- Konu Sahibi sultansuna
-
Hayatınız boyunca bu pişmanlıkla yaşayamazsınız ki.
Sevdiniz, beraber olmayı tercih ettiniz, yürütemediniz ve bitti.
Ha zaten beraber olduğunuz için ona bağımlıymışsınız gibi size kötü davranma hakkını kendinde bulan erkekten iyi yapmışsınız ayrılmakla.
kendini asla suclu hissetme,kimseyi aldatmadin yada para karsiligi birseyler yasamadin sevdin ve yaptin..bundan sonra daha dikkatli ol ve arkana bakma..hayatina giren kisiye de korkularini hissettirme,kendinden emin ve dik dur herzaman..
sozlunun dusuncesi ben bununla birseyler yasadim beni birakamaz demis ve sana cok yuklenmis sen ayrilinca da soka girmis,sana bu laflari etmis,pisman etmek icin..yaptiklarinin herzaman arkasinda dur,kim ne derse desin takma..seni sayan ve seven bir erkek herseyinle yaninda olur.sen yeter ki sevginde,davranislarinda efendi ol..inan Allah kalbine gore birini mutlaka verir.
lutfen gecmise bakip uzulme..yoksa o adamin istedigine ulastirirsin.
Bu saatten sonra seni kimse almaz diyerek kendi karaktersizliğini göstermiş canım.Teşekkür ederim. Bana "ben seni istemeye geldim,ailen verdi her şey çok güzeldi ama
sen sözü attın bu saatten sonra seni kimse almaz" dedi.
Ne yapayım o kadar kötü hakaretler ettiki dayanamadım. Ama ister istemez yukarıdaki sözü aklımda
ben hiç evlenemeyecek miyim
Ben de üniversitede yaşadım bu durumu..erkek arkadaşımıçok seviyordum ve yaşnması gerekn her şeyi yaşadık...sonra ayrıldık..olmadı...şimdi evliyim bir başkasyla...çok da mutluyum..eşim hiçbir şey sormadı bile geçmişe dair..neden kadınlar kendni böyle hissediyor ki...bu durumu yaratan bizlerz yine...kimse almaz seni ne demek..ayrıldığın daha iyi olmuş emin ol..hiç canını sıkma..seni sen olduğun için sevecek biri karsına çıktığnda hiç bunları sorgulamayacaktır...
Ben de üniversitede yaşadım bu durumu..erkek arkadaşımıçok seviyordum ve yaşnması gerekn her şeyi yaşadık...sonra ayrıldık..olmadı...şimdi evliyim bir başkasyla...çok da mutluyum..eşim hiçbir şey sormadı bile geçmişe dair..neden kadınlar kendni böyle hissediyor ki...bu durumu yaratan bizlerz yine...kimse almaz seni ne demek..ayrıldığın daha iyi olmuş emin ol..hiç canını sıkma..seni sen olduğun için sevecek biri karsına çıktığnda hiç bunları sorgulamayacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?