Sevgiliye Oyun

Gercekler acidir...

Agirligi tartisilabilir ama hakliligini tartisacak olan varsa ben hazirim...
Insanlar başkalarının yaşadığı şeyler üzerinden mantıklı bir şekilde bunu yapman gerek doğru olan bu diyebiliyor bende çok dedim ama kendin yaşadığın zaman aynı şekilde olmuyor .Mantığın yanına duyguda karışınca

Bu forumun amaci da bu...

Duygulari yuzunden mantigi devre disi kalan hem cinslerimizi kendilerine getirmek.

Olaylara disaridan bakip mantikli olani soylemek.

İse yarar ya da yaramaz biz uzerimize duseni yapalim da...

Affetmek istediğin için affetmişsin. Şimdi buna kılıf uyduruyorsun sadece kendimi haklı çıkarmak için affettım dıye..
Yürekten affettıysen , her şeyı gerıde bırakıp sıfırdan başla. Kurcalamak sana sadece zarar verir..
Eğer bunu kaldıramayacak bir yapıdaysan affetmeyecektın.. Alışmış kurdurmuştan beterdir diye bir söz vardır, aldatan adamın bir kereyle kalmayacağını düşünüyorum..
Ona böyle entrikalar oynayıp kendini önemli hissetmesini sağlama lütfen.. Söyleyebileceğim tek şey bu.

Bi yapan bida yapar. Boşver o kuşku hep içinde olucak. Sadece kendini üzersin. Naparsa yapsn. Bida kendini yıpratmaya değmez.

O seni kaybetmeyi 1 saniye bile dusunmeden gitmis seni aldatmis daha acisi ise sen kendinden vazgecmeyi goze almis onu affetmissn...

çok seviyorsa pişmandır ama sevse aldatmazdı
belki sevidğini sen bıraktığında anladı pişman olup böyle zırvaladı
ama sen bunu yapma neden biliyormusun şimdi yaparsan anlar sen olduğunu 5 6 ay bekle öyle yap tepkilerini
ölç anlamassın başka türlü çünkü

canım sadece kendini kandırıyosun onu affettin ve kimseye bişey açıklama ispatlama gereği duyma .

Biz ayrıldıktan ben öğrendikten sonra herkese ben gizemi böyle sevdiğimi bilmiyordum Demiş başkalarından duydum bu sözü

Hem diyorsun ki değişmediğini ispatlamak istiyorum, hem de çevremde herkes boş ver değişmez uğraşma dediler diyorsun. Sırf değişmiş olduğuna inanmak istediğin için affetmişsin bana kalırsa ve kendini kandırıyorsun. Boşa geçen zamanına çok üzüleceksin sonra.

Bende zaman geçmeden şimdi değişti mi değişmedi mi ortaya çıksın ona göre hayatıma bakım diyorum

Biz ayrıldıktan ben öğrendikten sonra herkese ben gizemi böyle sevdiğimi bilmiyordum Demiş başkalarından duydum bu sözü

bu güven problemini bence irdeleyerek çözemessin zamana
bırakmalısın eskisine göre nasıl aldattığı zaman nasıl davranıyordu şimdi
nasıl biraz gözlemlemelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…