Sevgiliyi evlenmeye ikna etmek bu kadar zor mu? :(

cinselliği de evlenince bol bol kullanırsın bişeyler yaptırmak için senden korkulur. ama şimdi kullanma. muhtemelen kullanılan sen olursun. Eğer bu kafa yapısında bi insansan bekaretin önemli oldugu bir çevrede yaşıyosun. dikkat et

Son düzenleme:
Konusunu okudum şimdi,kendisine tek taş almış belki sevgilim görürde evlenme teklif eder diye...."yem attım bakalım ne yapacak diye,tria alacaktım ama param yetmedi" demiş çocuğa...çocukta"sen bülent ersoymusun"demiş.

konu sahte olabilir.
keske "sasirmadim izmirliymis .." yorumuda sahte olsaydi..

konu sahte değil. ispatlamak icin fotograf mı atayım illa? kimseye yalan borcum yok.sadece aklımdan gecenleri olan tüm cıplaklıgıyla aktardıgım ıcın bu karalamalara maruz kalıyorum. maalesef tarzım degıl olamıyorum baska ınsanlar gıbı ıkı yuzlu.
o yorumlara ben de cok uzuldum bu sehir milliyetcilgnden vazgecelim arkadaslar ben izmirli oldugum halde milliyetcılık yapmadıgıma gore baska ınsanlar aleyhe olarak hicyapmamalı

Diğer konuda gidip kendi kendine taşlı alyans mı ne almışsın ?

Ben bu yaşta,üniversite mezunu,İzmir'li bir kızın bu kadar buldumcuk,bu kadar evlenme özentisi olacağını düşünmüyorum.

Eğer gerçeksen,belki psikoloğa gitmen iyi olur.
Evlilik evlilik diye yanlış adımlar atabilecek,yanlış seçim yapabilecek birine benziyorsun.

şu an 21 yaşında mezun ve çalışıyor öyle diyor kendisi. eskisi için olağan olsa da şu dönemde biraz zor gibi ama :)

ben2 yıllık sigortacılık okudum, sımdı babamın sıgorta sırketınde calısıyorum neden bu kadar anormal oluyor 21 yasında meslek sahıbı iş sahıbı olmak anlamıyorum yalan soyleyecek olsam yasıma 26-27 derdim. ayrıca bakın arkadas 21 yasında olmasına ragmen 4 yıllık bıtırmıs bravo valla tbrk edrm arkadasm

tmm taslı alyans aldım aslında dogru haklısınız ben yasıma gore bıraz fazla takıyorum bu meseleyi sevgilimi cok sevdigimden heralde sureklı yanımda olsun evlenelım aynı evde olalım ona yapışayım istiyorum ahahahaha

tamam iki senelik eğitim alıp mezun olmuş olabilirsiniz, ben özür diliyorum kendi adıma konu sahibinden. ama diğer hiçbir sözüm için üzgün ya da çekinceli değilim. yanlış yoldasınız bu kadar açıkken hala insanlara kafa tutmanız gereksiz. herkese ayrı bir cevap verme peşindesiniz. iyiki de konuyu eksik okumuşum bir de cinsellik kısımlarını okusam ben burada cinnet geçirebilirmişim. insanlar bunu kendine niye yapıyor anlamıyorum.

Kizlar bu kiza hicbise anlatamazsnz.
Kafaya koymus hayatini mahfedck.
Yazik yazikk nereye gdior bu insanlr

galiba siz haklısınız en yakın arkadasım evlendiğinden olsa gerek bende takıntı haline geldı bu evlılık mefzuu. belkide psikologa gıtmek en iyisi acaba evlilik terapi tarzı psikologlar oluyor onlara mı gıtmelıyım nereden bulabılırım ii bi psikolog çeyize harcıcagım parayı psikologa harcıyım barı
bi de tonla çeyiz eşyası aldım maaşımı biriktirip biriktirip mutfak eşyaları alıyorum ev doldu taştı
ya bişey itiraf edicem belki gülüceksiniz ama inanır mısınız geçen gün sevgilime çubuklu pijama bakarken buldum kendimi sonra toparlandım kendime geldim((((

Snn doktoraa gtmeye ihtycn var, acil hmde.
Hala eglence gbi bakiorsun sozlermze

Artı..
Akşam kavga etmişler, çocuk ağza alınmayacak küfürler etmiş
Konu sahibi de der ki ; evlenmeden önce alyans takmak uğursuzluk getirir demişti annem bence bu kavga yüzüğün kerameti

Şaka bence bu
6 aylık biri bana ağza alınmayacak küfürler etse ben onun alnını karışlarım, bi daha da ardıma bakmam
Konu sahibi hala evlilik için ikna peşinde

İki tokat yese, hep yüzüğün hikmeti diyecek gibi rahat bi de
Yok ya şakadır bu şaka..

bekara karı boşamak kolay yine de büyük konusmayın derim arkadaslr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…