sevgilisiyle kavgalıyken mesaj beklerken en alakasız kişilerden mesaj gelmesi..

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
kızlar ben nefret ediyorum valla kavga ediyorsun tartışıyorsun mesaj atmıyor tam telefon titriyor heyecanla bakıyorsun bide ne göresin saçma sapan biri dengesiz bi mesaj yollamış varmı böyle sinir olan bu olaya. benim gibi :delphin:

hahaha, bana da turkcelden aveadan gelıyor aptal msjlar kırasım gelıyor o an.
abıcım bırı arasın beklıyoruz herhalde dımı

hahaha, bana da turkcelden aveadan gelıyor aptal msjlar kırasım gelıyor o an.
abıcım bırı arasın beklıyoruz herhalde dımı

aynen ya avea bi dünya yada sürekli aynı operatörden olmadığım halde mesaj atan bi arkadaş atar telefonu yatağa fırlatırım bende Çok üzgünüm çoook

Bende acayip sinir oluyorum....
Banada yok vodafondan gelir.. Yok kuzenimden arkadaşımdan gelir.. Yada arkadaşım annem arar..
Onlara o zaman bi fırça atarım rahatlarım. Onlarda anlar zaten tamam tamam anlaşıldı yine seninkiyle kapıştınız cvp vermiyor dimi sana derler:kahve:

Ayh nasıl güldüm canım yaa , eskiden benimde başıma gelirdi evlenmeden önce...
Tez zamanda barışırsınız umarım..

aynen aynen sen telefon elinde bekle saatlerce tam mesaj gelsin heyecanla bak benden ozurddiledi die oda ne turkcell den indirim mesajı:bbo:

evet yaa çok gıcık oluyorum ben deee.ama mesaj atan kişinin ne suçu var nerden bilsin bizim özür mesajı beklediğimizi :sm_confused: ama işte o anda sinirden bunu düşünemiyoruz tabi :kızgın:

ben msj ya da tel beklediğim o münasebetsizinşakkıdı zil sesi tonunu değiştirdim.o arayınca veya msj çekince onun ayrı zil sesi çıkıyor anlaşılıyor.msj ın ya da tel in başkasından geldiği

:))) cok komik bu konu,

bir de normal avea mesajına da o kadar kızmıyorum patlıcandan gelınce dellenıyorum

mesaj şöyle; gidicen yapıcan edicen genclıge zıplıcan alıcan konturunu basıcan gidicen patlıcan gencı

ayy allahım bır de espırı ıcerıklı olmuyor mu o msajlar delıye dönuyorum kaydirigubbakcemile3
hahahahah

konuya ben de bayıldım :) hep gözüm telefonda olurdu ama lanet olası mesaj gelmezdi bir türlü :( şimdi öyle bir beklentim de kalmadı..

evet eskiden bendede oluyodu, ki cok sükür artik öyle tartismalarimiz yok :))
bende benimkndn özür msji beklerken ya arkadasm arar yada beklemedigim birndn msj gelir.. ve onun olmadigini gördükce daha cok sinirleniyor ve daha cok üzülüyordm... saatlerde gecince oda aramayinca ben ariyodum artik :))) offf ne günlerdi yaa
bide ozaman sevgiliydik herkes istedigi zaman ayrilip gidiyodu :) neyseki simdi isimi garantiye aldim.. nisanliyiz.. istedigi zaman cekip gidemez oyzdende aramadigi zamanlar pek umursamiorum, nasil olsa yazacak yada ariyacak :lepi:

of çıldırıyorum ya parçalayasım gelio telefonu
ya aveadan gelmiştir mesaj yada alakasız birinden :oklava:

Back
X