Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sevgiliyken arkadaşlarımın gazına geldim afedersin mal gibi eşime kalpli kutuda kırmızı kaplı çikolatalar,gül yaprakları falan gönderdim tabi bir de mektup. Çok utanıyorum şu an
Eşim de "valla mektubu okudum cebime koydum çikolatayı bizim çocuklar yedi" demişti. Böyle de açık sözlüyüz. Sonra da "keşke kendi içinden gelen bir şey yapsaydın" demişti. Kendi içinizden gelen bir şey yapın klişeleri boşverin. Mesela eşim rolex koleksiyonu yapar,para biriktiriyorum denkleştirdiğim an alacağım. Çok mutlu olacağına da eminim. Bunun gibi şeyler.
Bilgisayar oyunu bile olabilir. Geçen gün bir arkadaşım sevgilisine yaptı,artık cd'li satılmıyormuş oyunlar,internetten kod alınıyormuş sanırım onları kağıtlara yazıp bulabileceği yerlere koymuş. Çocuk acayip mutluydu. Mesela o kağıtlarda aşk sözleri yazsa bu kadar mutlu olmayabilirdi. Sevgilinizi en iyi siz tanıyorsunuz.
Klişelerden uzak şeyler düşünmeye çalışın,aklıma gelirse yazacağım ben de.