Sevgiliyiz ama bir şeyler hissetmiyorum akıl verin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay bee, bende sonradan sevgiye inanmazdım hiç, ama olan aşk, sevgi bitebiliyorsa, baştan olmayan da sonradan olabilirmiş demek ki, mutluluklar dilerim. İnşallah en kısa zamanda evlilik hayallerinizi de gerçekleştirirsiniz..:nazar:

Ona karşı bir şey hissetmiyorsanız bırakın ne siz yorulun ne o ... Sevmediğiniz birini seviyormuş gibi yapmak karşı tarafı bir zaman sonra oldukça yıpratır yanında siz de yıpranırsınız.
Canım son mesajlarımı okursan olayların değiştiğini anlayabilirsin :KK50:
Vay bee, bende sonradan sevgiye inanmazdım hiç, ama olan aşk, sevgi bitebiliyorsa, baştan olmayan da sonradan olabilirmiş demek ki, mutluluklar dilerim. İnşallah en kısa zamanda evlilik hayallerinizi de gerçekleştirirsiniz..:nazar:
oluyormuş şimdi aynı şehirde çalışmaya başladık birbirimize destek oluyoruz ve evlilik düşünüyoruz:KK60:

Kızlar ben yaklaşık 3 yıldır hayatına ciddi anlamda kmse girmemiş ve birini artık hayatında isteyen biriydim.üniversite ikinci sınıftayım geçen yıldan beri benimle tanışmak isteyen bunun için fazlasıyla ısrar eden biri vardı başta hep silip attım çünkü çok ısrarcıydı bunaldım diyebilirim.Bu süreçlerde yine bana karşı bir şeyler hissettiğini bildiğim insanlar karşıma çıkıyodu ama ben kendimi soğutuyodum istemiyodum.Neyse en son bu yaz stajımızda yine ısrar etti ben istemediğimi söylediğimde elimden geleni yaptığıma inanıyorum dedi bir daha yazmadı.Daha sonra okulda önemli bi konuma geldi benim dikaktimi çekmeye başladı hakkında hoş şeyler duydum şans vermediğim için pişman oldum.Sonra anneannem vefat ettiğinde dilekçemi görmüş başsağlığı diledi bende o dönemler çok hassastım tabi sana onca söylediklerime rağmen sen halimi hatrımı soruyosun söyledklerm için özür dilerim dedim geldiğinde konuşuruz dedi.Daha sonra ben okula döndüğümde bana tekrar yazmaya başladı buluşalım dedi kabul ettim.ilk buluşmamızda elimi tuttu rahatsız olduğumu belirttim bu geç kalmış bir şeyin başlangıcı dedi açıkçası elimi tutması hoşumada gitti.Sorun şu ki daha bir hafta oldu tatil için memleketlermize geldik cuma günü dayısı bizim orda oturuyo cumartesi günü yanıma geldi hemen arkadaşalrımla buluşucaktım arkadaşlarımla tanıştı benim için fikirleri önemli olan arkadaşlarım sevdiklerini beğendiklerini söylediler.Şimdi benim sorunum şu benim ona karşı çok fazla bir şey hissetmiyorum hatta bir şey hissedip hissetmediğimden emin değilim.Ama başta ben çok sevmiyodum sonradan aşık oldum diyen çok kişi duydum sizce öyle mi ? birde buluştuğumzda sürekli elimi tutuyo fiziksel bir temeas halinde bulunmak istiyor ve sürekli evlilikten bahsediyor uyarıyorum ama laf anlamıyor ben ne yapıcam bu işin sonu ne olucak yorumlarınız ? Şöylede bir şey var onunla telefonla konuşurken keyif alıyorum ama mesajlaştığımzda sıkılıyorum elimi tutması yada elini omzuma atması hoşuma gidiyor ama bazen yiycek gibi hasret hasret bakıyor korkuyorum çok ilgili sürekli güzel şeyler söylüyor ama ben böyle şeylerden çokta hoşlanan biri değilim.bugün buluşucaz mesela hala benm memleketimde ama çokta istekli değilim kızlar yorumlarınızı beklyorum

Yaslariniz kac canim?

Evet biziz teşekkür ederim konumun üzerinden çok zaman geçti artık içimde şüphe yok:KK22:

Teşekkür ederim:KK36:

canim konunun üstünden çok zaman geçti okulumuzda bitti yani göz boyamanolayları hiç birşey kalmadı mutluyuz :KK72:

Harika o zaman mutluluğunuz daim olsun

Butun bunlari yazdigim adamla evlebmrk istiyorum :) iliskimizin birinci yili bitti ve onu cok seviyorum bu konu benim gibi hissedenlere ornek olsun ben cok mutluyum

Süpermiş. =)
Demek ki fırsat verince olabiliyormuş.
Bende de seninki gibi bir durum var.
Örnek alıyorum yaşadıklarını.
Mutlaka aklımda bulunacak hep. =)

Peki onu çok sevdiğini ne kadar süre sonra anladın? Tereddüt ettiğin zaman 1 haftadır çıkıyormuşsunuz. Merak ettim aşk ne zaman oldu içinde?

