Sevgilisiyle kavga eden kzlar nedeni nedir bakalm?

canım neden istemiyor ücretli öğretmenlik yapmanı anlamadım orasını.. neresi yanlısmış.. ben de öğretmenim bu arada.

ya ben istanbulda yaşıyorum..
liseler kötüymüş öğrenciler falan..
yanlış bişey olursa diye istemiyo canım..
bişey olursa da bana anlatma sakın diyo..
öyle iştemafoldumben

[QUOTE=&YANKI&;9231309]Sana olgun ol dio ama asıl çocuk o bence cnm kusura bakma nolur.. Senin omzuna o kdr yük verio sonra naparsan yap dio..Sevgi bu mu?Allah yardımcın olsun ne diim..[/QUOTE]

yok hayatım ne kusuru estagfurullah.. haklısın.. aslında asıl sorunumuz şu tatlım.. ben daha önce bi nişanlılık yasadım yani daha önce ilişkilerim oldu ama bunun hiç ama hiç olmamıs yani ilişki konusunda çok tecrübesiz ama bunu kabul etmiyor ben ben doğruyum diyor.. ilişkilerde insanlar birbirini kıskanır yeri gelir tartısır bunlar ona anormal geliyor.. ilk defa aşık olmuş duygularının yoğunluğu yüzünden asıl saçmalayan o.. adam hiç daha önce bi kızla tartısmamıs ki kimseyle kıskanclık yüzünden kavga etmemiş.. bunların ilkini bende yaşiyo ama kabullenmiyor ben doğruyum ben bilirim edasında sürekli... valla 9 aydır çözemedim kendisini artık uğraşmicam da.. sanırım uzaktan sevmek aşkların en güzeli bi müddet benden uzak olsun lütfennnnn

öyle iştemafoldumben

canım o istemiyor diye sakın vazgeçme ücretli öğretmenlikten. zamanla kabullenmek zorunda.. ben de koca adama özel ders veriorum valla kimse karışamaz kusura bakmasınlar işimi yapiyorum ben.. işin konusunda kimseye taviz verme tatlım.. sen oraya liseli çocuklara eğitim vermeye gidiosun ciddi ve mesafeli olduktan sonra hiç bişicikler olmaz.. hayatımızın her anında yanımızda olmuyolar ki biz kendimizi korumayı kollamayı onlardan iyi biliriz..:olmaz:

öyle iştemafoldumben

ücretliden kastın sözleşmeli mi bilmiyrm cnm ama öle bile olsa sana bi şans vermesi gerek.Sonuçta kötüyse sen de bilirsin bunu yaşamadan olmaz ki..

canım o istemiyor diye sakın vazgeçme ücretli öğretmenlikten. zamanla kabullenmek zorunda.. ben de koca adama özel ders veriorum valla kimse karışamaz kusura bakmasınlar işimi yapiyorum ben.. işin konusunda kimseye taviz verme tatlım.. sen oraya liseli çocuklara eğitim vermeye gidiosun ciddi ve mesafeli olduktan sonra hiç bişicikler olmaz.. hayatımızın her anında yanımızda olmuyolar ki biz kendimizi korumayı kollamayı onlardan iyi biliriz..:olmaz:

haklısın canım..
ya normalde kısıtlayan biri değildir.
biz birlikte okuduk aynı bölümden mezunuz..
çalışmam konusunda bi problem yoktu ama sanırım iş ciddiye binince değişti..
ya sürekli tartışmaktan yoruldum ayrıca..
korkuyorum geleceğimizden bazenmafoldumben

ya zamanla aşarsınız ya da kısmetinizde ayrılık varsa ayrılırsınız.Allah hayırlısını nasip etsin ama sanırım biraz sabretmen gerek..Biraz da bu konulardan konuşmamak lazım insan bu kdr düşmeyince bi konuya karşıdaki zati anlatıo bence

kızlar çok teşekkür ederim...
hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan
görüşmek üzere...

