sevgilisiyle ilk geceyi konuşan var mı

biz düğünümüze yakın konuşmuştuk:delphin:
ama malesef hiç bir arzuladığımız şey olmadı çünkü ben regldim..senağlama

konusmuştum fillll tarihiydi sanırım korkuyodum ay ben çok belki dedim beni teselli eder nerdeee korkuyorsan isteiğin zaman olur dedi ama düğün aksamı olan oldu tabi konustuk canım ğayet normal

biz konuştuk canım.
işte evlendiğimiz gece büyüleyici olacak vesaire dedi.
senin olmak benim olman-çok mutlu olucaz vs. dedi.. seks olarak düşünmüyorum çok duygusal düşünüyorum falan dedi. manevi olarak değeri olacak dedi.
bende işte bekaretten söz ettim, erkeğe bağlıymış acıyıp acımaması dedim.
oda merak etme sen:jeyyar: falan dedi.
çok ayrıntı anlattım umarım rahatsız olmazsınız süprizzzzz

biz düğünümüze yakın konuşmuştuk:delphin:
ama malesef hiç bir arzuladığımız şey olmadı çünkü ben regldim..senağlama

şanssızlık gerçekten..ama güzel yanları da vardır mutlaka..
kuzenimde düğün ertesi günü 1 hafta balayına gittiler...gittkleri gün başlamış...bittiğinde burdaydılar...
üzülmüştüm ama..

ben de konustum sen merak etme felan dedi ben baya detayli konusmustum tabi ama anlatilmaz o kadari baya sizlanmistim soyle olsun boyle olsun diye gulduk baya sonra zamani var daha henuz normal bakamiyorsun o olaya felan demisti. sonra da kapandi konusu zaten cok konusursak buyusu kacar diye cok acmiyorum konusunu.

ilk gece olarak değil ama cinsellik adına birazzzcık konuştuk sadece.ben korkularım olduğunu söyledim o da korkulacak bişey olmadığını hayatımızın çok güzel olacağını söyledi.:nazar: ben yine ısrar edince korkular falan diye yatağa bağlayacam seni o zaman görürsün korkuyu diye sapıttı:jeyyar: ben de bi daha açmadım hiç:asigim:

biz çok sık konuşuruz. genelde bana söyler korkuyorum ben diye. bende korkma irkeem diyorum. biz biraz tersiz. genelde elle tacizleri flan ben yaparım o kız gibi nazlanır böyle elimi kolumu tutar.

gülmek kızzzz:))) dondum kaldım monitörün önünde nasıl bayanlar var nasıl erkekler var diyee hakkikaten :) yalnız bende şimdi gülüyorum yazdığım mesaja bakkk efendimmm:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
bızde konusurus:delphin: kız cıkmazsan ananın evıne donersın der kızdırır benı:mymeka:

ahh ahh konusmaz olaydım her konustugumzda beni daha çok korkutuyo :oklava:
bu korkumu yenmem lazımm :dilcikar:
oda :nazar: hiç korkma bişi olmaz diyo :oklava:
nerden biliyosa kenine bişey olmucak nasılsa :çok üzgünüm:
görür o canından bezdrcem kendınden ççok emin beyfendi :utangac: :asigim: :1hug:

sevgili olupta hele de bir kaç yıl olmuşşa
bunları konuşmuyorum diyene inanmak imkansız
ama tabi belli dozunda konuşulmalı
ben bu tanıma uyuyormuyum?
ilk geceden korkan her türk kızı ggibi
evet galiba uyuyorum..hihoyyythihoyyythihoyyyt:jeyyar:

Back
X