Sevgilisiyle kavga eden kzlar nedeni nedir bakalm?

canım yazman yeter ben normal hayatımda da oyle yanlızım ki:(

o süreklı kıskanıo sureklı arıo sık bogaz seklınde ılgı gosterıo fln fılan tamam hersey ıyı guzel anlıorum onu kaybetmk ıstmeıo benım tavırlarımdan memnun bazı şeylerde onun istedıgı oluo fln ama ıstedıgım tek bı konu var bıtek ondan dııl hayattan sözlenmek insanlar gibi rahat yaşamak istiyorum heves edıorum sevdıgımle bunu yaşamayı ...ama ..

yani aslında tamam erken ama bu duygu benım öncekı ılıskımden kalan bı ukte oldu sımdı sevgılımle bunu yasamalıyım yoksa 2,3 yıl dayanamam ki..hazır hissetmıomuş fln ya ben burda hergun aynı mahde olan eskı sevgılımın sesı solugunu gormek duymak ıstmeıorum ölümden donmustum onun ıcın zor toparladım kendımı askerden geldı ıkılı kalmak dusuncelerımle kımseyı aldatmak ıstemem ama bende hızlandırmaya calısıosam bı bıldıgım vardır ama yaaa :(
ya özel bi soru bılıorm ama cinsellik istıomu sızınkıler? :(
AYRILICAM GALİBA (oh be kızlar buraya yazarak oyel rahatladım ki bu yazıyı ohhh ...yanlızım cok yanlızz susuyorum sureklı yakında yine depresyon kapıda benım galiba:(

of burcınnn, yasın kaç direk evlencem ıstıyorum demıyen bır erkeklesın sanırım bak eskısınden bu yuzden ayrılmıssın hep evlılıge dırenen bırıyle olmaktan sıtkın sıyrılms sımdı yıne evlılıge dırenen ve anladıgım cınsellık ısteyen laylom ısteyıp ewlılıge hazır degılım dıyen laylom bı erkeklesın kuzum,
ewlılık ısteyen erkek dırek söze ewlıılıkle gırer bunu bılmıyorsun sanırım, bıldıgını varsayıyorum ama zorları sevıyorsun sen ısrarla.
yani ası k olayı m seveyım sonra sözlenelım öle cıddı cıddı cıkalım dıyorsun
yok kuzum ben de eskıden aynı durumları yasadım senle acısını bılırım yıllardır asla şu parmagıma bırı gelıp de yuzuk takmadı ısteyen olmadı mı oldu ama benım ıstedıklerım degıldı nedır durum yıllar ılerlemıs aynı acıyla kavrulmusum hepsınden sözlenmıo ewlenmıo dıye ayrılmısım, senınkı cınsellık ısteyıp daha hazır degılım dıyosa tek yapıcagınsey ayrılmak bunu bılıyorsun ama belkı belkı deyıp uzatıyorsun, yapma kıyma kendıne hazırından ewlılık ısteyn bırıyle cık benım sevgılım de oyle deyıl uzattıkca uzatıyor su anda da oyle akıl vermeye gelınce de akıllı oluyouz ahh ah ne dıyelım kısmet dıyelım. ayrıl bence. a.s.

ayyyyyy benımkı bebekkkk gıbı tafra yapıyo bebek mı artık kız gıbı mı
ama öyyle bır tafra yapıyo haftalar bazen aylar sürüyo gün de degıl yahuu,
nasıl nazlı bır kız gıbı wallaha boyle mı sızın de erkeklerıınız nazlı mı yani ? cok garıp yaaaaaa

aynen cnm zannedersin onlar kız biz erkek.... allaah allah yaaaa

nazlı erkekleri bende sevmiyorum allahtan bi nazı eksik yoksa hiç yürümez.. bu arada cinsellik istiyo demiş bi arkadasımız böyle şeyler iki tarafın karsılıklı isteğiyle yasanır.. benim sevgilim de ister ama ben dur dersem saygı duyar ama saygı duymazsa şüphelenirim.. çoğu erkek yalnız kalınca tutamayabilir kendisini yok sen istemiyosan erken diyosan saygı duyması lazım duyuyosa problem yok hayatım için rahat olsun

tamam güzelim evet durduruyorum teşekkürler ;) ..............

Son düzenleme:
yok yok bunun sevgiyle alakası yok tatlım seven erkek dokunmaz kıyamaz mantiği yok artık walla.. olur mu insan aşik olduğu kıza dokunmak ister.. bana deli gibi aşıktı eski nişanlım ama zor durduruyodum şmdki sevgilim de öyle yalnız kaldiğimiz zaman ileri gitmek isteyebiliyor ama saygı duyuyosa isteklerime o zmn sorun yok.. sevmediğini düşünme yani için rahat olsun

anladım cnaım hani kimisi dio ya sen de anlamışsın işte ................

Son düzenleme:
anladım cnaım hani kimisi dio ya sen de anlamışsın işte dokunmaz kıyamaz fln filn die benimkinin nie böyle isteği oluo ozaman gibisinden düşünmüştüm yüreğime su serptin teşekkür ederim :)

cnm bunun onunla hiçbir nedeni yok bu konuda burcu_01 e aynen katılıyorum

Back
X