Sevgiliyi harita üzerinden takip etme...

Özel hayat diye bişey var

Dikktinizi çekeyim ÖZEL

Teknoloji bu denli hayatımıza girmemeli bence...

eşimin bana böyle bişey yaptığını bilsem dünyayı başına yıkarım

nişanlının benm gibi hissetmesini istemezsin bence

bunu ilk önce ona sor. çünkü geçen bende farklı bir ilde görünüyordum ama değildim. bazen öyle yanlışlıklar olabiliyor.. eğer öyle değilde gerçekten farklı bir yerdeyse empati kurmasını sağla. aynısını sen yapmış olsan onun tepkisi ne olurdu bunu bir sor ona ...

Bence teknolojinin bize sunduğu imkanları kullanmak gerek...

o zaman olabilecek durumlara da hazırlıklı olmalısın

belki çok beyaz ve ufak bir yalan söyleyecek ama sen o konudan dolayı hem güvenin sarsılacak hem için içini yiyecek

bazen bilmemek güzeldir..

ki varsa da aldatma yada vs... ALLAH yanına koymaz gün gelir bir şekilde ortaya çıkar

Vallahi okudum içim sıkıldı.
Nedir bu ya, ben 7 yıllık kocamın söylediğine itimat etmeyeceğim ve onu takip edeceğim, tükürürüm böyle evliliğin içine.
Kimse kusura bakmasın, üstüne alınmasın lütfen lafım ortaya, kimseyi itham etmiyorum. Şahsi fikrim bunlar.
Bir ilişkide bu kadar güven sorunu varsa o iş bitmiş demektir.
Haklı veya haksız eşler birbirini, hıımm bakalım nereye gitmiş bana yalan mı söylüyor yoksa diyerek takip ediyorsa ters giden bir şeyler var demektir, ilişki gözden geçirilmelidir.
Ben bunca zaman ister inanın ister inanmayın, eşime hiç bir konuda yalan söylemedim.
Onunda bana söylediğini sanmıyorum, zerre kadar da kendisinden şüphe etmedim
Hani bazen sorarlar ya mükemmel evlilik ve bunun sırrı nedir diye, işte mükemmel evlilik budur.
Allah şüphe içinde hayatlarını geçiren insanlara kolaylık versin.
Ama bir arkadaş "ne zaman geleceğini takip edip ona göre yemek hazırlıyorum" yazmış bu iyiymiş gerçekten, çok mantıklı.

böyle ilişkimi olur ruh hastası olur çıkarsın takip etcem derken

eşimin bana böyle bişey yaptığını bilsem dünyayı başına yıkarım

nişanlının benm gibi hissetmesini istemezsin bence
Aynen , çok gururum kırılırdı.
Boşanma sebebi olmazdı ama uzunca bir süre affedemezdim.
O sebeple ki bende asla böyle bir şeye yeltenmem, her şeyden önce gururuma yediremem.
Bu arada başlığın neden dikkatimi çektiğini soran olursa peşin cevap vereyim
İlk okuduğumda "Yok daha neler bu nasıl şey böyle ki demek" oldu, çok şükür öğrenme isteği doğurmadı bende.
Burada bir çok konuya girip yorum yapıyoruz, bu her konuyla bir alakamız olduğu anlamına gelmez değil mi?

sonuna kadara katılıyorum. bunu herkes anlasa keşke
ama eminim erkeklere güven olmaz falan diye düşünen arkadaşlar çıkacaktır
güvenmediğiniz kişiyle ilişki kurmayın bu sorunları da yaşamayın
bu tür şeyler ister istemez ilişkiden bişeyleri koparıp götürecektir
ben eşime sonuna kadar güveniyorum kızların içinde çalışmasına rağmen
eşim bana güveniyor erkeklerle çalışıyor olmama rağmen

Eleştiri yerine yardımcı olmaya çalışsaydınız hiç fena olmazdı.
Anlamadığım neden bu kadar tepki veriyorsunuz.
Takip eden ben takip edilen sözlüm ???

Siz eşinize güveniyorsunuzda neden bu başlık ilginizi çekti merak ettim açıkcası
Nasıl yapılır öğrenmek içinmi yoksa takip ediliyormuyum acaba diyemi ???

ne alaka şimdi her okudugum konuda illa kendımle ilgili şeyler bulmam mı gerekiyor?sıradan okuyorum istediğim konuyada yorum yapıyorum yaptıgın yorum bana göre cok seviyesizceydi

Eleştiri yerine yardımcı olmaya çalışsaydınız hiç fena olmazdı.
Anlamadığım neden bu kadar tepki veriyorsunuz.
Takip eden ben takip edilen sözlüm ???

e o zaman neden buraya açtın konuyu? bu tepkiler gayet normal. çünkü yaptığın kendine zarar vermekten başka bir şey değil.

''Bir insanı sevmekle başlayacak herşey''den öte, ''bir insana güvenmekle başlayacak herşey''...İşte bu noktada -hele ki hayatını birleştirdiğin beraber nefes aldığın- bir insana güvenmeyeceksin de kime güveneceksin?Sürekli şüphe duyduğun her an,sadece kendini mutsuz eder insan, acabalarla yaşamak kadar insanı mutsuzluğa iten ne olabilir ki?Empati kur bence, ya aynı şey sana yapılıyor olsaydı,her anın takip edilip sorgulansaydın. Düşünmesi bile sevimsiz...
Beraber olduğunuz insanı özgür bırakın, içinde olan adam zaten yapar...Sevin ama bunaltmayın..Sanırsam evliliğinde sırrı bu değil mi?

Sozlunun her sanıyesını nasıl bılebılırsın kı
sureklı takıp edılmez yanı tabı yalan soylemesı de hos degıl ama ben ozel hayatın ıhlalıne daha cok takıldım. Cok kotu bırsey ayrıca da karsı taraftan ızın almadıkca yasal olarak da uygun olmaması lazım. O programın calısması ıcın karsıdakı kısı erısıme ızın verıyor mu onceden yoksa kafanıza gore her ıstedıgınızı takıpo mı edıyorsunuz

Keşke kollarının icine chip takabilsek

bence kollarına deilde başka bi yerine taksak o chipi bu kadar aldatma olmaz

Ama o zaman olmaz ki

Düşünsene tam aldatacak adam, sen tık diye düğmeye basacaksın olmuyo, tık yok ahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…