Sevgiliyi test etmek?

arkadaşlar merhaba..
İçinden çıkamadığım bir mevzu var
Erkek arkadaşım bana evlilik teklifi etti geçenlerde ama benim ciddi bir güven problemim var :KK43:
İnstagramdan bi arkadaşım bana hesabını vermişti .. oradan onunla konuştum. Sevgilim yok dedi. test etmek istedim ama beceremedim pek.. onu test ettiğimi anladı..
Sosyal medyada tanıdık tanımadık bir çok kız takip ediyor
Kızlarla çok rahat konuşuyor.. flörtöz bir yapısı var . Spor kulübüne yazıldı bugün .. içim hiç rahat değil. Ona güvenmek istiyorum ama hiç güvenmiyorum .. güven olmadan evlilik de yürümez.. onu test etmeyi düşünüyorum
Ciddi ciddi kafamda birşeyler kurdum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı?
Cok takma kafana. Guven olmadan iliski yuruttugune gore sen evliligi de yurtursun.
Hele su sevgilisini, esini fake hesaptan denemeye calisanlarin kendilerini acik edecek her turlu soruyu sormalari.. Her turlu isareti vermeleri gulduruyor beni.. Yapamayacaksiniz kalkismayin su ise. Adam daha cok gardını aliyor bu hareketiniz yuzunden.

arkadaşlar merhaba..
İçinden çıkamadığım bir mevzu var
Erkek arkadaşım bana evlilik teklifi etti geçenlerde ama benim ciddi bir güven problemim var :KK43:
İnstagramdan bi arkadaşım bana hesabını vermişti .. oradan onunla konuştum. Sevgilim yok dedi. test etmek istedim ama beceremedim pek.. onu test ettiğimi anladı..
Sosyal medyada tanıdık tanımadık bir çok kız takip ediyor
Kızlarla çok rahat konuşuyor.. flörtöz bir yapısı var . Spor kulübüne yazıldı bugün .. içim hiç rahat değil. Ona güvenmek istiyorum ama hiç güvenmiyorum .. güven olmadan evlilik de yürümez.. onu test etmeyi düşünüyorum
Ciddi ciddi kafamda birşeyler kurdum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sizin önerileriniz var mı?

Neden kendinizi zora sokuyorsunuz. Şüpheleriniz varsa ayrılın.
Siz olsanız ve sevgiliniz sizi "test etse" nasıl hissedersiniz?

Güvenmek için test etmeye başvuruyorsanız kendinize güvenmek için bahane arıyorsunuz demektir. Güven bu şekilde edinilmez. Bence erkek arkadaşınız size bunu verememiş daha da iflah olmaz. Kendinizi kandırırsınız yalnızca

Bak simdi soyle bir test yap madem..
Bu adami bir kuvet icine doldurdugun sirkeli ve camasir sulu suya yatir.en az bir hafta orda birak.
Ciktiginda hala saglamsa evlen degilse firlat camdan..
Yani isin esprisi bir yana zsten test etmissin daha ne testi lazim?

O icindeki ses nedense hep dogruyu soyler. Guven yoksa test etmeye de gerek yok bence. Guven testle kazanilacak birsey degil. Guven vermiyorsa guvensizdir, teste gerek yok.

Konu sahibi adama zerre guvenmiyor ve burada ona guven verecek yorumlar bekliyor. Boyle yorumlar gelmez cancagizim.

Dahasi, guvensiz bir iliski evlilik teklifine kadar nasil goturulur bunu da gormus olduk. Bravo valla!

Neden kendinizi zora sokuyorsunuz. Şüpheleriniz varsa ayrılın.
Siz olsanız ve sevgiliniz sizi "test etse" nasıl hissedersiniz?
Kötü hissetmem o_O ben yanlış adım atmam, güvenini sarsacak hareketlerde bulunmam o_O Haklısınız en doğrusu ayrılmak .. aslında defalarca bıraktım ama her seferinde affettim

Bana güveniyor, benden hiç şüphe etmiyor. Kendisi söyledi geçen. Onun güvenini sarsacak hareketlerde bulunmuyorum. Bir kaç kez yalanını yakaladım. Ondan güvenmiyorum .. geceleri bar, pavyon, meyhane tarzı yerlerde takılır arkadaşlarıyla . Bir keresinde pavyon tarzı bir yerden video paylaşmış instagramda. Sorduğumda ben gitmedim kuzenim attı bana o videoyu dedi. Evde olduğuna dair fotoğraf attı bana. Birkaç gün sonra ağızından kaçırdı çocuklarla gitmiştik o gün diye. Güvenmemekte haklıyım ama bunu ona söylediğimde kabul ettiremiyorum. Üste çıkıyor. benim elim hiçbir kadın eline değmedi senden sonra diyor ama buna da inanmıyorum artık
O zaman diyeceğim şu ki.. Yeryüzündeki sin erkek o değil. Yolun daha başındayken böyleyse sonrasını düşünemiyorum. Nasil bir yaşam istiyorsunuz? Huzurlu bir aile mi, sürekli endişe içinde bir hayat mı? Seçim sizin sonuçta. Hakkınizda hayırlısı.

Back
X