bize sevgili denebilirmi bilmiyorum. ama başka bir tabir bulamadım ilişkimiz için. kocama mektuplar desem, bu yontulmamış kelime ile geçen onca yıla haksızlık etmiş sayılırım . Aşkıma mektuplar desem, aramızda aşk kadar mübalağlı yaşanmayan ilişkiyi abartmış sayılırım diye düşündüm. en iyisi sevgili. evet sen benim için sevgili bir insansın. ve hep öyle oldun. beni gördüğün andan itibaren sevdin , biliyorum. sevgini iafdede sorunlar yaşadın, dile getirmekte hiç bir zaman usatalaşamadın ama ben bu gerçeği her zaman gözlerinden okudum. beni sevdiğin konusunda şüphem yok sevgili. hiç bir zaman olmadı . bazen bunu deliler gibi duymak istedim. bazen bunu somutlaştırmanı bekledim. ama dedimya sen bu konuda beceriksiz bir ilizyonist kadar berbattın. ne yalan söyleyim kaç yıl geçti ve seni ne söyleyeceğini bilecek kadar iyi tanıyorum ama hala sevginin somutlaştırılması konusunda senden adımlar bekliyorum. neden seni olduğun gibi kabul edemiyorum anlamıyorum. eminim bu satırlarımı okusan bana harika bir cevapla (yazarak) karşılık verir, akşama çok güzel bir süpriz yapardın. ama ben bundan çok sıkıldım biliyormusun. bir adım için hep benim tökezlememi ve imdadımı beklemenden yani. ne olur bir günde ben tökezlemden bunu fark et ve bana yardıma koş.
Son düzenleme: