- Konu Sahibi princessofprincess
-
yaa niye öyle diyorsunuz cinsellik sonucu bebekte oldu mu tadından yenmez
okumuyorsnuz konusuyorsunuz unv mezunuyum calısıyorm gelırım var dedim defalarca
Bazen bu konular siteye ,topiklere hareket gelsin diyemi açılıyor merak ediyorum.
Bahsedilen durumun elle tutulur hiç bir yanı yok.Konu sahibininde geyik olsun diye
açtığını düşünüyorum ki zaten giderekde o yöne doğru gidyor..Neyse bizede okuyup
vakit geçirmek kalıyor..Neyse yorumumu da yapayım
İnşallah en kısa zamanda mutlu bir aile yuvası kurarsınız...
okumuyorsnuz konusuyorsunuz unv mezunuyum calısıyorm gelırım var dedim defalarca
arkadaslar yasıma kucuk demissnz ama unv mezunuyum daha neyi bekliyimki evlenmek için? o da ünv mezunu ikimizde iş güç sahibiyz bence evlenmeden önce cinsellik yaşamayan bireyler bir an önce evlenmeli.
sevgilimn maddi durumu nie cezbetsin beni? biz de fakir sayılmayz, lüks triblex bir evde oturuyorm onunla apartman dairesnde bile oturmaya razıym dedim yani nie maddiyat peşnde koşaym gelecegmi dusunuorm bi yandan da tmm ama o kadar da deil öyle biri olsam yaşlı bi adamla evlenrim neden genç birini isteyim? çok isteyenim oldu bnden çok büyükler die kabul etmedim.
cinsellik konusunda ise kararsızım evlenmedne önce yaşayıp yaşamamk konusunda bi de hevesi kacarmı benden diorum sizin dediğiniz gibi 10 yıl flört edeck olsam aramızda cinsellik olmadan kimbilr ne zührevi hastaıklar bulastırıcak bana sevglm evlendigimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?