• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisiyle karı-koca ilişkisi yaşayıp sonra ayrılanlar

sultansuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
25
0
36
Ankara
Merhaba kızlar, evleneceğim sandığım erkek arkadaşıma 3,5 yıl önce
teslim oldum ve onunla 3,5 yıl karı koca gibi yaşadık. Nasılsa evleneceğim
diye rahattım. Ama yaklaşık 1,5-2 ay önce dayanamadım sözü attım. Çünkü bana
çok kötü davranıyordu.
Kendimi çok kötü hissediyorum bu konuda. Bir daha nasıl evleneceğim diye düşünüyorum.
Benim durumumda olanlar var mı?

Hayatınız boyunca bu pişmanlıkla yaşayamazsınız ki.
Sevdiniz, beraber olmayı tercih ettiniz, yürütemediniz ve bitti.
Ha zaten beraber olduğunuz için ona bağımlıymışsınız gibi size kötü davranma hakkını kendinde bulan erkekten iyi yapmışsınız ayrılmakla.

aynen katiliyorum ortada bir sorun yok,ilerde birini seversin evlenirsin,kendini kotu hissetme,bu arada su " teslim oldum" lafi da neyin nesi?asik oldun ve bir iliski yasadin hepsi bu,son derece dogal ve guzel birsey, hayatinizi bu kliselerle zehir etmeyin ,sevginizin ve bu sevgiyle ilgili yasantilarinizin arkasinda durun.bunu anlamayacak erkeklerden de uzak durun bence

Hayatınız boyunca bu pişmanlıkla yaşayamazsınız ki.
Sevdiniz, beraber olmayı tercih ettiniz, yürütemediniz ve bitti.
Ha zaten beraber olduğunuz için ona bağımlıymışsınız gibi size kötü davranma hakkını kendinde bulan erkekten iyi yapmışsınız ayrılmakla.

Teşekkür ederim. Bana "ben seni istemeye geldim,ailen verdi her şey çok güzeldi ama
sen sözü attın bu saatten sonra seni kimse almaz" dedi.
Ne yapayım o kadar kötü hakaretler ettiki dayanamadım. Ama ister istemez yukarıdaki sözü aklımda
ben hiç evlenemeyecek miyim:(

kendini asla suclu hissetme,kimseyi aldatmadin yada para karsiligi birseyler yasamadin sevdin ve yaptin..bundan sonra daha dikkatli ol ve arkana bakma..hayatina giren kisiye de korkularini hissettirme,kendinden emin ve dik dur herzaman..
sozlunun dusuncesi ben bununla birseyler yasadim beni birakamaz demis ve sana cok yuklenmis sen ayrilinca da soka girmis,sana bu laflari etmis,pisman etmek icin..yaptiklarinin herzaman arkasinda dur,kim ne derse desin takma..seni sayan ve seven bir erkek herseyinle yaninda olur.sen yeter ki sevginde,davranislarinda efendi ol..inan Allah kalbine gore birini mutlaka verir.
lutfen gecmise bakip uzulme..yoksa o adamin istedigine ulastirirsin.

kendini asla suclu hissetme,kimseyi aldatmadin yada para karsiligi birseyler yasamadin sevdin ve yaptin..bundan sonra daha dikkatli ol ve arkana bakma..hayatina giren kisiye de korkularini hissettirme,kendinden emin ve dik dur herzaman..
sozlunun dusuncesi ben bununla birseyler yasadim beni birakamaz demis ve sana cok yuklenmis sen ayrilinca da soka girmis,sana bu laflari etmis,pisman etmek icin..yaptiklarinin herzaman arkasinda dur,kim ne derse desin takma..seni sayan ve seven bir erkek herseyinle yaninda olur.sen yeter ki sevginde,davranislarinda efendi ol..inan Allah kalbine gore birini mutlaka verir.
lutfen gecmise bakip uzulme..yoksa o adamin istedigine ulastirirsin.

