Aynen öyle bunu bekliyorum beni daha çok üzecek belki ama içimdeki şüpheler belki düzelir ler gidecek ondan tamamen vazgecmem için bu gerekliPusuya yatip aldatmasini bekliyorsun yani.
Bu seni daha cok uzecek emin ol.
Öyle yapıyorum zaten soguyordu değişiyordu biliyorum[/Q
ama sen adamı resmen asmak için uğraşıyorsun
ben ssana güvenmiyorum bir ilişki sürdürmek istemiyorum desen daha sağlıklı olmazmı ya anlamadım ben
kafayı yersin allah korusun
Hay agzina saglikyanlış anlamayın beni hiiç alakadar etmeyen konu,başka işiniz gücünüz yok mu?hayır madem güven yok madem bitmiş gitmiş neyin oyunu bu?ben sizi anlamıyorum gerçekten ,kadın dediğin biraz onurlu ve gururlu olmalı,kadın dediğin dik durmalı boynunu yere eğmemeli,kadın dediğin güçlü olmalı yani ksra bakmayın böyle alavere dalavere peşinde olmayın demek istiyorum yapan adam durmaz yine yapar bu herkes için geçerlidir,kurtulmaya bakın derim,eğer böyle devam ederseiz o bi şekilde sizin gözünüzü boyar sonra yine yapar,sonra yine siz üzülürsünüz...
yuhh bi de öyle mi yapmışşşş maşallaaahhhh diyorum :)Bu adam başka bi isimle facebook açıp kızlarla konuşup bir de seninle aynı mahallede oturan kızla yatan adam değil mi? Bu kadar yakın çevrede bu işi aylarca götüren adam oyununu yemez anında anlar zaten güvenmediğini biliyo ne gerek var uğraşmaya. Değişti mi değişmedi mi derken yine kendini bu adama bağlanmış bulacaksın ve ikincisi olursa herşeye yeniden başlayacaksın bu sefer seni kim toplayacak ?
içimden çok şey yazmak geldide frenledim kendimi :) ben kadınların böyle boş işlerle uğraşmasından nefret ediyorum ger.çektenn!Hay agzina saglik
nasil nasil anlayacaksin? nasil bi cevap bekliyosun ki buna?Bencede öyle ve ben kası gözü oynadığı an nasıl anlicam derdim bu
Bu forumda sevgilimin beni aldattigini yaptıklarını her şeyi yazmıştım aldattigini öğrenmemin üstünden 5 ay geçti .5 ay boyunca ne telefonlarına çıktım ne buluşmaya geldi kabul ettim arkadaşları üzerinden hep ulaştı yalvardi içti pişmanım dedi hep kulak ardı ettim hayatıma bakıyormus gibi yaptım sizlere sordum affetme dediniz çoğunuz affetmek için yer ariyorsun dediniz .O 5 ay içinde aglamadigim gün yoktu herkes değişti hatasını anladi çok pişman dedi bende en sonunda affettim ama sadece içimde ki belki değişti ama ben o şansı vermedim hissi gitsin diye affettim çünkü değişmediğini görüp onu tamamen hayatımdan çıkarıp değişti diyenlere ona bak degismiyormus demek için yani beni haklı çıkarsın diye ona 2.sansi verdim 20 gün olucak eskisiyle alakası yok yada öyle davranıyor içimde ona karşı güven sıfır o da bunu biliyor .Onun hala eskisi gibi olup olmadığını anlamak için ne yapabilirim .Facebooku bende ınstagrami nin şifresini biliyorum her yere resmimizi koydu her şeyi söylüyor anlatıyor ama ona öyle bir şey yapmalıyım ki benim olduğumu anlamadan hareket etmeliki gerçekten değişti mi aynı mı anlayim .Lütfen guvenmiyorsun niye affettin falan gibi yorumlar yapmayın içimdeki o belki gitsin diye affettim
Tamam da daha neyi anlamak istiyorsun ki canim benim.Ben huylu huyundan vazgeçer demiyorum bencede vazgeçmez ben bunu nasıl anlarım nasıl ortaya çıkarırım nasıl bir oyun oynayabilirim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?