sevgiliye hediye

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
kızlar ,arkadaşım sevgilisine el emeği bi hediye hazırlamak istiyor. bende ona bez oyuncak yapmasını söyledim. mesele bezden 2 tane ayıcık. birinde papyon birinde fiyonk falan koyarsın dedim. kız ayıcık erkek ayıcık olsun yani. ama kararsız kaldık bi erkeğe böyle bi hediye vermek tuhaf mı olur diye ? sizce böyle bi hediye erkek için tuhaf mı? gülünç duruma düşmesini istemem arkadaşımın.

hmmm bence bir erkege verılebılcek hedıye degıl canım...bız olsak hosumuza gıder de erkeklerde bole bısı yok malesef komık bulabılır

banada erkeğin pek hoşuna gitmez gibi geldi:1:zaten erkeklere hediye beğendirmek zordur alsın klasik bişey hiç uğraşmasın ne biliym saat gömlek vs.

aa ama ille değişik olsun derse el yapımı yastıklar oluyo arkadaşım sevgilisyle kendi adını yazdırıp bide kalp çizdirmişti çok güzeldi sevgiliside beğenmişti

Bencede erkeğe verilecek bir hediye değil.el emeği bir erkeğe verilecek hediye ya kazak örülür yada atkı başka el emeği başka ne olabilirki.bence hazır birşey alsın arkadaşınız.

Yararlı olur mu bilmem ama ben kendi yaptığım hediyeyi anlatayım. Erkek arkadaşım eski paraları biriktirir, çok meraklıdır. Ancak bunları muhafaza ettiği yerin kavanoz olduğunu farkettim :) Geçen yıldönümümüzde ahşap bir kutu aldım radyo şeklinde onu boyadım eski radyolara benzedi. İçine bi kaç eski para koyup onu verdim. Hem bayıldı hem çok makbule geçti.

Yararlı olur mu bilmem ama ben kendi yaptığım hediyeyi anlatayım. Erkek arkadaşım eski paraları biriktirir, çok meraklıdır. Ancak bunları muhafaza ettiği yerin kavanoz olduğunu farkettim :) Geçen yıldönümümüzde ahşap bir kutu aldım radyo şeklinde onu boyadım eski radyolara benzedi. İçine bi kaç eski para koyup onu verdim. Hem bayıldı hem çok makbule geçti.

tesadüfe bakın . arkadaşımın sevgilisiede eski paraları biriktiyormuş . bu fikri söyledim beğendi. böyle bişey yapabilir . teşekkür ederim =) bi de radyo şeklinde ahşap kutuyu nerden bulabirlriz . ya da düz herahngi bi kutu olsa beğenir mi acaba ? :S

Back
X