Ama o zaman olmaz ki
Düşünsene tam aldatacak adam, sen tık diye düğmeye basacaksın olmuyo, tık yok ahahahah
teknoloji ilerliyor bacım bi 10 sene sonrası uzaktan kumandalı chipler çıkar belki,baktın sinyal geliyor,basınca off tuşuna fıss iniverecek
Ama o zaman olmaz ki
Düşünsene tam aldatacak adam, sen tık diye düğmeye basacaksın olmuyo, tık yok ahahahah
anammm neler varmista haberim yok...biri bana bunu nasil yapacagimi anlatsin lutfen...kullandigim telefon Iphone 4s...
buarada kizlar gercekten ilerde bizlere chip takilacagi soyleniyor...soyleki tv de bir belgesel izlemistim..ve orda hatta bir kac kiside denemisler bile...ve vucutlarina chip takmislar heriflerin nerde olduklarini filan goruyorlardi...korkunc birsey..teknolojininde tezegi cikti a dostlar
Ben yeniden evlenirsem takıcamKurtlar Vadisinde gecen hafta gösteriyodu, takılabiliyormuş
Ben yeniden evlenirsem takıcamKurtlar Vadisinde gecen hafta gösteriyodu, takılabiliyormuş
güven fln bi yana ama insan merak ediyo canımm
eLmayRa sana zahmet biliyosan şu programı tam bi anlatabilirmisinn
telim ı phone 4s
Önceki sayfada bir arkadaş yazmıştı programın adını ama ben google earth dan numara yazarak bulunduğunu biliyorum
tekonoloji nelere kadirsin :)
güven fln bi yana ama insan merak ediyo canımm
eLmayRa sana zahmet biliyosan şu programı tam bi anlatabilirmisinn
telim ı phone 4s
haha sen takmak istersinde elin oglu taktirir mi bakalim ona bakmak lazim
karsina hayirli helal sut emmis biri ciksinda boyle seylere hiccc gerek kalmasin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?