Sevgiliyi takıntı haline getirmek

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.431
358
Kütahya
Merhaba herkese :)

Ben bu zamana kadar yaşadığım biten ilişkiler ve psikolojik şiddete uğradığım yıllar önceki bir ilişkimden dolayı, ilişkiler konusunu takıntı haline getirdim ve aşamıyorum. Kendimi ne şekilde telkin edersem edeyim, ilişkimdeki hatta flörtsek bile flörtümle olan tüm sorunları deli gibi kafama takıyorum. Günlük işlerimi yapmamı bile engelliyor.

Garip olan sevgilimi ya da flörtümü çok sevmesem bile kaybetmekten delice korkuyorum. Bunun sebebi sanırım hayatımda hemen hemen istediğim her şeyi başarmam ama ilişkiler konusunda hep başarısız olmam ve hep başarısız olacakmışım gibi hissetmem.

Bunu aşmam için önerileriniz var mı?

Ayrılık anksiyetesi gibi bişey yasıyosun sanki

Bir kez de sen terk et :)

Sorununuzu kabul etmeniz güzel. Terapiyle destek alabilirsiniz. Veya yardımcı olacak kitaplar.

Şu an kurtlarla koşan kadınlar kitabını okuyorum. Bitirmedim ama yardımcı olacağını düşünüyorum. Daha ilk sayfalardan kadınların büyük sorunlarına parmak basıyor.

1 kg dondurma saka bir yana nefes terapisi olabiir
diyetteyimm acaba asıl sorun bu mu
Ayrılık anksiyetesi gibi bişey yasıyosun sanki
o daha farklıydı sanki ama araştırayım yine de
Yapmışlığım var :), bakarım kitaba teşekkürler. Terapiye gitsem ne dicem bilmiyorum sanırım psikologa gitmek geriyor daha önce psikiyatra gittim onda bile gereksiz gerildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…