Sevgiliyi harita üzerinden takip etme...

Ama o zaman olmaz ki

Düşünsene tam aldatacak adam, sen tık diye düğmeye basacaksın olmuyo, tık yok ahahahah

teknoloji ilerliyor bacım bi 10 sene sonrası uzaktan kumandalı chipler çıkar belki,baktın sinyal geliyor,basınca off tuşuna fıss iniverecek

teknoloji ilerliyor bacım bi 10 sene sonrası uzaktan kumandalı chipler çıkar belki,baktın sinyal geliyor,basınca off tuşuna fıss iniverecek

ahahah töbe töbe cuma cuma abdestim bozulacak

Bu kadar takip etmeyin , tercübeyle söylüyorum kafayı yersiniz, boşverin rahat bırakın adamları..

Hirsizin hic mi sucu yok diyesim geldi. Tepki gosteren hanimlar eslerinin sevgililerinin facebook hesabina yada telefonlarina bir kez olsun bakmamislar mi onu merak ettim. Eger bakmamislarsa kendilerince haklari var tepki gostermekte. Bana gore ikisi arasinda da fark yok. Iki sekilde de ne yapiyor kimlerle gorusuyor diye kontrol soz konusu. Ha haritadan takip etme deyince bence de kulaga cok paranoyakca geliyor ilk basta. Ben yapmam sahsen. Cok guveniyorum cunku. Ama hatice degil netice onemli bence burda. Kiz sozlusunun yalanini yakalamis ve o konuda ne yapmasi gerektigini soruyor. Sizce bu yaptigim dogru mu dememis ki..

Konu sahibesi arkadasim; bence yalan soyledigine emin olmadan bir sey yapma. Haksizlik etmis olursun. Arkadasin dedigi gibi programda hata olmus olabilir. Insan yapisi sonucta kusursuz calisacak diye bir sey yok. Sor acikca kendi kendini yiyip bitirecegine.
Bir de yalan soyledigine emin olsan verecegin tepkiyi olc tart once kafanda. Yalan soyledigini ogrenirsen bitirir misin onu dusun. Cevabin evetse dus pesine. Ama kararin degismeyecekse hic kurcalayip da kafani mesgul etme bari.

tabi ki sevgilimin ne yaptığını, nasıl olduğunu bilmek isterim ama ondan habersiz onu telefondan takip etmem. etmiyorum da.
birbirinize güvenmezseniz ilişkiniz zarar görebilir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Güvenmek peşine düşmekle ya da gerçekleri öğrenmeye calısmakla olmuyor maalesef. Siz ne yaparsanız yapın eğer karşı tarafın icinde varsa yapıyor.

Eski eşimin tüm mailleri aynı zamanda bana da düşerdi. Face, twitter bütün hesapalrı benim ikincil hesabımdı, telefonunda takip yazılım, pc de yazılım, evde dinleme cihazı vs vs.

Biz boşandık ama takip bana yadigar kaldı. hayatıma girecek adama üzülüyorum

anammm neler varmista haberim yok...biri bana bunu nasil yapacagimi anlatsin lutfen...kullandigim telefon Iphone 4s...

buarada kizlar gercekten ilerde bizlere chip takilacagi soyleniyor...soyleki tv de bir belgesel izlemistim..ve orda hatta bir kac kiside denemisler bile...ve vucutlarina chip takmislar heriflerin nerde olduklarini filan goruyorlardi...korkunc birsey..teknolojininde tezegi cikti a dostlar

Ben yeniden evlenirsem takıcam Kurtlar Vadisinde gecen hafta gösteriyodu, takılabiliyormuş

Ben yeniden evlenirsem takıcam Kurtlar Vadisinde gecen hafta gösteriyodu, takılabiliyormuş

güven fln bi yana ama insan merak ediyo canımm
eLmayRa sana zahmet biliyosan şu programı tam bi anlatabilirmisinn
telim ı phone 4s

haha sen takmak istersinde elin oglu taktirir mi bakalim ona bakmak lazim

karsina hayirli helal sut emmis biri ciksinda boyle seylere hiccc gerek kalmasin canim

telim ı phone 4s

Önceki sayfada bir arkadaş yazmıştı programın adını ama ben google earth dan numara yazarak bulunduğunu biliyorum
tekonoloji nelere kadirsin :)

Son düzenleme:
bu açılan konu içerikleri neden siliniyor :44::44:

bu hafta 2. görüşüm.

forum kurallarına göre açılan konunun içeriğinin silinmesi yasak. sizi kib'ledim.

ayrıca güven olgusu yoksa istediğin kadar takip et boş

bune saçma sapan bişey yaa millet ajan olmuş kocasını sevgilisini takip ediyo. yapmayın etmeyin yaaa böyle hayatmı geçer bana burda demişti hmm bakalım ordamı bu ne yaa...
bigün muhabbet olmuştu eşime dedim ki üstüne dinleme cihazı koyıcam diye de boşarım seni dedi bana. valla ben olsam bende boşardım sanırım. bu ne yaa...
eşimin doğum günü olucakk şimdi ben ona süpriz yapıcam için çarşıda nerde olduğumu naptımı söyleyemem dimi o bana baksa başka bi yerde görse ne düşünür halbuki ortada bişey yok yani..
yapmayın bu ruh hastalığı başka bişey değil :26:

telim ı phone 4s

ben satınalmıştım boylesine. Yani programı internetten satınalıp uyumlu telefona yüklüyorsun.
haha sen takmak istersinde elin oglu taktirir mi bakalim ona bakmak lazim

karsina hayirli helal sut emmis biri ciksinda boyle seylere hiccc gerek kalmasin canim

ben onu bayıltıp yaparım ahahahah

Amin canım :)

Bana erkek arkadaşım kendısı gosterdı bu programı hatta telefonuma kurdu.Annesının yanına Erdek'e tatıle gıderken araba vapurunda iletişimimiz kopunca merak ettım baktım nerede dıye Antalya'da gorunuyor.Tabi kıyameti koparmak üzereydımki..İyiki önceden yokladım neredesın sen dıye. En fazla ulaşamadığım ıcın delırmıs olduğumu dusunmustur.Annesının telefonundan benı aramıştı :18: O program takılabiliyor kapanınca ıletısım sağlanamayabiliyor söylemedı demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…