Sevgiliye Oyun

Canım benim ben pek konudan birşey anlayamadım biraz daha açıklayabilir misin ?

Bu adam başka bi isimle facebook açıp kızlarla konuşup bir de seninle aynı mahallede oturan kızla yatan adam değil mi? Bu kadar yakın çevrede bu işi aylarca götüren adam oyununu yemez anında anlar zaten güvenmediğini biliyo ne gerek var uğraşmaya. Değişti mi değişmedi mi derken yine kendini bu adama bağlanmış bulacaksın ve ikincisi olursa herşeye yeniden başlayacaksın bu sefer seni kim toplayacak ?

yanlış anlamayın beni hiiç alakadar etmeyen konu,başka işiniz gücünüz yok mu?hayır madem güven yok madem bitmiş gitmiş neyin oyunu bu?ben sizi anlamıyorum gerçekten ,kadın dediğin biraz onurlu ve gururlu olmalı,kadın dediğin dik durmalı boynunu yere eğmemeli,kadın dediğin güçlü olmalı yani ksra bakmayın böyle alavere dalavere peşinde olmayın demek istiyorum yapan adam durmaz yine yapar bu herkes için geçerlidir,kurtulmaya bakın derim,eğer böyle devam ederseiz o bi şekilde sizin gözünüzü boyar sonra yine yapar,sonra yine siz üzülürsünüz...

Hay agzina saglik

yuhh bi de öyle mi yapmışşşş maşallaaahhhh diyorum :)

Bir erkek sevgiliyken aldattıysa ve kadın affettiyse, evlendiklerinde %90 yine aldatır. Neden biliyor musun? Adamlar şöyle düşünüyor:
-Ya şimdi biz bu kızla ne evliydik ne nişanlıydık, onu aldattım. Bana hiçbir mecburiyeti olmadığı halde, ayrılması bir kısa mesaja baktığı halde beni affetti, ayrılamadı. Bunu yapabilecek güç ve cesaret yok bu hatunda. Bu kız bana mecbur. Evlendiğimizde, yuva kurduğumuzda, bir de kucağında çocuk varken üstüne kuma getirsem sesini çıkarmaz bu.

Ki bu düşüncede üzülerek söylüyorum ki doğruluk payı var. Sevgiliyken adamın kıçına tekmeyi basamayan, evli ve çocukluyken hayatta basamaz. Erkekler de bunu çok iyi biliyorlar emin olun. Şu an resmen onu evlendiğinizde sizi aldatması için yüreklendirmiş oldunuz.
Bana inanmıyorsanız yakın bir erkek arkadaşınız varsa ona sorun. Aynı cevabı vermezse benim de nickim milena değil.

Yorumum ağır olduysa özür dilerim. Ama sırf sizi üzmeyeyim diye böyle bir vebal atına giremem ben. Birilerinin size gerçekleri söylemesi lazım.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

affetmişsin hala oyun peşindesin, sebebi ne? etrafındakilere onun değişmediğini göstermek öylemi. Etrafındakiler de her dakika değiştimi diye düşünüyodur eminim. Her koyun kendi bacağından asılır, bence sen kendini düşün önce.

Affetmekle bence kocaman bir hata yapmışsın ama dediğim gibi affetmişsin artık yoluna bak oyundu, plandı uğraşma.

İyi ama bu denemenin ya da oyunlarin (kendinize sayginizi kaybetmeniz dezavantaji dahil olmamak uzere) size hicbir zaman garantisi olmayacak ki.
Bugun sinamanizdan gecebilir ama bir hafta sonra tekrar sinandiginda oltaya gelebilir tabiri caizse.

Ama bu herkes icin gecerli olabilir elbette.
Bugun aldatmayan esimiz yarin beklenmedik sekilde bizi sok edebilir.

Bir farkla.
Biz olacagi bilemezdik, siz ise bile bile lades dediniz.

belkide gerçekten pişmandır . sen de oyununu oynarsın oda oyunu ortaya çıkarır bu sefer suçlu görünürsün haklıyken haksız olursun . aldatmış affetmişsin konu kapanmış . birde kendin yazmışsın buradaki herkes farklısını söyledi . ben diğer yolu tercih ettim yani sen bu çocuğu aldatsa bile bırakamıyorsun seviyorsun ayrıca tüm çevren arkadaşların seni aldattığını biliyor karakter yapısını biliyor sen bir şeyleri ispat etsen ne olacak etmesen ne olacak . madem bir şans verdin devam et o zaman belki de kaybetme duygusunu gerçekten yaşamıştır yapmaz ya da tekrar eder zaman gösterir . bir kez yaptı yine yapar diye bir şey yok yapmaz diye de bir şey yok .

afettiysen bu tür işlere kalkışma geçmişi unut ve bugüne bak.bir kere yaptı diye yapacak diye bişeyde yok yapabilirde bunu bilemezsin.çok var etrafnda aldatılmış ama afettmiş mutlu bayanlar nitekim baylar bu insanın içindekine bağlı bişey.geçmişi unutamzsan asla mutlu olamazsın.

Arkadasim aldatmis adami lutfen affetme lutfennnnn. Bak 5 ayi atlatmissin ne diye hayatina sokuyorsun birdaha. Sonrada erkekler bak onun sevgiliai aldatti ama kiz hala devam ediyor diyor. Nasil affediyorsun lutfen yapma bunu. Evli degilsin cocugun yok. Bide tekrar nasil ortaya cikaririm diyorsun yazik degilmi cabana. Hic baska ugrasin yokmu :/

Ben senin davranisini yerli buldum.
Onun neler yaptigini biliyosun ama yinede belki pismandir su an diyosun.
Ve ilerde keske dememek icin su an bi sans daha verdin.
Bende yaptim aynisini.
Kaybedicek neyim varki? Demistim o vakit.
Ama kendimo hesaba katmadim.
Ayrildiktan snra belki 3 ay agliycaktim ve acim hafifleyecekti ama baristigim icin azda olsa bi umit sardi beni yavas yavas.
Yine bulutlara ciktim adim adim ve.. yine cakildim.
Bu bi oncekinden daha agir oldu.

Farkindayim keske demekten korkuyosun.
Ama dedigim gibi aklinda bulunsun, kaybedicek cok seyin var.
Kendinin degerini bil.
Su an birlesmissiniz tekrar egerki denemek istiyorsan cabuk bi plan yap, bu is uzadikca senin o yere cakilisin daha fazla hasar olusturucak sende.

içindeki belki gitsin diye yapmışsın ama o belki yerine keşke gelir genelde ..
canım bak şimdi şu an gerçekten her şey senin istediğin gibi olur daha barışalı 20 gün olmuş.
eğer onun gerçekten değişip değişmediğini öğrenmek istersen köprünün altından çok suyun akması gerekir.
çünkü şu an o kadar dikkatli adım atıyordur ki. o küçük oyunlarıda yemez.
açık vermemek için elinden geleni yapacaktır bundan sonra . belki de gerçekten değişmiştir bilemem ama.
eğer değişmemişse karşında daha büyük bir oyuncu görmeye hazır ol ..

Ben huylu huyundan vazgeçer demiyorum bencede vazgeçmez ben bunu nasıl anlarım nasıl ortaya çıkarırım nasıl bir oyun oynayabilirim diyorum
Tamam da daha neyi anlamak istiyorsun ki canim benim.

Hiç ugraşma, böyleleri hayatımızda olmaga laik degil. Yol ver gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…