- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi princessofprincess
-
Ne ara üniden mezun oldun kız 21 demişsin maşallah :)
izmirliymiş...................hiç şaşırmadım nedense
valla ben de onu soracaktım da dedim neyse.
bende 21 yasimda 4 senelik bolum bitirdim arkadaslar o normal :) lisede ve unide hazirlik okumayinca oluo. Eskiden 3 seneydi ya ondan
konu sahte olabilir.
keske "sasirmadim izmirliymis .." yorumuda sahte olsaydi..
şu an 21 yaşında mezun ve çalışıyor öyle diyor kendisi. eskisi için olağan olsa da şu dönemde biraz zor gibi ama :)
belliki canin yanmis sen izmirlilere kurban ol :)
Diğer konuda gidip kendi kendine taşlı alyans mı ne almışsın ?
Ben bu yaşta,üniversite mezunu,İzmir'li bir kızın bu kadar buldumcuk,bu kadar evlenme özentisi olacağını düşünmüyorum.
Eğer gerçeksen,belki psikoloğa gitmen iyi olur.
Evlilik evlilik diye yanlış adımlar atabilecek,yanlış seçim yapabilecek birine benziyorsun.
Kizlar bu kiza hicbise anlatamazsnz.
Kafaya koymus hayatini mahfedck.
Yazik yazikk nereye gdior bu insanlr
galiba siz haklısınız en yakın arkadasım evlendiğinden olsa gerek bende takıntı haline geldı bu evlılık mefzuu.belkide psikologa gıtmek en iyisi acaba evlilik terapi tarzı psikologlar oluyor onlara mı gıtmelıyım nereden bulabılırım ii bi psikolog çeyize harcıcagım parayı psikologa harcıyım barı
bi de tonla çeyiz eşyası aldım maaşımı biriktirip biriktirip mutfak eşyaları alıyorum ev doldu taştı
ya bişey itiraf edicem belki gülüceksiniz ama inanır mısınız geçen gün sevgilime çubuklu pijama bakarken buldum kendimi sonra toparlandım kendime geldim((((
Konusunu okudum şimdi,kendisine tek taş almış belki sevgilim görürde evlenme teklif eder diye...."yem attım bakalım ne yapacak diye,tria alacaktım ama param yetmedi" demiş çocuğa...çocukta"sen bülent ersoymusun"demiş.
Artı..
Akşam kavga etmişler, çocuk ağza alınmayacak küfürler etmiş
Konu sahibi de der ki ; evlenmeden önce alyans takmak uğursuzluk getirir demişti annem bence bu kavga yüzüğün kerameti
Şaka bence bu
6 aylık biri bana ağza alınmayacak küfürler etse ben onun alnını karışlarım, bi daha da ardıma bakmam
Konu sahibi hala evlilik için ikna peşinde
İki tokat yese, hep yüzüğün hikmeti diyecek gibi rahat bi de
Yok ya şakadır bu şaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?