Sağol desteğin için, doğru aldatmadım, para karşılığı bir şey yapmadım, adam kullanmadım.
Sadece çok sevdim,hala da seviyorum ama pişman değilim.
Ezilmek, hor görülmek kadar kötü bir şey yok.

Nasipse dengin biriyle evlenirsin. Boşa takıntıya gerek yok. Olan olmuş, pişmansan ve inançlıysanda tövbe edersin, bir daha yapmazsın. Tertemiz olmak için bir tövbe yeter.

Kötü kadınlar, kötü erkeklere, kötü erkekler ise kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yaraşır. İşte bu temiz olan, (iftiracıların) söylediklerinden çok uzaktırlar. Kendileri için bağışlanma ve güzel bir rızık vardır. (Nur 26)

Her türlü nasipten ötesi olmaz. İster kafanı ben evlenemeyecek miyim diye boşa yor, ister yorma. Olacak olan bu. Temiz hissetmek konusundaysa ya yırtık olucaksın ya da inançlı ve pişman, tövbe eden biri.

Kendinizi birilerinin söylediği boş sözler yüzünden üzmeyin. Kafanızın içinde boş kelimeleri dolandırıp durmayın. Kendinizi hatalı görüyorsanız sadece ona üzülün ve pişman olup bundan sonra nasıl olması gerektiğini düşünün. Gerisi boş vesvese ve zaman kaybı

evlenip bosananlar nasıl tekrar evleniyorsa sizde oyle evleneceksiniz sizin yaptıgınzda ne var olmus bitmis hoslandıgın sevdigin insanla birseyler yasadın bunu herkes yapabilir hic takma kafana canım bunları tamammı

senin yaptığın hata bence yazdığın değil, o adamı hayatına sokmak olmuş. güzeli de sözü atman olmuş.terbiyesiz madem yapılan kötü birşey neden yapmış?
bırak şimdi bunları arkanda. önünde daha güzel günler olabilir ama bu sana bağlı.

Teşekkür ederim. Bana "ben seni istemeye geldim,ailen verdi her şey çok güzeldi ama
sen sözü attın bu saatten sonra seni kimse almaz" dedi.
Ne yapayım o kadar kötü hakaretler ettiki dayanamadım. Ama ister istemez yukarıdaki sözü aklımda
ben hiç evlenemeyecek miyim:(
Bu saatten sonra seni kimse almaz diyerek kendi karaktersizliğini göstermiş canım.
Sakın kötü düşünme kendini değersiz de hissetme.

eüer evlenmek istiyorsan "evlilik" düşüncesi yönünde
hareket etmen en güzeli olur..çiftlerin evlenmeden önce
birlikte yaşamaları bu kavramdan çok uzak oluyor çoğu zaman..
ya da seni asıl mutlu eden nedir?birlikte yaşamak mı yoksa evlenmek mi?
önemli olan hayatta ne istediğini bilmek..onun ne söylediğinin çok da önemi
olmasa gerek..tüketmeye meraklı adamların kendi vicdanlarını rahatlatmak
için söyledikleri düşüncesizce bir söz sadece...:ssz:

Geç evlendim haliyle o zamana kadar hayatımda birileri oldu. Hiçte öyle teslim oldum falan demedim. Zaten evlenmeyi de düşünmemiştim ki. Seviyordum birlikte olduk. Anlaşamadık ayrıldık. Anlaştım evlendim.

hımmmm
önemli olan aynı hatayı tekrarlamamk bence
sakın diktirme işine girişme bence
ve yeni bi ilişki içindeacele etme nasibin varsa olur bişeyler zaten
ama o adama sakın yem olmaevlendikten sonra söz atmak gibi kolay olmıcak..
en iyisi kafanı dinle rahat ol....o da bu rahatlıgını görsün...

hayatta ne yaşarsan yaşa ama Allah tan başka kımseye eyvallahın olmasın..
güçlü bır ınsan olmak bence herşeyden önde gidiyor.
sadece kendını ve yukardakine hesap vereceksin
kula kul olma sakın!!

