- 25 Nisan 2023
- 1
- -1
- 6
- 28
- Konu Sahibi dertlerderya22
-
Ona yazılmış güzel romantik bir yazı aradan 2-3 hafta sonra aynı yazıyı hitap ismini değişerek bana atmış.
Bu gercekten iğrençOna yazılmış güzel romantik bir yazı aradan 2-3 hafta sonra aynı yazıyı hitap ismini değişerek bana atmış.
Eşimle 2,5 senedir evliyiz. 5 aylık kızım var. İlişkimizin başında ilk 2 ayında bir kadınla arkadaşlığını öğrenmiştim yani benim bildiğim kadarıyla 2 ay onun bir konuda ona danıştığı kesinlikle yanlış bir durum yaşamadığını söylemişti. Bir şekilde ikna oldum ve konu kapandı. Şu an üzerinden 2,5 yıl geçti telefonunda o döneme ait bir ekran görüntüsü gördüm. Ona yazılmış güzel romantik bir yazı aradan 2-3 hafta sonra aynı yazıyı hitap ismini değişerek bana atmış. Ama bana bunu gönderdikten sonra sohbetleri devam etmiş. İkimiz de aynı anda varmışız yani. Bu sürede beni ailesiyle de tanıştırmıştı o kişiyle görüşürken.. Bunu şimdi öğreniyorum. Kendisiyle paylaştım kaç sene önceli konu diyor. Ne yapmalıyım özür dilemek yerine üste çıkıyor
Eeee doğru söylüyor kaç sene önceki konu.adam ne yapsın yani şuan.siz de demişsiniz zaten eski günlerden kalma diye.telefonda niye hâlâ var diyorsanız da ben bu konularda o kadar hassas değilim valla.hepimiz zaman zaman bazı şeylerin hatırası kalsın isteyebiliyoruz.sonuçta hayat bizim.eski günlerde yaşananları anmak, vayy be ne günler geçmiş, ben de zamanında az değilmişim, beğeniliyormuşm, isteniyormuşum deme ihtiyacı bile olabiliyor.şimdi de bir şüphe yokken bu kadar didik didik işler bana çok aşırı geliyor.hem de çok gıcık karşı taraf açısından.buradaki arkadaşlar bile evli olmasına rağmen zamanında çok hızlıydım, çok istendim, beğenildim, neler yaşadım vayy be diye anlatıp duruyor.eminim ki en sevdikleri erkeklerden birkaç hatıra falan da saklamışlardır.biraz empati yapmalısınız bence.belli ki öyle kalmış yani.silse silerdi ama anlaşılamaz derecede skandal bir durum değil.adamcağızın gönlü o kadar rahat ki üste çıkayım, savunmaya geçeyim diye strese bile girmemiş.karar verene kadar öyle bir dönem geçmiş işte.Eşimle 2,5 senedir evliyiz. 5 aylık kızım var. İlişkimizin başında ilk 2 ayında bir kadınla arkadaşlığını öğrenmiştim yani benim bildiğim kadarıyla 2 ay onun bir konuda ona danıştığı kesinlikle yanlış bir durum yaşamadığını söylemişti. Bir şekilde ikna oldum ve konu kapandı. Şu an üzerinden 2,5 yıl geçti telefonunda o döneme ait bir ekran görüntüsü gördüm. Ona yazılmış güzel romantik bir yazı aradan 2-3 hafta sonra aynı yazıyı hitap ismini değişerek bana atmış. Ama bana bunu gönderdikten sonra sohbetleri devam etmiş. İkimiz de aynı anda varmışız yani. Bu sürede beni ailesiyle de tanıştırmıştı o kişiyle görüşürken.. Bunu şimdi öğreniyorum. Kendisiyle paylaştım kaç sene önceli konu diyor. Ne yapmalıyım özür dilemek yerine üste çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?