ben eşime sevgililer gunu hediyesi olarak yuzuk aldım dun ... bu aralar yuzuge merak salmısdıı erkek yuzuklerı oluyoya gumusculerde osmanlı yuzuklerı gıbı ... muhtesem yuzyılı ızlerken sureklı soyluyduSevgili Bayanlar;
çok uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ederim ve şimdi sizin aranıza katılma fırsatı buldum sonunda.Ne mutlu bana.Aklıma takılan her konuda inanılmaz yardımcı oldu bu site ve paylaşımlarınız ve yine yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşımın doğumgünü yaklaşıyor sizde bilirsiniz ki erkeklere hediye almak çok zordur.sıradna birşey olmasın istersiniz beğenir mi bilemezsiniz ne kadar karakterini zevklerinide bilseniz herkesin verebileceği bir hediye olmamalıdır sizin hediyeniz.2. doğum günü kutlamamaız olucak.ilkinde kendi ellerimle butik pasta yaptım hani şu şeker hamuru ile yapılanlardan birde kurabiye ve tabi hediye aldım birlikte dolaşırken spor ayakkabı beğenmişti o almadan aldım o zaman daha birbirimizi yeni tanımaya başlamıştık.Şuan bir yılı geçti.Aklımda bir kaç fikir var ama sizden de fikir almak istiyorum.
1-jack wolfskin bot istediği bişey
2- dısel saat
3- çok sevdiğim bir abim bu fikri verdi bana daha önce kız arkadaşına yapmış ve çok şaşırtmış yaşı kadar sevdiği şeylerden hediye al dedi hepsini ufak ta olsa paketle dedi 36 yaşına giriyor düşünün listeyi:)
4-kendin örebiliyorsan atkı bere gibi birşey ör dedi erkekler emeğimizin geçti şeylerle mutlu olurlarmış sözde:)
5-ps3
bilemiyorum daha uygun fikirleri olanlar varsa paylaşırsa sevinirim ki çok fazla vaktim yok.
Sevgili Bayanlar;
çok uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ederim ve şimdi sizin aranıza katılma fırsatı buldum sonunda.Ne mutlu bana.Aklıma takılan her konuda inanılmaz yardımcı oldu bu site ve paylaşımlarınız ve yine yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşımın doğumgünü yaklaşıyor sizde bilirsiniz ki erkeklere hediye almak çok zordur.sıradna birşey olmasın istersiniz beğenir mi bilemezsiniz ne kadar karakterini zevklerinide bilseniz herkesin verebileceği bir hediye olmamalıdır sizin hediyeniz.2. doğum günü kutlamamaız olucak.ilkinde kendi ellerimle butik pasta yaptım hani şu şeker hamuru ile yapılanlardan birde kurabiye ve tabi hediye aldım birlikte dolaşırken spor ayakkabı beğenmişti o almadan aldım o zaman daha birbirimizi yeni tanımaya başlamıştık.Şuan bir yılı geçti.Aklımda bir kaç fikir var ama sizden de fikir almak istiyorum.
2- dısel saat
3- çok sevdiğim bir abim bu fikri verdi bana daha önce kız arkadaşına yapmış ve çok şaşırtmış yaşı kadar sevdiği şeylerden hediye al dedi hepsini ufak ta olsa paketle dedi 36 yaşına giriyor düşünün listeyi:)
4-kendin örebiliyorsan atkı bere gibi birşey ör dedi erkekler emeğimizin geçti şeylerle mutlu olurlarmış sözde:)
5-ps3
bilemiyorum daha uygun fikirleri olanlar varsa paylaşırsa sevinirim ki çok fazla vaktim yok.
