sevgilisiyle kavgalıyken mesaj beklerken en alakasız kişilerden mesaj gelmesi..

uyuz oluyorum :oklava: telefonu duvara fırlatasım gelıyo bı an sonra çekyata fırlatıyorum 2 dk sonra kalkıp almaya gıdıyorum :D

özellikle öyle zamanlar turkcell den gelir ben de sinir olurum:roflol:

bi de sevgilinle normal normal geçinip giderken,hiçbir kuldan mesaj gelmez a.s
ta ki ne zaman sen kavga edersin,iki taraf da susmaya geçer.. :delphin:
o zaman telefon titrer
bi bakarsın 1 yeni mesaj alındı zemuszemus
heyecanlanırsın sevinirsin :asigim:
bir de bakarsın avea akannehir
yok şu kadar kontör yükle bu kadar bilmemne gelsin :kızgın:
sonra aveaya bol bol küfür :oklava: :1:

uyuz olurum içimden de gönderen kişiye çok lazımdın sanki derim...kötükedihüso

hehehe bende gıcık olurdum zamanında malum su an sadece telefonu arayıp konusmak ıcın kullanıyoruz zemuszemus

ayy hiç sormayın..o ne sinir bi durumdur yaa..telefonu tuvalete bile götürürsün aman dur belki arar aman dur msj atabilir diye..ondan sonra gelsin aveadan yok zeki trikoda indirim başladı yok cart yok curt..ne gıcık di misempatiksalakcinni

evet haklisin bendede hep oluyor cok sinir bozucu
sevgilimden msj gelmemesi daha bir sinir bozucu telefonu kirasim geliyor :/

Onu en çok kuzenim yapıyor :) kavgalıyız tam mesaj bekliyorum dııt kuzi naber diye mesaj çıldırıyorum ya neyseki şuan asker

Dönüyorum titreşime alıyorum acaba titredi de hissetmedim diye gözümü telefondan ayırmıyorum. Sesliye alıyorum yine gözüm telefonda. Uyumaya çalışıyorum telefonu gözümün hizasına koyuyorum olurda mesaj gelirse yansında farkediyim diye bi de mesaj geliyo heycanla bakıyoruuuum saçma sapan biri deliriyoruuuum :45:

Dönüyorum titreşime alıyorum acaba titredi de hissetmedim diye gözümü telefondan ayırmıyorum. Sesliye alıyorum yine gözüm telefonda. Uyumaya çalışıyorum telefonu gözümün hizasına koyuyorum olurda mesaj gelirse yansında farkediyim diye bi de mesaj geliyo heycanla bakıyoruuuum saçma sapan biri deliriyoruuuum :45:

ayyyy aynı durumlar hep demek ki:1::1: sessize alıyorum ya mesaj gelirse diyorum titreşime alınca aynı dediğin gibi yada hep titreşim duyuyomuşum gibi oluyo:1::1: akşamıda aynı zaten söylememe gerek yok çok kötü bu işler çokk:9::9:

Kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartasım geliyor o kişiyi :19:

Son düzenleme:
Back
X