Süpermiş. =)
Demek ki fırsat verince olabiliyormuş.
Bende de seninki gibi bir durum var.
Örnek alıyorum yaşadıklarını.
Mutlaka aklımda bulunacak hep. =)

Peki onu çok sevdiğini ne kadar süre sonra anladın? Tereddüt ettiğin zaman 1 haftadır çıkıyormuşsunuz. Merak ettim aşk ne zaman oldu içinde?
Tatlım ben onunla başlamadan önce çok uzun süredir yanlızdım kolay kolay hayatıma birini alamam ben önüme çıkan ilk kişi değildi çok peşimden koştu beni istediğini sevdiğini inandırmıştı ve ben öyle başladım ilk zamanlar içimde hep bir şuphe vardı ilk 5 6 ay bile acaba dedim ama sonra alıştım onsuz yapamıycamı anladım zaten bir insanın bir şeye bir yere bir insana alışması bişeyleri unutması yani içinde bulunduğu herhangi bir duruma alışması için 6 ay gerekliymiş sanırım benimde öyle oldu

Sana ilgi gostermesinden hoslaniyorsun ama kendisinden pek de hoslanmiyorsun bence sekerim :) Ben gec gitsin derim, yasin genc, asik olursun.

Neyse en son bu yaz stajımızda yine ısrar etti ben istemediğimi söylediğimde elimden geleni yaptığıma inanıyorum dedi bir daha yazmadı.Daha sonra okulda önemli bi konuma geldi benim dikaktimi çekmeye başladı hakkında hoş şeyler duydum şans vermediğim için pişman oldum.
Hoslanmadiginiz bir insan onemli bir konumda olunca dikkatinizi cekmis!
Acik acik soyluyorsunuz iste bunu...
En ufak zayif aninda gene sizi kaybedecek, bence zorlayip ona da umit vermeyin...

En ufak zayif aninda gene sizi kaybedecek, bence zorlayip ona da umit vermeyin...
Konu eskiymiş şimdi evlenmeyi düşünüyorlarmiş

Evet biziz teşekkür ederim konumun üzerinden çok zaman geçti artık içimde şüphe yok:KK22:

Teşekkür ederim:KK36:

canim konunun üstünden çok zaman geçti okulumuzda bitti yani göz boyamanolayları hiç birşey kalmadı mutluyuz :KK72:
Sevindim :) çok yakışıyorsunuz iyi olmuş :)

Tatlım ben onunla başlamadan önce çok uzun süredir yanlızdım kolay kolay hayatıma birini alamam ben önüme çıkan ilk kişi değildi çok peşimden koştu beni istediğini sevdiğini inandırmıştı ve ben öyle başladım ilk zamanlar içimde hep bir şuphe vardı ilk 5 6 ay bile acaba dedim ama sonra alıştım onsuz yapamıycamı anladım zaten bir insanın bir şeye bir yere bir insana alışması bişeyleri unutması yani içinde bulunduğu herhangi bir duruma alışması için 6 ay gerekliymiş sanırım benimde öyle oldu

Teşekkürler cevap için.
Bir şey daha sormak istiyorum.
Yanıtlamak istemezsen anlarım bu arada.
Ben yine de sorayım.

5-6 aya kadar acabaların varmış.
O sürece kadar sevgilin hiç demedi mi soğuksun, bir sorun mu var gibi şeyler?
Yani çok sevmediğini, kafanda soru işaretleri olduğunu bildiği halde mi devam etti o kadar müddet yoksa sen belli etmedin mi?

Teşekkürler cevap için.
Bir şey daha sormak istiyorum.
Yanıtlamak istemezsen anlarım bu arada.
Ben yine de sorayım.

5-6 aya kadar acabaların varmış.
O sürece kadar sevgilin hiç demedi mi soğuksun, bir sorun mu var gibi şeyler?
Yani çok sevmediğini, kafanda soru işaretleri olduğunu bildiği halde mi devam etti o kadar müddet yoksa sen belli etmedin mi?
Mutlaka etmişimdir neden soğuksun senden faha çok dicak olmani istiyorum tarzi seyleri cok duydum ama o zamanlarin kiymetini bilememisim sevdgmi istem disi belli etmeye basladigimda haliyle simardi her erkekte biraz kaybetme korkusu olmali bence :KK55:

Sana ilgi gostermesinden hoslaniyorsun ama kendisinden pek de hoslanmiyorsun bence sekerim :) Ben gec gitsin derim, yasin genc, asik olursun.
Yok canim artik hissettiklerim bundan cok faha fazlasi :)
Konumu sadece onu daha fazla gorup dikkatimi cekmesini saglamisti ama artik o ortamla yada konumuyla ilgimiz kalmadi uzun suredir beraberiz :anneadayı:
Tam tahmin ettiğim son...Mutluluklar...
Tesekkur ederimm:KK25:
Uyardigin icin sagol, ne diyelim mutluluklar...
Tesekkurler :KK16::KK16:
Sevindim :) çok yakışıyorsunuz iyi olmuş :)
cok tesekkurler mutlu ediyosunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X