Kızlar kendimden korkuyorum nolur bana bir akıl verin...

kusura bakmada demekki anlattığın kadar mükemmel değilsinki o kızı kıskanıyorsun ayrıca anlattıklarna bakılırsa çok iyi eğitim almış olabilirsin güzelde olabilirsin ama kesinlikle belliki farklı bir kişiliksin çok harika olsan eşinin eski sevgilisine bırak sevgilisini bir insan hakkında bu kadr kötü konuşmassın çok ayıp kıskaçlıktan onu karalıyorsun belkide süper biri iyi kibar görgülü ve ne konuştuğunu bilen biri belkideo yüzden eşin onunla çıkmıştır..

bak ilk başta kızı eleştirmene kızdım bende aşırı kıskancım ama boşver bende senin gibiyim zaman geçtikçe hafifliycek duyguların çok mutlusun dert arıyorsun bende sürekli kuarrım kafamda zamanla düzelirsin ben bebek olduktan sonra çok değiştim artık alışıcan yani...

Kız çirkin ukala seviyesiz kimse onu sevmiyor ama o sizi değil siz onu kıskanıyorsunuz :D
geçmişler olsuuuun

Kendine yeni yeni uğraşlar edinmelisin. Bu tür düşünceler insanın beyni boş kaldıkça ayyuka çıkar. O yüzden beynini başka şeylerle meşgul edersen çok kısa sürede bu düşüncelerden kurtulursun.

yazanlar haklı kız hakkında dediklerine bakılırsa sen kızı kıskanıyorsun kızın hiç de umrunda değilsinizdir eminim

kız iyi ki derdini yazmış paylaşmış belli ki sorunları var neden bu kadar üzerine gidilmiş anlamadım böyle yapınca artı yönde etkimi ediyo sorunu olan kişiye bazı yorumları okurken bahsedilen eski kız arkadaşın akrabaları falan yazmış sandım bir an için :((

Özgüven problemin var daha yasin cok kücük zamanla asarsin ama evliligine zarar vermenden korktum bi an söyle düsün :Senden öncekiler önemli degil esine sen sahipsin önemli olan o sana bagli ve senin yaninda bunun tadini cikar kuruntularla ancak zedelersin iliskinizi,, bide tam tersini düsün ya esin senin eski ciktiklarini problem etse sen napardin ne kadar üzülürdün?Kendini evliligine mutluluguna odakla umarim atlatirsin...

[Ya bakın hanımlar hepimiz kadınız beni çok iyi anlarsınız. Düşünün kaderim o kızın ellerindeymiş, hayatımın aşkına o kız sayesinde ulaşmışım yani o kız eğer eşime o kadar kötü davranmasaymış ben şu an sahip olduklarımın hiçbirine sahip olamayacaktım.
İşte bana asıl koyan bu. Ona karşı bu saçma takıntıyı geliştirme nedenim bu cümleler. Aslında o kıza o sıralarda muhtaç olmuş olmam ve o kızın bana hayatımın aşkının karşıma çıkmasında yardım etmiş olması...[/QUOTE]

sorunun cevabini kendin bilip söylüyorsun zaten icrata gecirmek kaldi ;) Bu isler kader kismet hayatta neler olmuyorki?.Ama gercekten cok gereksiz bi ayrintida takili kalmissin.Gecmise degil gelecegi bakmanin zamani gelmiste gecmis bile.
Ne güzel diyorsun iste ayrilmasalardi belki böyle bi es karsina cikmicakti ne güzel bir sans.allah mutlulugunuzu daim eder insallah ama canim bundan sonrasi hersey senin ellinde dahada güzel olmasi icin o yüzden bügünün her anin tadini cikarmaya bak esine alakani ilgini göster ve kiskanc süpheci duygularini ona hissetirme gereksiz huzursuzluk cikarmana sebeb olur.Ayrica ne kadar dürüst ve düsünceli biri ki sana o sürecde yasadiklarini net bir sekilde ifade etmis, aslinda bu ayrintiyi göz ardi edip önemsiz ayrintiya takilip kendince kurmana sebeb oluyor

rahatlık batmış başka bişey değil..başka bir dert gelince başına anlarsın..

bırak bu fesatlık vesvese işlerini..bu kadarıda olmaz..şeytan içini kibirle doldurmuş habire kendinii yüce görüp elalemi aşağılıyorsun..kocanın eski çıktıklarıda insan..herkesin kısmeti bir yerlerde durur..sen kısmetine ulaşmışsın,otur ve şükret..

henüz 19 yaşındasın böyle şeyler düşünmen çok normal daha 1 aylık evlisin ilerde evliliğin ve hayatın zorluklarıyla karşılaşınca bunların hepsini unutucaksın daha doğrusu umursamicaksın
ayrıca eşiniz o kızı sevmiş beğenmiş ilkokul mezunu bile olmuş olsa saçları dökülmeye başlamış yada felçli bile olsa yada kekeme olsa ne çıkar aşk bu engel tanımaz nedeni niçini yoktur ama daha ufaksın büyüdükçe mantığında olgunlaşıcak ve kendinden üstün nitelikli insanların olduğunu, gerçek güzelliğin insanların yüzlerinde değilde kalplerinde olduğunu anlicaksın

