Sevgiliyi test etmek?

incognitoyum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
89
28
18
38
arkadaşlar merhaba..
İçinden çıkamadığım bir mevzu var
Erkek arkadaşım bana evlilik teklifi etti geçenlerde ama benim ciddi bir güven problemim var :(
İnstagramdan bi arkadaşım bana hesabını vermişti .. oradan onunla konuştum. Sevgilim yok dedi. test etmek istedim ama beceremedim pek.. onu test ettiğimi anladı..
Sosyal medyada tanıdık tanımadık bir çok kız takip ediyor
Kızlarla çok rahat konuşuyor.. flörtöz bir yapısı var . Spor kulübüne yazıldı bugün .. içim hiç rahat değil. Ona güvenmek istiyorum ama hiç güvenmiyorum .. güven olmadan evlilik de yürümez.. onu test etmeyi düşünüyorum
Ciddi ciddi kafamda birşeyler kurdum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı?

arkadaşlar merhaba..
Erkek arkadaşım bana evlilik teklifi etti geçenlerde ama benim ciddi bir güven problemim var :KK43:
İnstagramdan bi arkadaşım bana hesabını vermişti .. oradan onunla konuştum. Sevgilim yok dedi. test etmek istedim ama beceremedim pek.. onu test ettiğimi anladı..
Kızlarla çok rahat konuşuyor.. flörtöz bir yapısı var . Spor kulübüne yazıldı bugün .. içim hiç rahat değil. Ona güvenmek istiyorum ama hiç güvenmiyorum .. güven olmadan evlilik de yürümez.. onu test etmeyi düşünüyorum
Ciddi ciddi kafamda birşeyler kurdum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı?
Teste tabi tutacak kadar guven duymuyorsaniz, birlikteliginize devam etmeyin.
Ayni test size yapilsa hosunuza gider miydi?

I incognitoyum
Test falan bunlar gerçekten çocuk işi. :( Guven işi karşılıklı olmalı. Tek tarafta soru isareti varsa o iliskinin yürümesi zor.. Ne kadardır birliktesiniz mesela? Baştan beri güveninizi sarsacak veya kazanacak neler yaptı? Aynı şekilde siz onun guvenini sarsacak veya kazanacak neler yaptınız, onları biraz düşünün derim.

Teste tabi tutacak kadar guven duymuyorsaniz, birlikteliginize devam etmeyin.
Ayni test size yapilsa hosunuza gider miydi?
Bana yapılsa rahatsız olmam o_OKendimden eminim yanlış yapmam bu konularda. Sevgilim var diyorum Benimle muhabbet kurmak isteyenlere. Ya da hiç muhattap olmuyoeum bile

I incognitoyum
Test falan bunlar gerçekten çocuk işi. :KK43: Guven işi karşılıklı olmalı. Tek tarafta soru isareti varsa o iliskinin yürümesi zor.. Ne kadardır birliktesiniz mesela? Baştan beri güveninizi sarsacak veya kazanacak neler yaptı? Aynı şekilde siz onun guvenini sarsacak veya kazanacak neler yaptınız, onları biraz düşünün derim.
Bana güveniyor, benden hiç şüphe etmiyor. Kendisi söyledi geçen. Onun güvenini sarsacak hareketlerde bulunmuyorum. Bir kaç kez yalanını yakaladım. Ondan güvenmiyorum .. geceleri bar, pavyon, meyhane tarzı yerlerde takılır arkadaşlarıyla . Bir keresinde pavyon tarzı bir yerden video paylaşmış instagramda. Sorduğumda ben gitmedim kuzenim attı bana o videoyu dedi. Evde olduğuna dair fotoğraf attı bana. Birkaç gün sonra ağızından kaçırdı çocuklarla gitmiştik o gün diye. Güvenmemekte haklıyım ama bunu ona söylediğimde kabul ettiremiyorum. Üste çıkıyor. benim elim hiçbir kadın eline değmedi senden sonra diyor ama buna da inanmıyorum artık

Size evlenme teklifi ettikten sonra mı denediniz onu? O zaman mı sevgilim yok dedi? Eğer öyleyse direkt ayrılın

arkadaşlar merhaba..
Erkek arkadaşım bana evlilik teklifi etti geçenlerde ama benim ciddi bir güven problemim var :KK43:

Adam evlenme teklifi etmiş sen test etme peşindesin. Madem güvenmiyorsun niye kabul ettin?

Back
X