sevgilisiyle ilk geceyi konuşan var mı

Bizde gecen gun konustuk ama bazen konusmasi bile insani korkutuyor en guzeli ilk geceyi beklemek lazim. Bir arkadasim demisti nisanli donemde biraz sevismek korkuyu azaltir diye ama bilmiyorum sizler ne dersiniz arkadaslar hepinize tesekkurler

şaka yaptım kız allah sizi ne etmeye emi:roflol::roflol::roflol: bizim konuşcak bi konu kalmadı o sebepten konuşmuyoruz:CüvCüv:

konustuk valla
hem ıyıde oluyo ne bılım onun stresıı tek basıma yasamıyorum yanı acaba nasıl olacak acıyacakmı vs
ama o benı tessellı etmesı baya ıyı oluyo hehee

ya bizde konuşuyoruz ama büyüsü gittimi acaba konuşmanın..çünkü çok normal geliyo artık bana bile bu konuları çok konuştuğumuzdan mı acaba..of ya keşke az konuşsaydık..ama biyandan korkumu yavaş yavaş yeniyorum

yani bu konu bana biraz anlamsız ve çağdışı geldi
çünkü bu devirde bunu konuşmayan çift olabilir mi?
bu 'el ele geziyor musunuz?' sorusu kadar saçma
ben eşimle sevgili iken konuşup ilk geceyi evlenmeden yaşamıştım bile

ahh ahh konusmaz olaydım her konustugumzda beni daha çok korkutuyo :oklava:
bu korkumu yenmem lazımm :dilcikar:
oda :nazar: hiç korkma bişi olmaz diyo :oklava:
nerden biliyosa kenine bişey olmucak nasılsa :çok üzgünüm:
görür o canından bezdrcem kendınden ççok emin beyfendi :utangac: :asigim: :1hug:
hiç korkma birşey olmaz gerçekten deeeeekaydirigubbakcemile2

canım ben sevgilimi tanıyıncaya kadar psikolojik olarak çok korkuyordum ama onu tanıyınca güvenince düşüncelerim değişti kısmetse bu yaza evlenmeyi düşünüyoruz bizde konuşuyoruz nasıl olucak falan diye.o bana korkma seni incitmemek için elimden geleni yapacağım diyor ve ben buna çok inanıyorum.aşk ve romantizm dolu olucakmış......bakalım büyük gün gelsin görücez artık....

garip bi soru doğrusu . . . çnkü bunu konuşmayan çift yoktur sanırım.sonuçta genelde kişiler evliliğe adım atıcaz die bi ilişkiye başlarlarr ve bu konuyuda es geçmezlerrr. . .

ayy herkes konuşurmuymuşş ne sevindim haa... bende üzülüyodum biz konuştuk diyee:))) benimki de diyo sen kendini hazır hissetmeden olmas merak etme diye.. ayrıca tıpçı olduğu için dioki ben bunun terapisini biliyorum seni rahatlatırım:)) inş. öle olurr:D

biz çok sık konuşuruz. genelde bana söyler korkuyorum ben diye. bende korkma irkeem diyorum. biz biraz tersiz. genelde elle tacizleri flan ben yaparım o kız gibi nazlanır böyle elimi kolumu tutar.

:roflol::roflol::roflol::roflol:
birden gülme krizine girdim :):):)
Sonra belinayıın efendimmm msjına koptummmm :)::):):)
sonrada birden gözümde canladılarrr ve yineee güldüm güldüümm güldümm:) :roflol: :roflol:

yani bu konu bana biraz anlamsız ve çağdışı geldi
çünkü bu devirde bunu konuşmayan çift olabilir mi?
bu 'el ele geziyor musunuz?' sorusu kadar saçma
ben eşimle sevgili iken konuşup ilk geceyi evlenmeden yaşamıştım bile

Yazdığının her satırına aynen katılıyorum canıma.s.

ilk gece olarak değil ama cinsellik adına birazzzcık konuştuk sadece.ben korkularım olduğunu söyledim o da korkulacak bişey olmadığını hayatımızın çok güzel olacağını söyledi.:nazar: ben yine ısrar edince korkular falan diye yatağa bağlayacam seni o zaman görürsün korkuyu diye sapıttı:jeyyar: ben de bi daha açmadım hiç:asigim:

Bende seni kırbaçlayacağım diye cevap verseydin sırnaşık şey fantazi dünyası biraz daha genişlerdi.

Cevabıma gelince evet bizde konuştuk ilk geceden:utangac:Ilımlı ve romantik yaklaşıyor ama o gece belli olur herşey erkek milleti bu senelerce beklemiş beklemiş muradına ermiş sabreder mi bilememkafamçokkarıştı

İstediğiniz kadar konuşun kızlar, ilk gece eliniz ayağınıza dolaşıyor.:) O kadar tavsiye ve okuduklarınız aklınıza bile gelmiyor.

ya kizlar bizimki daha cok yeni 3 bucuk ay oldu

arada böyle farkinda olmadan cinsellige cekilebilcek bise yaziyorum oda hemen gülüyo falan bende kiziyorum ya ne fesatsin öyle demek istemedim diye :roflol:

ve hemen konuyu degistiriyorum ya bise derse o konulari acarsa naparim diye panikliyom

suan ilk gece falan konusmak icin cok erken bence ama bu tür seylerde saka bile yapmak istemiyorum o konular acilirsa diye sizce cok mu abartiyorum :uhm:

Back
X