• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyken Aldatılmak

dertlerderya22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
1
-1
6
28
Eşimle 2,5 senedir evliyiz. 5 aylık kızım var. İlişkimizin başında ilk 2 ayında bir kadınla arkadaşlığını öğrenmiştim yani benim bildiğim kadarıyla 2 ay onun bir konuda ona danıştığı kesinlikle yanlış bir durum yaşamadığını söylemişti. Bir şekilde ikna oldum ve konu kapandı. Şu an üzerinden 2,5 yıl geçti telefonunda o döneme ait bir ekran görüntüsü gördüm. Ona yazılmış güzel romantik bir yazı aradan 2-3 hafta sonra aynı yazıyı hitap ismini değişerek bana atmış. Ama bana bunu gönderdikten sonra sohbetleri devam etmiş. İkimiz de aynı anda varmışız yani. Bu sürede beni ailesiyle de tanıştırmıştı o kişiyle görüşürken.. Bunu şimdi öğreniyorum. Kendisiyle paylaştım kaç sene önceli konu diyor. Ne yapmalıyım özür dilemek yerine üste çıkıyor

Ona yazılmış güzel romantik bir yazı aradan 2-3 hafta sonra aynı yazıyı hitap ismini değişerek bana atmış.

Çok özür dileyerek söylüyorum ama ağır şeref....lik.

Ama sanırım sizi ikna edemedi siz ikna olmak istediniz. Üstün gelemeyecekseniz o konuya girmeyin, yoksa kabahatli siz olursunuz.

Başkasına yazılmış sözleri saklayıp eşine atmak nasıl bir kafa yapısıdır?
Galiba balık baştan kokar sözü kocanız için de kullanılır.

Ona yazılmış güzel romantik bir yazı aradan 2-3 hafta sonra aynı yazıyı hitap ismini değişerek bana atmış.
Bu gercekten iğrenç 🤢 Direk soğuma sebebi.. Zor bir durum. Boşanmayı düşünmüyorsanız bile yaptığı terbiyesizliği ağzından, burnundan getirin lütfen.

Eşimle 2,5 senedir evliyiz. 5 aylık kızım var. İlişkimizin başında ilk 2 ayında bir kadınla arkadaşlığını öğrenmiştim yani benim bildiğim kadarıyla 2 ay onun bir konuda ona danıştığı kesinlikle yanlış bir durum yaşamadığını söylemişti. Bir şekilde ikna oldum ve konu kapandı. Şu an üzerinden 2,5 yıl geçti telefonunda o döneme ait bir ekran görüntüsü gördüm. Ona yazılmış güzel romantik bir yazı aradan 2-3 hafta sonra aynı yazıyı hitap ismini değişerek bana atmış. Ama bana bunu gönderdikten sonra sohbetleri devam etmiş. İkimiz de aynı anda varmışız yani. Bu sürede beni ailesiyle de tanıştırmıştı o kişiyle görüşürken.. Bunu şimdi öğreniyorum. Kendisiyle paylaştım kaç sene önceli konu diyor. Ne yapmalıyım özür dilemek yerine üste çıkıyor

Ozur dilese sorun cozulecek yani?

Eeee doğru söylüyor kaç sene önceki konu.adam ne yapsın yani şuan.siz de demişsiniz zaten eski günlerden kalma diye.telefonda niye hâlâ var diyorsanız da ben bu konularda o kadar hassas değilim valla.hepimiz zaman zaman bazı şeylerin hatırası kalsın isteyebiliyoruz.sonuçta hayat bizim.eski günlerde yaşananları anmak, vayy be ne günler geçmiş, ben de zamanında az değilmişim, beğeniliyormuşm, isteniyormuşum deme ihtiyacı bile olabiliyor.şimdi de bir şüphe yokken bu kadar didik didik işler bana çok aşırı geliyor.hem de çok gıcık karşı taraf açısından.buradaki arkadaşlar bile evli olmasına rağmen zamanında çok hızlıydım, çok istendim, beğenildim, neler yaşadım vayy be diye anlatıp duruyor.eminim ki en sevdikleri erkeklerden birkaç hatıra falan da saklamışlardır.biraz empati yapmalısınız bence.belli ki öyle kalmış yani.silse silerdi ama anlaşılamaz derecede skandal bir durum değil.adamcağızın gönlü o kadar rahat ki üste çıkayım, savunmaya geçeyim diye strese bile girmemiş.karar verene kadar öyle bir dönem geçmiş işte.

Son düzenleme:
2,5 senenenin ekran görüntüsü hala duruyor mu, daha önce nasıl farketmediniz, sonrasında bir vukuatı olmadıysa kurcalamayın derim

Kaç sene önceki konu değil bu evlilik yalan dolan ihanet üzerine kurulmuş.
Evin temeli sağlam değil, çamur.
Konu sahibi iyi düşün adam pişkin bunu hata bile görmüyor.
Kaybetme korkusu yok.
Nasılsa evlisiniz imzayı pranga olarak görmüş.
Böylesine boşanma kağıdığını alnına yapıştırmak lazım. O zaman ciddiye alır ancak..

Üstüne kusardım heralde bi kızın ona attığı mesajı bana atcak öghhh 🫠

Back
X