Sevgiliye Doğumgünü Hediyesi.. Çok kararsızım..

Elizsavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
247
20
38
İstanbul
Hanımlar ne olur fikir verin iki ayağım bir pabuca girdi :50:
Çok az vaktim var yarın bu işi halletmem gerekli 2 nisan erkek arkadaşımın doğumgünü.. Gece 10'a kadar çalışıyor. Biraz ordan vakit kazanıyorum ama güzel geçsin istiyorum. Onu çok mutlu edecek bir hediye almak istiyorum. Bu beraber geçireceğimiz 3.doğumgünü. Daha önce tuttuğu takımın formasını alıp adını yazdırmıştım, bir sonrakinde de çok istediği gömleği almıştım.
Acaba diyorum http://www.karincadesign.com/resim_goster.asp?img=images/products/00/56/62/5662_buyuk_zoom.jpg şöyle bir şey alıp resimlerimizi koyup güzel notlar yazıp bir pastayla mı kutlasam??
Yoksa farklı hediyelere mi baksam bilemedim hiç. Lütfen fikir verin, yardımcı olun vaktim çok az :50:

erkekler daha çok işe yarayacak hedıyelerı seviyolar bence...ayakkabı,kazak,mont vs vs gbı....boyle resımmış,çerceveymış bıze göre bunlar

erkekler daha çok işe yarayacak hedıyelerı seviyolar bence...ayakkabı,kazak,mont vs vs gbı....boyle resımmış,çerceveymış bıze göre bunlar

Haklısın canım biz kadın mantığıyla biraz daha romantik düşünüyoruz ama ne bileyim önceki iki doğumgününde de giyim hediyesi alınca, bilemedim ki yarın almam lazım yani karar veremedim gitti.

Sigara kullanıyosa özel çakmak yaptırabilirsin mesela
resminizi bastırabilir yada isimlerinizi yazdırabilirsin

en basiti internette bulabilirsin. Sen resim gönderiyosun yada istediğin yazıyı seçiyosun onlar hazırlayıp kargoyla sana gönderiyolar uğraşmana gerekte kalmaz :)
http://www.buldumbuldum.com/aksesuar/cakmak/?gclid=CNr1qo63u70CFWLHtAod0z8AEg
http://www.idealhediye.com/kisiye-ozel-foto-baskili-zippo-cakmak

burda örnekleri var biraz araştırırsan farklı fiyat ve seçeneklerde bulabilirsin

Çok teşekkür ederim canım yardımcı olup fikir verdiğin için, bakıyorum hemen :48:

ahşap tablo yaptırabılırsın karakalem gibi oluyor ikinizin resmi ve çok hoş duruyor 50 tl civarında. bende yaptırmıştım bi ay önce. internetten sipariş verip almıştım kapıda ödemeli olarak

canim erkekler hediye konusunu bizim kadar takmiyorlar. bi anahtarlik bile alsan bunu mu layik gormus bana diye uzerine düşünmezler emin ol :) birlikte basbasa bi yemek icin guzel bi restorandan yer ayirtabilirsin yanina da kucuk bi hediye olabilir. şık bir sekilde yanina git.

ama illa hediye alayim diyorsan, kaliteli bi gomlek her zaman ise yarar. bi de resimli duvar saatleri var bana bi arkadasim almisti. baya buyuk bi sey her saate bibfotograf denk geliyo yani 12 fotograf lazim. 50 tl ye yapiyolarmis onu da. bu de bi site var superyaa diye, reklama girmez insallah. orda sevgiliye hediye diye bi bolum var cok eglenceli seyler var bi bak bence

canim erkekler hediye konusunu bizim kadar takmiyorlar. bi anahtarlik bile alsan bunu mu layik gormus bana diye uzerine düşünmezler emin ol :) birlikte basbasa bi yemek icin guzel bi restorandan yer ayirtabilirsin yanina da kucuk bi hediye olabilir. şık bir sekilde yanina git.

ama illa hediye alayim diyorsan, kaliteli bi gomlek her zaman ise yarar. bi de resimli duvar saatleri var bana bi arkadasim almisti. baya buyuk bi sey her saate bibfotograf denk geliyo yani 12 fotograf lazim. 50 tl ye yapiyolarmis onu da. bu de bi site var superyaa diye, reklama girmez insallah. orda sevgiliye hediye diye bi bolum var cok eglenceli seyler var bi bak bence

Çok teşekkür ederim canım yorumun için, konuyu yazarken bir fotoğraf paylaştım acaba bunu mu alsam diye o resimde de bi saat vardı etrafında da 12 tane çerçeve vardı falan aynen senin bahsettiğin gibi. Restoran zaten benim aklımda onu yapıcam kısmetse ama işten çok geç çıkıyor işte malesef yine de ayarlamaya çalışacağım. Vallahi bugün bütün günümü hediyeye ayıracağım :61: Çok zor çok..:26::50:

Çok teşekkür ederim canım yorumun için, konuyu yazarken bir fotoğraf paylaştım acaba bunu mu alsam diye o resimde de bi saat vardı etrafında da 12 tane çerçeve vardı falan aynen senin bahsettiğin gibi. Restoran zaten benim aklımda onu yapıcam kısmetse ama işten çok geç çıkıyor işte malesef yine de ayarlamaya çalışacağım. Vallahi bugün bütün günümü hediyeye ayıracağım :61: Çok zor çok..:26::50:

ah kuzum en buyuk zorluğun bu olsun:16: bunlar tatli zorluklar.saat ayni degil benimki full metalik ve yuvarlakti. icine de sonradan kendi begendigim resimleri yazicidan cikartarak koydum siyah beyaz yaptim cok şık oldu fotograf bastirma masrafindan kurtulabilirsin sen de oyle uaparsan. yazici yoksa kirtasiyeden cikarttir fotolari a4 e uygun boyutlarda tabi. sonra kes koy. sansli adammis sevgilin kıymetini bilsin:34:

Kızlar ahşap bir kutu aldım içine renkli kağıtlara güzel yazılar yazıp içimden gelenleri yani renkli zarflara koydum. Küçük renkli kağıtlara küçük küçük notlar yazıp onları da küçük renkli zarflara koydum. Başka bir zarfa resimlerimizi çıkartıp koydum. Diğer iki resmimizi de çerçeve yaptırdım. Rengarenk küçük taşlar attım. Bir pastanın üstüne iyi ki doğdun sevgilim yazdırıp önceden anlaştığım cafeye bıraktım hediyeyle beraber. Beraber iş çıkışı oraya çay içmeye gittik hatta arkadaşla karşılaştık sohbet muhabbet derken bozuldu bu hatırlamadım diye kalkalım artık diye söylenirken, tuğba özerk'in doğum günü şarkısıyla beraber pasta geldi sonra da hediye. Çok mutlu oldu sarıldı dakikalarca. Hediyeyi de çok samimi ve farklı buldu kimse benim için uğraşıp böyle bir şey yapmamıştı dedi. Bir şeyin daha üstesinden hayırlısıyla gelip geride bıraktım sanırım :61:
Hepinize verdiğiniz fikirler için yardımlarınız için çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız :48::48::kkk:

Back
X