arkadaşlar hepinizin sorunlarını okudum.hepimiz bazı şeylerden şikayetçiyiz.erkeklere sorsak onlarda bizim birçok şeyimizden emin olun şikayetçiler.biz iki cins hem birbirimizi tamamlıyoruz hemde bolca çatışıyoruz.
size sadece şunu söyleyebilirim.prensiplerinizi ayaklar altına almadan kalbinizin sesini dinleyin.karşınızdaki insana inanıyorsanız,bir sorun yaşadığınızda fevri olmak yerine sakince olayın soğumasını bekleyin.o sırada az görüşün iç sesinizi dinleyin.yoksa inanın dırdırcı damgasını yersiniz.haklıyken haksız duruma düşersiniz.soğuk nezaket bazen en iyi cevap oluyor inanın.erkekler bu şekilde utanıyorlar yaptıklarından.tabi bu yöntem her erkekte işe yaşamayabilir./B]

ben de bi tek benimki eleştiriyo sanıyodum.aynen burcununkinden bi tane de bende var ama benimki abartı.her şeyimi eleştirir.kıskanamam bile bişey bulur zeytinyağı gibi üste çıkar.benim çok psikolojimi bozdu.bitirdim olayı ben aramıcam aklı başına gelsin ya da inceldiği yerden kopsun.çok yoruyolar ya

valla canımcım sen söz yapmak istiyosun anladığım kadarıyla sevgilin yapmak istemiyor.bu yaşıma kadar bir kişiye ısrar ettim bu konuda.yapmadı kendisi.ayrıldım.1 sene dolaştı peşimde.hadi gel evlenelim dedi.aşk bittiği için evlenmedim.maalesef aklıma bişey gelmiyor seni ferahlatabilecek.istemekde haklısın.

bütün gün bayramda ses cıkmadı kendısınden bana gelince beş dknın hesabını soruo ama o istedıgı sekılde davranıo
tele yenı gelmıs olabılır attıgm msjlar ama soguk cvp verıo haklı gıbı bıde ... çok sinirlıyım cok ... bugunde hiç konusmadık

zaten hayatta hiç istemedıgım şeyleri yaşıyorum eskileri düşünüyorum..kafam karıstı ..

hiç bizaman sözlenemıcem içimde ukte kaldı artık... herkese imrenerek bakmak canımı sıkıo bu aralar... ölmuorum sozlenmeye tamam ama hanı ınsanların taktıgı bişey vardır ya keşke şimdi böyle olsaydı cok guzel olurdu dedıgı..işte bneımde bu konu ama birinin elinde sihirli degnek olsa ve onun kalbıne dokunsada söz yapsa bana yoksa ben dusuncelerımle eriyip gidicem ....sinirden de kendımı yıyıpğ bitiriyorum ...

cnm anlıorm seni bu konuda bizler ince düşünüorz bu konuda ama şimdiki liseli ve ciddi olmayan ilişkilerde de yüzük takan bir sürü insan var..Önemli olan yüzük deil verdiği ve tutacağı söz..İçini rahatlatacak en güzel şey dua etmek inşş en kısa zmnda istediğin olur:Saruboceq:.

arkadaşlar hepinizin sorunlarını okudum.hepimiz bazı şeylerden şikayetçiyiz.erkeklere sorsak onlarda bizim birçok şeyimizden emin olun şikayetçiler.biz iki cins hem birbirimizi tamamlıyoruz hemde bolca çatışıyoruz.
size sadece şunu söyleyebilirim.prensiplerinizi ayaklar altına almadan kalbinizin sesini dinleyin.karşınızdaki insana inanıyorsanız,bir sorun yaşadığınızda fevri olmak yerine sakince olayın soğumasını bekleyin.o sırada az görüşün iç sesinizi dinleyin.yoksa inanın dırdırcı damgasını yersiniz.haklıyken haksız duruma düşersiniz.soğuk nezaket bazen en iyi cevap oluyor inanın.erkekler bu şekilde utanıyorlar yaptıklarından.tabi bu yöntem her erkekte işe yaşamayabilir./B]

cnm ayyynnen katılıyorum diyo ki bana beni sinirliiyken kendi halime bırak diyo seni daha çok kırarım diyo ben de onu kendi haline bırakıyorum yarım saat sonra tıpışş tıpış dönüyo

kızlar içimi ferahlatabılırmısınız :(

cnm soğuk davranıyosa kendi haline bırak ben öyle oldu mu aynen onun gibi davranıyorum üç gün sonra falan eski haline dönüyo erkeklere ara sıra geliyolar ama niye çözemedimm :olmaz: sözlenme işine gelince bence o konuyu akışına bırak kendisi isterse düşünürse sana açar zaten hiç açma bu konuyu cnm gene suçlu oluruz sonra :gitme:

ayyyyyy benımkı bebekkkk gıbı tafra yapıyo bebek mı artık kız gıbı mı
ama öyyle bır tafra yapıyo haftalar bazen aylar sürüyo gün de degıl yahuu,
nasıl nazlı bır kız gıbı wallaha boyle mı sızın de erkeklerıınız nazlı mı yani ? cok garıp yaaaaaa

Back
X