- Konu Sahibi romantiiksiz
-
Wlla ewlenmedık ama bızde ole yanı kavga gırla ama su bır gercek gunler gecıo ve artık kendımı yıpratmıorm yormuyorum kavga etımıyorum son bır e
Senedır heeeee dıyıpm gecıoruz bırlıkteyken leyle mecnun modundayız cunku uzakta olunca gerılıyorum bunun. Verdıgı stres var
4 yıldır beraberiz herşey cok güzeldi ama bazı sorunlarımız oldu cok yıprandık artık her günümüz kavgalı geçiyor canımdan bıktım yemin ediyorum ayrılsan olmuyor beraberken yine olmuyor erkek arkadaşım da bunu uzaklığa bağlıyor yanyana olunca leyla ve mecnun gibiyiz hayatım özlemden oluyor hepsi diyor bi nevi haklı.yakın zamanda nişan yapma gibi bir düşüncemiz var ama inanın çok korkuyorum.size sorum şu sevgiliyken benim gibi kavga gürültü gırla giden bir ilişkinin ardından evlenip sakinleşen var mı acaba? teşekkürler :)
Aynii bizz :) Senin yasadigin durumu bizde yasadik canim.. 5 senelik sevgililik donemimiz oldu, ve bizimde aramizda mesafeler vardi.. Okdar sacma seyler icin kavga ediodukki duysan gulersin, surekli birbirimizi yioduk :) Ama butun bunlar gercekten uzakligin verdigi ozlemden oluo maalesef.. Ve simdi 1 senelik evliyiz cok sukur hicbi problemimiz yok cok mutluyuz, ha kucuk tartismalar illaki oluo ama birbirimizin gonlunu hemencecik alioruz problem olmuo :)
Biz:) Sürekli kavgayla tartışmayla geçerdi kimse bize bunlar evlenir gözü ile bakmıyordu sizin sonunuz yok derlerdi..ama ben şuna emindim evlenince kavga etmeyecegiz tartışmaycagız ..emindim buna .. 6 aylık evliyiz tartışıyoruz elbette ama edeplice hırpalamadan yerden yere vurmadan .. bazen biz hiç tartışmıyoruz diyen yalan söyler tuzu biberdi gibi.. yine tartışma konumuz var nişanlı ikende aynı şey yüzünden tartışırdık hep ..ama artık daha naif .. hergün kavga eden biz artık iyiyiz dahada iyi olacak .. bende sözlğü nişanlı iken acaba insanların konuştujlarına kulak asıp acaba evlenincedemi böyle olacak dediğim oldu ..ama emindim çok daha ii olacagını belki%15 i kaldı şimdi
Ama perşembenin gelişi çarşambadab bellidir.allah ım hayırlısını versin hakkında
Ama perşembenin gelişi çarşambadab bellidir.allah ım hayırlısını versin hakkında
4 yıl çıktık çıkarken berbat derecede kavgalarımız vardı.ama inanılmaz psikopatik de bi sevgimiz vardı.sonra evlendik evlilikte de 4 yıl bitti toplam8 sene dile kolay.ama şu an boşanma aşamasındayız.kimse bilmiyor.insanlar duysada dalga geçiyoruz zanneder.hani öyle b...ktn bi durumdayızki suan zaman vermişiz birbirimize acılar içinde birbirimizin karsısında kıvranıyoruz.eninde sonunda biticek gibi geliyor.yani ben ne anlatıyımki yasamıyorum hersey kabus sanki.inşallah siz mutlu olursunuz ama ben inancımı yitirdiğim içi bi çok şeye özellikle de ilişkilere sana pozitif bakamıycam sadece inşallah diyorum.bahtın açık olsun...
Ama perşembenin gelişi çarşambadab bellidir.allah ım hayırlısını versin hakkında[/QUOT
sağolasın canım hepimiz için hayırlısı oldu.
arkadaşlar hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim.ben kararımı verdim vazgeçtim ondan
Sorunlarinizi bilmedigimden iliskin hakkinda yorum yapamicam. Hayirlisi olsun insallah.
en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir ,ne güzel sonucunda bir karara varmışsın Allah gönlüne göre versin..
Konunun ustunden 2 yil gecmis neden hortlatiyorsunuzevlenirseniz hiç kavga etmiceksiiniz diyemem :) Biz de eşimle öyleydik bizim de mesafeden yana sıkıntılarımız oluyordu erkekler sanırım bizden daha çok içlerinde yaşıyorlar bu mesafe durumunu.Evlendik çok şükür çok mutluyuz :) ama bu ilişkinin tarafları sizlersiniz varsayımlar üzerinde ilerlemeyin derim benn hakkında hayırlısı olsun canım :)
Bizde şehirler arası ilişki yuruttuk çok zordu hep kavga eder ayrılırdik.herkes artık dalga geçiyordu bizimle barıstigimizda gene mi barıştiniz aa gene mi ayrıldıniz falan diye.ve bizi artık kimse ciddiye bile almiyordu artık. Evlenmeyin bosanirsiniz diyorlardı. Ama biz çok asiktik sadece uzaklık yüzünden böyle oluyordu.8 sene böyle ciktik.sonra evlendik. 9 senedir de evliyiz ve hıc ama hiç kavga etmiyoruz aşk dahada büyüdü çünkü uzaklık bize aşkı daha kıymetli yaptı. Şimdi hersabah yanımda olduğu için mutulukla uyaniyorum. Yani bunlar uzaklıktan olur.biz çok mutluyuz ve iyiki sabretmisiz diyorum4 yıldır beraberiz herşey cok güzeldi ama bazı sorunlarımız oldu cok yıprandık artık her günümüz kavgalı geçiyor canımdan bıktım yemin ediyorum ayrılsan olmuyor beraberken yine olmuyor erkek arkadaşım da bunu uzaklığa bağlıyor yanyana olunca leyla ve mecnun gibiyiz hayatım özlemden oluyor hepsi diyor bi nevi haklı.yakın zamanda nişan yapma gibi bir düşüncemiz var ama inanın çok korkuyorum.size sorum şu sevgiliyken benim gibi kavga gürültü gırla giden bir ilişkinin ardından evlenip sakinleşen var mı acaba? teşekkürler :)
Hadi ya bende cevap yazdım saf saf o arkadaş yazınca. Evlendiler mi acabaKonunun ustunden 2 yil gecmis neden hortlatiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?