sevgiliye hediyee yardımmm !!!

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızlar merhaba.2.5 senelik bir ilişkim var ve 1.5 ay sonra sevgilimin doğum günü.o benim doğum günümde tek taş pırlanta alıp evlenme teklif etti.kendisi 30 yaşında.ben ne alacağımı bilemiyorum.o bana pahalı birşey aldığı için hiçbir hediyeyi beğenemiyorum :( ablamda diyor ki sen kızsın o kadar pahalı bir şey alman gerekmez. diesel saatlere bakıyorum türkiyede çok pahalı,1000 küsür lira.amazon dan saat siparişi veren var mı aranızda ? orda saat 200 usd çünkü.bana bir öneri lütfen kızlar.... :(

İyi de o evlenme teklifi edeceği için kesenin ağzını açmak zorunda kalmış kocan değil daha ne bin liralık saati yahu mutlu olabileceği bi'şey al parasının ne önemi var:44:

kızlar merhaba.2.5 senelik bir ilişkim var ve 1.5 ay sonra sevgilimin doğum günü.o benim doğum günümde tek taş pırlanta alıp evlenme teklif etti.kendisi 30 yaşında.ben ne alacağımı bilemiyorum.o bana pahalı birşey aldığı için hiçbir hediyeyi beğenemiyorum :( ablamda diyor ki sen kızsın o kadar pahalı bir şey alman gerekmez. diesel saatlere bakıyorum türkiyede çok pahalı,1000 küsür lira.amazon dan saat siparişi veren var mı aranızda ? orda saat 200 usd çünkü.bana bir öneri lütfen kızlar.... :(

canım o sana evlenme teklifi etmiş aynı şey değil ki o kadar pahalı hediye almana gerek yok ablana katılıyorum 1000 lira çok abartı olur :50::50:

bence maddi değerinden çok manevi değeri yüksek bir hediye olmalı bir de el emeğini katabildiğin hediye olabilir :51::51:

Bence de 1000 lira fazla .
Yok mu takıntılı olduğu bir marka .
Ben bir markanın tişörtlerine hastayım resmen sevgilim o tişörtlerden 5 renk almıştı bana çok hoştu bence .

İllaki saat almak istersen daha uygun markalara bak derim. Bence o kadar pahalı hediye çok itici olur. Sonradan çok pişman olursun. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun ki? O sana evlenme teklif etmiş tabiki de alacak. Hem erkekler genelde alacak birşey bulamadıklarından takıya yönelirler. Bu ileriki zamanlarda kolye, küpe, bileklik vs. olacak.
Hatta saat yerine tuttuğu takımın forması, eşofmanı tarzı birşey ya da bir gömlek kazak bence daha mantıklı.
Saati alacağın o kadar yer ve zaman gelecekki keşke o zmn almasaydım diyeceksin.
Bence kesinlikle bu kadar abartma dediğim gibi İtici olacaktır.

Maddiyata bağlı hediye bana göre gösteriş ve şaşadan başka bir şey değil kusura bakmayın ama...
Bazen dalından koparılmış bir gül, kendisinin emeğiyle yapılmış bir doğum günü pastası yada duygularını anlatan sıcacık bir not bu yeterli hatırlanmaya... O size tek taş taktı diye kesenin ağzını açmanın anlamı ne yarışır gibi... Hediyeler kişiseldir ve sadece kişye özgüdür bol şans canım..

Kim daha pahalı hediye alır hadi bakalıma dönüştürmeye gerek yok

Deri erkek cüzdanı olabilir, kişiye özel olur da ismi yazılırsa daha hoş olur
Setleri de oluyo bunların, yanında anahtarlık + kartvizitlik gibi..

Hiçbirşey...

Şımartmaya gerek yok erkek milletini.

Bir pasta yeter de artar bile.

Ah bu aklımla dönüp tekrar yaşasam en azından son 15 yılı.

Evlilik teklifi başka, doğum günü hediyesi başka. Bakalım her doğum gününde bir pırlanta gelecek mi sana? :9:

Hediyenin tutarı maddi durumuna göre değişir. Kimi için 100 TL pahalıdır, kimine göre 1.000 TL ucuzdur. Kendi durumunuza göre değerlendirmelisin. Adam kendini zorlayarak tek taş aldıysa aynı tutarda bir hediye sizi ilerisi için sıkıntıya sokabilir.

Benim sevgilim de saat hastasıdır mesela, özel günlerde sık sık saat alırım ona. Ben internetten sipariş vermiyorum. Saatlerde çok ciddi indirim yapabiliyorlar mağazalarda. Benim bu saat alışkanlığından dolayı sürekli gittiğm bir saatçim var mesela, adam beni tanıyor haliyle :9: Pazarlıkla internet fiyatlarına göre çok daha düşük fiyattan alabiliyorum. Sakın pazarlık yapmadan saat alma. Tabii bu pazarlık payı lüks avmlerde oldukça düşük (üstelik aynı saatin fiyatı 200-300 TL daha pahalı) ama aynı markaları daha sıradan saatçilerde de rahatlıkla bulabilirsin.

saat düşkünlüğü varsa sevgilinin gidip kapalıçarşıdan 300 400 tl ye alabilrsin. ama sırf hediye olsun göz doldursun diyosan başka alternatiflere yönelmelisin bence

Ben eşime biz sevgilyken..Üzerinde ikimizin resminin olduğu bi kutu yaptırmıstım internetten..İçine de kalp kagıt siparişi verip 30 tane not koymustum,parfüm koymustum,30 tane resim çıkarttırıp koymustum,bide mektup yazmıstım..Eşim şaşkınlık ve mutluluktan ağlamıstı..Bence pahalı şeylere hiç gerek yok.Ben bu saydıklarımı 120 tlye halletmiştim..Önemli olan anlamlı olması,pahalı olması değil..Tabiki bana göre..

Back
X