yapacağım yorumu aramızdaki yaş farkını dikkate alarak düşünmeni rica ediyorum ben 33 yaşındayım şu an.. genç kuşak hediye alırken mutlaka üstünde belirli hit bir markanın olmasına dikkat ediyorlar. hatta o hit markaların görünür yerde markası yoksa almıyorlar. olay bu kadar ciddi yani.. ben de yaptım geçmişte öğrencilik yıllarında pahallı hediye alınca daha çok beğenilecek düşüncesi vardır sanki... bizim zamanımızda bu kadar değildi şimdi üniversite öğrencilerine bakıyorum da görünürde markasız ve amblemsiz bir şey kullanmıyorlar.neyse bu başka bir tartışma konusu, senin konuna gelirsek; aranızdaki bağı bilmiyorum ama abartmaya gerek yok diye düşünüyorum..orijinal bir diesel saat 500 tl den aşağı değildir. bence annenin babanın parasını ziyan etme... daha makul ama sevimli bir şey alabilirsin...dediklerimi yanlış anlama lütfen tamamen naçizane düşüncelerim.
ciddi duzgun bi iliskiniz varsa bence bu saydiklarin arasindan saat en iyi tercih
yani istiyordu diye bisey almayi pek dogru bulmuyorum ben. ben mesela kisinin kendi begendigi seyi de almak istemem. ben dusunmeliyim onun icin. ona ozel secmeliyim sembolik de olsa klasik de olsa. cunku onun zaten begenmis oldugu sey mutluluk yaratsa bile saskinlik heyecan vs yaratmaz.
ben esime cizgi roman albumu aldim havalara uctu. erkeklere hediye almak o kadar da zor degil aslinda.
tşkrederim düşünceleriniz için.aynı yaştayız o kadar genç değilim malesef:) evet biraz pahalı bir hediye biliyorum ama para yerine bir şekilde geri geliyor.önemli olan baktığında hayatında olıyım olmayayım beni hatırlaması gerçi olmazsam hatırlasa ne önemi var..
aklıma daha kalıcı bir hediye gelmiyor.emek versem atkı örsem zaten takmıycak biliyorum.En mantıklısı bu gibi geliyor.birde pasta yapıcam kendi ellerimle..
Bence en ideali saat. Bir erkeğin vazgeçemeyeceği aksesuar fikrimce. Bir sitede görmüştüm Diesel saatlerinin çok şık modelleri vardı.
Linkini yazıyorum, umarım size yardımcı olur:)
MCJ - ALIŞVERİŞİN DOĞRU ADRESİ
Kadın-Erkek karışık ama Diesel saatlerine bakarsanız aradığınızı bulabilirsiniz.
Bütçeyi biraz da zorlamak gerek çünkü yılda bir gün ve özel olan bir gün, alacağınız kişi de özelse tabi değer:)
Aynı yaştayız demek..pardon diyelim o zaman.Ve o halde kendi gelirin olsa gerek ve istediğin şekilde harcarsın tabi. Bir yetişkin için de en mantıklı bana saat geldi.. kargoyla bir gün önce iş yerine gönderebilirsin içine güzel bir mektup yazıp, öbür gün de pastasını çıkarırsın ortaya.. duble sürpriz olur.
büyük ihtimalle de saat alıcam ama bu internet sitelerine güvenemiyorum.arızalı çıksa gönder cvp bekle.bir mağazadan almak daha mantıklı geliyor.birde araştırırken sevgiliye kitap diye bir site var kendin hazırlıyosun kitabı güzel bişeye benziyor yapılabilir.ama hediyenin yanında
Bence bu devirde internet daha güvenli ve hiç değilse internette paranı iade ediyorlar ama mağazalarda paranı bile iade etmezler:)
Ama bu önerdiğim siteden ben bayağı bir alışveriş yaptım yeni açıldı ama güvenilir bir site.
Yine de tercih sizin:)
Sevgili Bayanlar;
2- dısel saat
5-ps3
şu saydıklarının içinden emin ol onu en çok mutlu edecek olanı ps3 ama oyuna dalıp seni aramamalarına, oyun oynarken telefonlarına bakmamasına katlanabileceksenyanında manevi değeri olan senin yaptığın bir şey harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?