ayakkabılarımız adıdas esofmanımız ve adıdas tısortlerımız aynı :)hımm bıde levıs kotumuz aynı model aynı renk..etrafımızdan aa aynı gıyınmısler yorumlarını duymak cok hos:))

erkek arkadasımla taba rengi deri converse almıstık..
ikimizde 2 yıldır sonbahar ve kısları ayagımızdan cıkarmıyoruz..
bence cok sempatık bi duruşu var aynı ayakkabıyı giymenin..
tavsiye ederim herkese..
şimdide tiger alıcas inş:66:

bende eşimle aynı giyinirim bazen ayakkabılarımı spor olarak scooter kullanıyorum o markadanda çok memnunum kızlar çok şirin oluyo ya öyle giyinince haberiniz ola:))

bizde eşimle beyaz converse giydik,eskittik,şimdide nike giyiniyoruz ,,,aynı olması ikimizinde çok hoşuna gidiyorr

birazdaha farkli modeller ariyorum esimle ikiz giyinmek istiorum ayakkabilarda zorlaniyorum. birazda zavklerimiy farkli sanirim zorlanmam ondan dolayi.

biz de aynı ayakkabı almayı düşünüyoruz. şan aklımda marka olarak tiger ve adidas samao var. gidip bakıcaz. ama ben diyorum aynı ayakkabıyı almayalım.zaten okulda müdür yardımcısı bize kıl oluyor dikkat çekmeye gerek yok :/ :)

ben de pek meraklıydım aynı giyinmeye
gittim ikimize de aynı sweatshirt'ten aldım ama ona küçük geldi giyemedik bi türlü beraber:1:
zaten o pek istemiyodu ondan habersiz almıştım ben
şimdi de aynı olmasa da en azından renk olarak uyumlu giyinelim diyorum istemiyo gıcık:47:
kandırmaya çalıştım geçen gün ne giyceksin diye sordum,ben de uyumlu giycektim ama hemen anladı tabi amacımın ne olduğunu:1:
aslında şimdi düşünüyorum da biraz komik görünüyo aynı şeyleri giyince.
renk uyumu olsa yeterli bence
ama ayakkabıların aynı olmasında sakınca yok hoş olur:)

Son düzenleme:
ben de pek meraklıydım aynı giyinmeye
gittim ikimize de aynı sweatshirt'ten aldım ama ona küçük geldi giyemedik bi türlü beraber:1:
zaten o pek istemiyodu ondan habersiz almıştım ben
şimdi de aynı olmasa da en azından renk olarak uyumlu giyinelim diyorum istemiyo gıcık:47:
kandırmaya çalıştım geçen gün ne giyceksin diye sordum,ben de uyumlu giycektim ama hemen anladı tabi amacımın ne olduğunu:1:
aslında şimdi düşünüyorum da biraz komik görünüyo aynı şeyleri giyince.
renk uyumu olsa yeterli bence
ama ayakkabıların aynı olmasında sakınca yok hoş olur:)

ayy sanki bizi okudum :) benimki de aynen böyle hiç sevmez aynı olmayı :))

bizde kışın aynı renk aynı model bot almıştık :3: sonra sevgililer gününde ben ona polo dan uzun kollu swit aldım o da doğumgünümde aynısının kısa kollusunu almış birlikte giyiyoruz :52::52::52:

Back
X