Arkadasim sana acik konusmak istiyorum.
Hata senin degil esinin.
2.5 yillik iliskisini bitirmeden, seninle öpüsen bir adam icin süphelerinin olmasi cok normal.
Ama kizi kiskanmani anlamadim. O kiz senin oldugun durumdan daha zor bir durumdadir belkide.
Sonucta 2.5 senesini paylastigi bir adam kendisinden ayriliyor ve kisa süre sonra baska bi bayanla evleniyor. Hic düsündün mü onun neler yasadigini? O seni kiskansa hakli derim ama senin onu kiskanman gereksiz ve ilerde bunu anlayacaksin zaten gecici bir durum bu.
Birde lütfen tanimadigimiz insanlar hakkinda, kültürsüz, ukala gibi yakistirmalari yapmayalim. Üniversite bitirmek kültürlü bir insan olmak anlamina gelmez.
Bu günleri atlatirsin insallah. Takintilarindan siyrilmak istiyorsan kendine sürekli yapacak birseyler bulmalisin.

kendine farklı uğraşlar bul..
kıskançlık kadar berbat bişey yok
bnde eşimi aşırı derecede kıskanan biriydim
zamanla azaldı ama
gerçekten bu durum en çok sni ypratır
sonra evliliğini
umarım atlatırsın
eşin artık sana ait bunu hiç aklından çıkarma
herkesiz öncesi var ama adı üstünde ÖNCESİ
sonrası olmadı sürece problem olmamalı

bide o kız hakkında bu kadar kırıcı konuşmamalısın
dış görünüşü sana göre güzel olmayabilir ama
demekki beğenenler olmuş ki biride eşinmiş
e kadar kültürlü olduğu zar zor okuduğu bunlar seni alakadar etmze
ve karşındakini eleştirme hakkı vermez asla
düşünsene bi okızın kalkıpta
bilmem 2 yıllık ilişkim vardı sevgilim gitti kendini beğenen ukale kültürsüz biriyle evlendi dediğini
çok ayıp değilmi.....evet çok ayıp çok kırıcı :teselli:

Son düzenleme:
438 aynı isimli kişiden o kızı bulup profilini delik deşik ettim. Hala da rahatlamadım. Onu devamlı kocamla düşünüyorum. Yada kocamın o kızı kendine nasıl layık gördüğünü. Türk kadınlarının güzellik ortalamasını düşürebilecek kadar çirkin. 2 yıllık üniversiteyi zar zor bitirmiş ve kültürsüz. Ukala, kocamın beni seven arkadaşlarının hiçbirisi ondan hoşlanmıyor. Bu kadar çok kötü özelliğe bakıp eşimin son tercihinin de ben olduğumu düşündüğümde deliriyorum. Ona birkaç kere niye o öyle bir kıza bu kadar çok değer verdiğini sorduğumda onun arkasından kötü tek bir laf etmedi. bu beni delirtiyor.
Bu arada üstelik benim de çeşitli çıktıklarım oldu.
Napıcam arkadaşlar ne olur bana mantıklı tavsiyeler ve rahatlama yolları gösterin...
Kendimden korkuyorum artık.... Saçmalıyorum iyice... İçimde yaşıyorum bu saçmalıkları, ama eşime bir gün ağzımdan kaçırırsam diye de korkuyorum...
Ne olur yardım edin....

1- bir insan bir baskasiyla sadece guzel diye birlikte olmaz, iliski kurmaz, asik olmaz. emin ol bir baskasi da seni tipki senin onu buldugun kadar cirkin buluyordur.

2- insan universite bitirince kulturlu olmaz. ne okuzler ne cahiller ne gormemisler taniyorum doktora sahibi olan masteri olan...

3- esinin eski kiz arkadasinin arkasindan tek bir kotu laf etmemesiyle gurur duyacagina, mutlu olacagina, esine saygin artacagina bunu endise malzemesi yapiyorsun. karakter sahibi bir erkek ne olursa olsun asla ve asla eski sevgililerinin arkasindan kotu konusmaz.

gordugum kadariyla senin biraz olgunlasman gerekiyor. 19 yas evlenmek icin cok cok genc bir yas ama madem evlenmissin bundan sonra esinin eski sevgilisini dusunerek hayati kendine zehir etmemeye calis. en iyisi insanlarin guzelliginin goruntulerinde olmadigini, kulturlerinin okullarinda olmadigini ve olgun/ karakter sahibi insanlarin baskalari hakkinda ileri geri konusmayacagini ogrenmeye calis. hele de bu eski sevgilileriyse... son tavsiyem de bu takintin hakkinda esinle acik acik konusman. gordugum kadariyla senden daha olgun, eminim bu isin icinden cikmanda sana cok yardimci olacaktir. 500 kisi arasindan birini arayip bulmak sonra onun profilinde bir seyler bulmaya calismak saglikli bir davranis degil. esinle konus.

bu kuruntulardan kurtulmalisin..hic sebeb yokkan neden boyle dusundugunu anlayamadim...bak ne guzel sevdigin adamla evlenmissin..kocan seni sevmis,seni secmis,hayat arkadasin olmus..daha ne..daha cok yeni evlisin..guzel seyler dusunup..evliligini daha nasil anlamli kilarim diye dusun..sinirlerine yazik...hic olmadi pskolojik bir destek al...sevgiler...

2 yıllık üniyi zar zor bitirmişmiş, sen dönüp kendine bakar mısın bir de 19 yaşındasın muhtemelen onu bile bitiremeden koca peşine düşmüşsün, genelde 22 yaşında mezun oluyoruz çünkü :)

Çocukça... Özgüven eksikliği...
Kafana birşey takacaksan kocanın kızla beraberken sana kur yapmasını tak...
Ki bunun için geç bile kalmışsın

Back
X