Sevgiliye en uygun hediye ne olabilir, yardıımm

• Konu Sahibi Konu Sahibi ohc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
20
0
36
İstanbul
Sevgilimin doğumgünü ile çıkma tarihimiz arasında 2 gün var sizce ikisine de ayrı hediye mi almalıyım yoksa tek mi ve alıcaksam ne almalıyım sizce o bana daha 4 aylık çıkarken hiçbir özel gün olmamasına rağmen altın ve pırlantalı bir kolye almıştı yani beni önemsediğini hissediyorum.
Sizce ben ne almalıyım ona daha çok var ama yine de şimdiden karar vermek istiyorum yardım edin lütfeeen

Ben eşime sevgiliyken resmimiz olan bardak yaptırmıştım.. Hoş bir şey bence farklı bir fikir olabilir..

Ben eşime sevgiliyken resmimiz olan bardak yaptırmıştım.. Hoş bir şey bence farklı bir fikir olabilir..

o da olabilir ama daha özel bişey istiyorum hani kendini özel hissetsin istiyorum çünkü gerçekten çok özel benim için

o da olabilir ama daha özel bişey istiyorum hani kendini özel hissetsin istiyorum çünkü gerçekten çok özel benim için

Günlük yaz hediye et :)

Bende çok düşünmüştüm ne yapsam diye benim için çok özeldi ve ona bunu hissettirmek istemiştim.. Bardak, günlük ve tişört - gömlek hediye etmiştim..
Günlükte ayrı şehirlerdeydik ilk buluşmamız olcaktı geri sayım falan yaptım.. Aslında düşünsen böyle özel ve güzel fikirler çıkar sendende :)

Günlük yaz hediye et :)

Bende çok düşünmüştüm ne yapsam diye benim için çok özeldi ve ona bunu hissettirmek istemiştim.. Bardak, günlük ve tişört - gömlek hediye etmiştim..
Günlükte ayrı şehirlerdeydik ilk buluşmamız olcaktı geri sayım falan yaptım.. Aslında düşünsen böyle özel ve güzel fikirler çıkar sendende :)

biz o kadar romantik bir çift değiliz ama böyle şeyler ne o sever ne de ben o yüzden böyle şeyler daha duygusal çiftlere göre bide biz hergün heran yanyanayız yani günlük yazsam ki denedim ilk 7günü yazdım mesela ama hep aynı sadece hergün aşkım sevgim arttı onu yazdım ama dediğim gibi pek öyle duygusal çift değiliz biz keşke olsak ne o ne ben sevmiyoruz duygusallığı :)

bizim durumumuz da sizin gibi, arada 3 gün var hatta bu yıl 2. yılımızı bitiriyoruz 10-12 gün sonra.
birbirimizi özel hissettirmek için hediye almayız, örneğin dışarda birimiz bişi beğenir hemen diğeri ona hediye alır onu, düşün yani bu kadar da romantik olunmaz:27::27::27:

kendisi çok taraftar biri, kararsız kaldım halı saha ayakkabısı mı alsam lisanslı takım forması mı derken formayı aldım gitti.

velhasıl kelam mesele içinden gelmesi:16:

Sevgilinize doğumgününde onun beğeneceği ya da ihtiyacı olan bir hediye seçin ama yıldönümüzde ikinizle alakalı bir hediye yapın derim.
Bu fotoğraf albümü olabilir, bugüne kadar biriktirdiğiniz mesajları kartlara yazabilirsiniz ya da en basiti kendi ellerinizle bir pasta yapın.

Hediyeleerle alakalı diğer topiklere bak derim been :4:

Her zaman kullanabilceği bişey almalısın=)

bizim durumumuz da sizin gibi, arada 3 gün var hatta bu yıl 2. yılımızı bitiriyoruz 10-12 gün sonra.
birbirimizi özel hissettirmek için hediye almayız, örneğin dışarda birimiz bişi beğenir hemen diğeri ona hediye alır onu, düşün yani bu kadar da romantik olunmaz:27::27::27:

kendisi çok taraftar biri, kararsız kaldım halı saha ayakkabısı mı alsam lisanslı takım forması mı derken formayı aldım gitti.

velhasıl kelam mesele içinden gelmesi:16:

bizim daha 1 sene olmadığı için bizde doğum günlerinde sevgili değildik ama mesela o bana altın kolye almıştı içinden gelerek bu aralar da yine bişeyler yapıyomuş ama sürpriz falan diyo şimdi ben alsam sanki o bana aldı diye almış gibi olurum sanıyorum utanıyorum açıkçası ve alsam da ne olabilir bu bana hep dalga geçerek aşkına hiç çakmak almıyosun falan diyo alıyorum arada ama onlar 1-2lira zippolardan mı alsam diyorum saklamak istiyo çünkü sizce ne yapmalıyım???

iki özel günde tek hediye alırsan eğer ve güzel de bir şey olmasını istiyorsan; saat bence en iyisi.

