erkekler daha çok işe yarayacak hedıyelerı seviyolar bence...ayakkabı,kazak,mont vs vs gbı....boyle resımmış,çerceveymış bıze göre bunlar
Erkeklere alınabilecek en güzel kalsik hediye SAATşöyle en marka olanından
Sigara kullanıyosa özel çakmak yaptırabilirsin mesela
resminizi bastırabilir yada isimlerinizi yazdırabilirsin
en basiti internette bulabilirsin. Sen resim gönderiyosun yada istediğin yazıyı seçiyosun onlar hazırlayıp kargoyla sana gönderiyolar uğraşmana gerekte kalmaz :)
http://www.buldumbuldum.com/aksesuar/cakmak/?gclid=CNr1qo63u70CFWLHtAod0z8AEg
http://www.idealhediye.com/kisiye-ozel-foto-baskili-zippo-cakmak
burda örnekleri var biraz araştırırsan farklı fiyat ve seçeneklerde bulabilirsin
ahşap tablo yaptırabılırsın karakalem gibi oluyor ikinizin resmi ve çok hoş duruyor 50 tl civarında. bende yaptırmıştım bi ay önce. internetten sipariş verip almıştım kapıda ödemeli olarak
canim erkekler hediye konusunu bizim kadar takmiyorlar. bi anahtarlik bile alsan bunu mu layik gormus bana diye uzerine düşünmezler emin ol :) birlikte basbasa bi yemek icin guzel bi restorandan yer ayirtabilirsin yanina da kucuk bi hediye olabilir. şık bir sekilde yanina git.
ama illa hediye alayim diyorsan, kaliteli bi gomlek her zaman ise yarar. bi de resimli duvar saatleri var bana bi arkadasim almisti. baya buyuk bi sey her saate bibfotograf denk geliyo yani 12 fotograf lazim. 50 tl ye yapiyolarmis onu da. bu de bi site var superyaa diye, reklama girmez insallah. orda sevgiliye hediye diye bi bolum var cok eglenceli seyler var bi bak bence
Ahşap tablo derken canım nasıl bir şey tam olarak??
Çok teşekkür ederim canım yorumun için, konuyu yazarken bir fotoğraf paylaştım acaba bunu mu alsam diye o resimde de bi saat vardı etrafında da 12 tane çerçeve vardı falan aynen senin bahsettiğin gibi. Restoran zaten benim aklımda onu yapıcam kısmetse ama işten çok geç çıkıyor işte malesef yine de ayarlamaya çalışacağım. Vallahi bugün bütün günümü hediyeye ayıracağımÇok zor çok..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?