Insanlar başkalarının yaşadığı şeyler üzerinden mantıklı bir şekilde bunu yapman gerek doğru olan bu diyebiliyor bende çok dedim ama kendin yaşadığın zaman aynı şekilde olmuyor .Mantığın yanına duyguda karışıncaGercekler acidir...
Agirligi tartisilabilir ama hakliligini tartisacak olan varsa ben hazirim...
Offf derken?Siteminiz bana mı? Şuan aldatmıyor,onunla avunabilirsiniz
Insanlar başkalarının yaşadığı şeyler üzerinden mantıklı bir şekilde bunu yapman gerek doğru olan bu diyebiliyor bende çok dedim ama kendin yaşadığın zaman aynı şekilde olmuyor .Mantığın yanına duyguda karışınca
Bu forumda sevgilimin beni aldattigini yaptıklarını her şeyi yazmıştım aldattigini öğrenmemin üstünden 5 ay geçti .5 ay boyunca ne telefonlarına çıktım ne buluşmaya geldi kabul ettim arkadaşları üzerinden hep ulaştı yalvardi içti pişmanım dedi hep kulak ardı ettim hayatıma bakıyormus gibi yaptım sizlere sordum affetme dediniz çoğunuz affetmek için yer ariyorsun dediniz .O 5 ay içinde aglamadigim gün yoktu herkes değişti hatasını anladi çok pişman dedi bende en sonunda affettim ama sadece içimde ki belki değişti ama ben o şansı vermedim hissi gitsin diye affettim çünkü değişmediğini görüp onu tamamen hayatımdan çıkarıp değişti diyenlere ona bak degismiyormus demek için yani beni haklı çıkarsın diye ona 2.sansi verdim 20 gün olucak eskisiyle alakası yok yada öyle davranıyor içimde ona karşı güven sıfır o da bunu biliyor .Onun hala eskisi gibi olup olmadığını anlamak için ne yapabilirim .Facebooku bende ınstagrami nin şifresini biliyorum her yere resmimizi koydu her şeyi söylüyor anlatıyor ama ona öyle bir şey yapmalıyım ki benim olduğumu anlamadan hareket etmeliki gerçekten değişti mi aynı mı anlayim .Lütfen guvenmiyorsun niye affettin falan gibi yorumlar yapmayın içimdeki o belki gitsin diye affettim
Biz ayrıldıktan ben öğrendikten sonra herkese ben gizemi böyle sevdiğimi bilmiyordum Demiş başkalarından duydum bu sözüçok seviyorsa pişmandır ama sevse aldatmazdı
belki sevidğini sen bıraktığında anladı pişman olup böyle zırvaladı
ama sen bunu yapma neden biliyormusun şimdi yaparsan anlar sen olduğunu 5 6 ay bekle öyle yap tepkilerini
ölç anlamassın başka türlü çünkü
Peki ama o değişti mi bunu en kisa surede nasıl anlicamcanım sadece kendini kandırıyosun onu affettin ve kimseye bişey açıklama ispatlama gereği duyma .
BekliyorumOlmayacak şeyler için neden yıpratırsınız kendinizi bu kadar.
Bir müsibet bin nasihatten iyidir. Yaşa ve gör ne diyelim.
Bende zaman geçmeden şimdi değişti mi değişmedi mi ortaya çıksın ona göre hayatıma bakım diyorumHem diyorsun ki değişmediğini ispatlamak istiyorum, hem de çevremde herkes boş ver değişmez uğraşma dediler diyorsun. Sırf değişmiş olduğuna inanmak istediğin için affetmişsin bana kalırsa ve kendini kandırıyorsun. Boşa geçen zamanına çok üzüleceksin sonra.
Biz ayrıldıktan ben öğrendikten sonra herkese ben gizemi böyle sevdiğimi bilmiyordum Demiş başkalarından duydum bu sözü
Öyle yapıyorum zaten soguyordu değişiyordu biliyorumbu güven problemini bence irdeleyerek çözemessin zamana
bırakmalısın eskisine göre nasıl aldattığı zaman nasıl davranıyordu şimdi
nasıl biraz gözlemlemelisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?