Ya ben ne yapayım İlişkimizin başladığı gün ile doğum günü aynı gün :37:
Maddi olarak çok sıkıntıdayım..
Olmasam eğer çok güzel bi saat almak istiyorum 300-400 ne gerekiyosa verip ama yapamıyorum malesef..

Ben mezuniyet hediyesi olarak deri cüzdan almıştım.Çok hoşuna gitmişti. Her elime aldığımda aklıma sen geliyosun. Evleniceğimiz geliyo lüzumsuz para harcamıyorum ikimiz için biriktiriyorum demişti.

Yine böyle sürekli yanında taşıyabileceği bişey almak istiyorum ama bulamadım henüz bi fikir..

Ya ben ne yapayım İlişkimizin başladığı gün ile doğum günü aynı gün :37:
Maddi olarak çok sıkıntıdayım..
Olmasam eğer çok güzel bi saat almak istiyorum 300-400 ne gerekiyosa verip ama yapamıyorum malesef..

Ben mezuniyet hediyesi olarak deri cüzdan almıştım.Çok hoşuna gitmişti. Her elime aldığımda aklıma sen geliyosun. Evleniceğimiz geliyo lüzumsuz para harcamıyorum ikimiz için biriktiriyorum demişti.

Yine böyle sürekli yanında taşıyabileceği bişey almak istiyorum ama bulamadım henüz bi fikir..

hmm iyi fikirmiş cüzdan. genelde benim de sevgilimin olduğu dönemler param olmaz ve hediye konusunda sıkıntı yaşarım. Allahtan şuan öyle bi derdim yok. Ne almayı düşünüyorsun peki?

hmm iyi fikirmiş cüzdan. genelde benim de sevgilimin olduğu dönemler param olmaz ve hediye konusunda sıkıntı yaşarım. Allahtan şuan öyle bi derdim yok. Ne almayı düşünüyorsun peki?
Cüzdana isimlerimizi işlemeyi düşünmüştüm hatta ama cüzdana baya para vermiştim gerçek deriydi. Bozarım mahfederim diye korktum.

Saatini kırdı saat almak istiyorum aslında ama ucuz bişeyde vermek istemiyorum eğer ocak sonuna kadar para biriktirirsem şöyle bi 300 liralık falan bi saat almayı düşünüyorum..Nişanlanıyoruz zaten 20 gün sonra o yüzden doğum gününe güzel bişey almak istiyorum...

Bayan olsa çok şey bulucamda erkek olunca bulamıyorum ya.
Bi erkeğin her zaman yanında taşıdığı şeyler bellidir zaten cüzdan saat telefon.
Saate büyük ihtimal param yetmicek. Cüzdan aldım. Telefonu zaten yeni.
Ayakkabıya biraz düşkünlüğü var gezerken falan çok beğendiği bişey olursa onu alırım belki.

Aklıma başka hiç bişey gelmiyo:43:

Cüzdana isimlerimizi işlemeyi düşünmüştüm hatta ama cüzdana baya para vermiştim gerçek deriydi. Bozarım mahfederim diye korktum.

Saatini kırdı saat almak istiyorum aslında ama ucuz bişeyde vermek istemiyorum eğer ocak sonuna kadar para biriktirirsem şöyle bi 300 liralık falan bi saat almayı düşünüyorum..Nişanlanıyoruz zaten 20 gün sonra o yüzden doğum gününe güzel bişey almak istiyorum...

Bayan olsa çok şey bulucamda erkek olunca bulamıyorum ya.
Bi erkeğin her zaman yanında taşıdığı şeyler bellidir zaten cüzdan saat telefon.
Saate büyük ihtimal param yetmicek. Cüzdan aldım. Telefonu zaten yeni.
Ayakkabıya biraz düşkünlüğü var gezerken falan çok beğendiği bişey olursa onu alırım belki.

Aklıma başka hiç bişey gelmiyo:43:

ya bende saat düşündüm işte dieselden gördüm biraz yüklü bir fiyatı vardı söylemek ayıp olur şimdi ben onu almayı düşünüyorum ya tabi ki maddi şeylerin önemi yok ama değerinin çok olduğunu hediyeyle başka nasıl belli edebilirsin ki zaten hareketlerimle anlar ama onu daha güzel bişeyle tamamlamak gerekir

doğum gününde galatasarayın lisanslı pike nevresim takımını almıştım çok ama çok beğenmişti. severek kullanıyor. yılbaşında traş makinesi almıştım çok istiyordu ondan da çok memnun. fikir olsun sana

Back
X