sevgilisiyle ilk geceyi konuşan var mı

canım bi açıldın mı gidiyo zaten bence konuşulmasına izin verme... çekindiğin günleri özlüyorsun inan ki:))

bence acele etme zaten zamanı gelnce o konular acılır ıster ıstemez. acılırsa da ıstemezsen kapat bu konnuyu dersın..
hem merak etme karsındakı sevdıgın ınsansa sen de merak eder konusursun bır sure sonra.

Son düzenleme:
en ii si hiç girme konuya o girincede utandığını belli et konuyu değiştir hem naz da yapmış olursuın:))))) ısrar ederse de konuşmak istemediğini söle

tsk ederim cevaplariniz icin

evet bencede yani acik acik o konuyu konusmak icin cok erken ve ben korktugum icin sakasini bile yapmiyorum hemen konu degisirim aman aklina gelmesin diye

ilerde belki kendiliginden acilmaya baslar bilmiyorum ama öyle israrla konusmak isticek biri diil ben konuyu degisince hic üstüne düsmüyo oda degisiyo

ki zaten ortada konu falan yok sirf bi lafi o yöne cekiyo iste ondan bile rahatsiz oluyorum ben

biz hiç konusmaya gerek duymadık ikimizde bilioduk soncta ne olduğunu nasıl olduğunu..bide onda ve bnde bu konularla ilgili kitap okuma alıskanlığı vardır cok..o bazen gecer karsıma jinekolog gibi konusur...ben ona buna sormadım hiç hep kitap okudum cnkü birine sorsam o bana objektif yanıt veremez kendi tecrübesini bilir sadece..bende sana bunu tavsiye edicem..yani ben hala anlayabilmiş değilim ilk gece sendromunu..toplumun kadın üzerindeki baskısı olarak yorumluyorum sadece..ilk geceden cok fazla sey bekleme cnkü orgazm olamassın daha ne olduğunu anlayamassın edemessin yani ama bi zamn sonra hersey cok güzel olur..tbi ikinizin elinde ama bence iii bi kitap almalı ve biizm yorumlarımızla berbaer bence kitap alıp okumalısın..yani buda benim tavsiyem şimdi sevgiliimle hiç konusmadım sncta biz gerek duymadık ondan pek yardımcı olamayorm

ara ara lafı açıldımı konuşuyoruz gayet normal bişey bence önümüzdeki yıl evlenmeyi düşünüyoruz ben biraz ilk geceden ürküyorumda oda beni teselli ediyo garibim napim insan ister istemes kulağına gelenlerden korkuyor biraz kolaymı olucak zor mu olucak bilemiyosun.
beni rahatlatmak içinmi diyor bilmiyorum ama sen ne zaman istersen o zaman yaparız ilk gece olmak zorunda değil diyor bazen o gece görücez artık.kaydirigubbakcemile​

daha 1 yıl varken ne var konuşacak bence. 3 aylıkken üstüne mi düşsün bi de :) alemsiniz. herşeyin uygun yeri ve zamanı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…