bak hayat devam ediyor onunla beraber oldun diye dünyanın sonu gelmedi...
olabilir seninde bnmde olmaz olmaz diyeninde başına gelebilecek bir olay hem sen
zorla yapmamışsın ki sevdiğin adamla beraber olmussun tamam karaktersiz biriymiş
bunu da şükürler olsun ki iş resmiyete dönüşmeden farkedebilmişsin ama sen doyasıya
yaşamak istemişsin sevdiğini çok masumca(keşke evlendikten sonra olsa ama seni
yadırgamıyorum insanlar sseçimlerinde özgürler)
o nasıl dim dik durabiliyor sana seni almaz bilmem ne diyo ona sadece sana acıyorum
de muhattap bile olma hayatına elbet yeni birileri girecek
şimdi bir an önce kalk toparlan

Ben de üniversitede yaşadım bu durumu..erkek arkadaşımıçok seviyordum ve yaşnması gerekn her şeyi yaşadık...sonra ayrıldık..olmadı...şimdi evliyim bir başkasyla...çok da mutluyum..eşim hiçbir şey sormadı bile geçmişe dair..neden kadınlar kendni böyle hissediyor ki...bu durumu yaratan bizlerz yine...kimse almaz seni ne demek..ayrıldığın daha iyi olmuş emin ol..hiç canını sıkma..seni sen olduğun için sevecek biri karsına çıktığnda hiç bunları sorgulamayacaktır...

Erkekler bazen ne kadar da çirkinleşip ağızlarından çıkanı bilmiyorlar. :47: Ben eminimki pişman olup sana geri dönmek isteyecek çünkü o sözleri sana gidemeyecegini hatırlatmak için söyledi.. ki sen çoktan gittin ondan..Çok zor bir durum Allah hakkında hayırlısını versin. Bundan sonra ne yapacağım diye düşünüp kendini üzme.. Bi bakmışsın evlenip çok mutlu olmuşsun sadece herşeyi zamana bırak.. :34:

Ben de üniversitede yaşadım bu durumu..erkek arkadaşımıçok seviyordum ve yaşnması gerekn her şeyi yaşadık...sonra ayrıldık..olmadı...şimdi evliyim bir başkasyla...çok da mutluyum..eşim hiçbir şey sormadı bile geçmişe dair..neden kadınlar kendni böyle hissediyor ki...bu durumu yaratan bizlerz yine...kimse almaz seni ne demek..ayrıldığın daha iyi olmuş emin ol..hiç canını sıkma..seni sen olduğun için sevecek biri karsına çıktığnda hiç bunları sorgulamayacaktır...

Aynı şekilde canım bizimde üniversitedeyken oldu. Ayrılmamın daha iyi olduğunu
mantığım bana her defasında bir kez daha hatırlatıyor ama gönlüme bir sorsan :(

ne kadar şanslısın ya eşini canı gönülden tebrikler ediyorum maşallah :nazar:
ne erkekler var geçmişinde hiçbir şey yaşamasan bile sırf çıktığın için hayatını zehreden:47:

ben yaşadıgım yerde bı tabır var bılırmısınız bılmem... kuyrugu sıkısmıs derler.. o ınsan musvetteısnın kuyrugu sıkısmıs.. senın canını yakmak ıcın kendı kuyrugunu unutmus... hadı dıyeımkı senı kımse almaz... onu kım alsın?? boyle zıhnıyette boyle ahlaksızlıkta olan bır adamı kım ne yapsın.. hıc takma tatlım deıdklerınıı.. saçmalıyor sadece.. herkezin değer yargıları farklıdır. sen o an onu yaşamak istemişsin ve yaşamışsın. yaptıgın hıcbırseyden pişman olma.. bende nısanlımın eskı sevgılılerınden bılıyorum. suan cogu evlı.. nısanlıma soruyorum madem senle beraber oldular nasıl evlendıler dıyorum oda anlatıyorlardır askım kocalarıda kabul edıyordur herhalde dedı.. kabul edenlerde varmıs yanı bunu!!

Back
X