- Konu Sahibi romantiiksiz
-
evlenince bir şey değişmez bence...
zamanla sakin olmayı, güncel sorunları çözebilmeyi, birlikte büyümeyi, birlikte yürümeyi öğrenirsiniz sadece...
bazısı öğrenir, bazısı ise öğrenemez o nedenle de kimsenin ilişkisini kendinize örnek almayın derim ben...[/QUOT
nasıl başlarsa öyle gıder dıyenlerdenim
anlımıza ne yazılıysa onu yaşiycaz ama ben cok sabırsızlanıyorum diyenlerdenim :)
bizim de 1,5 yıl oldu hep kavga hep kavga,çoğu da önemli sebeplerdendi aslında. işin kötü yanı ise sorunlar çözümlenemese de yine de barışıp beraberliğe devam etmemiz.bu sorunlar ilerde duvar gibi önümüze çıkabilir.birbirimize hiç uymuyoruz karakter olarak aslında. o yüzden çatışıp duruyoruz. ve bir de benim öfke kontrolu sorunum var. o da işin içine girince iyice içinden çıkılmaz hale geldi. 1,5 senede 1 milyon kere ayrılıp barıştık.onunla da olmuyor onsuz da olmuyor. ayrılınca da acı çekiyorum ayrılmasam da bu sorunlar, kişisel farklılıklar çektiriyor acıyı. ama en son barışmamızdan beri öfkeme hakim olup tepki vermemeye çalışıyorum. bu sefer de susup herşeye razı olmuş durumunda olmak istemiyorum.biz de yanyanayken pek kavga etmiyoruz. aynı şehirdeyiz biz hatta aynı işyerindeyiz ama kavgalarımız genelde yanyanayken değil tel.de mesajda face.de vs oluyorbilmiyorum valla Allah hepimizin sonunu hayır etsin. ama burdaki olumlu örnekleri okuyunca biraz da umutlanmadım değil hani.
ee sizinle detaylı konuşma imkanımız var mı peki?
bizimkisi tam tersi bekarken birbirimize öf bile demedik şimdi ise aynı evde iki yabancıyız aynı zamanda düşman
su anda benım ilişkıde aynen öyle yan yana gelince birşey yok gözlerine bakınca herşeyi unutuyorum ama ayrılınca o dediği yaptığı herşey geliyor aklıma o da derki ya yanındayken birşey yok uzaklaşınca ne oluyor sana
4 yıldır beraberiz herşey cok güzeldi ama bazı sorunlarımız oldu cok yıprandık artık her günümüz kavgalı geçiyor canımdan bıktım yemin ediyorum ayrılsan olmuyor beraberken yine olmuyor erkek arkadaşım da bunu uzaklığa bağlıyor yanyana olunca leyla ve mecnun gibiyiz hayatım özlemden oluyor hepsi diyor bi nevi haklı.yakın zamanda nişan yapma gibi bir düşüncemiz var ama inanın çok korkuyorum.size sorum şu sevgiliyken benim gibi kavga gürültü gırla giden bir ilişkinin ardından evlenip sakinleşen var mı acaba? teşekkürler :)
ossurmadan büyük abdest yapan varsa,sevgiliyken de birbirini yiyip evlenince mutlu olan vardır gibi geliyor bana....biraz zamana bırak bence....
Ben suan cok mutluyuz..sevgiliyken kavga ettik telde biz ayni kentteydik...telefonu yuzume kapatirsan bekar evinin camlarini kirarim demistim...arkadasim aldi teli elimden o kapatti...benide zor tuttu gidip kirmayayim diye...sonra mi ne oldu o gece ayrildigimi soyledim aradiginda kapadim yuzune annem acti teli agliyomus o bende ayri agliyodum cunku onu seviyodum...neden kavga ettigimizi bile sorsaniz hatirlamam..su an evliligimizin 2.yili bitti..cok mutluyuz...bazen ne haksizlik yapmisim diyorum...dis gebelik yuzunden 5 haftalik bebegimden oldum ameliyat gecirdim olebilirdim...beni ameliyata aldiklarinda yere cokmus aglamis gozunden yaslari eliyle silip sessiz sessiz aglamis..hayat arkadasim can yoldasim benim ben kiyamam ona.
Benimde ayniii yaa :))
eşimle çıkarken beraber sorun yoktu ama 1 sene farklı illerde kalmak zorunda kaldık çok baskı yaptı o aralar canımdan bezdirdi ki nişanlanmıştık ayrılmayı düşündüm aynı durumu yaşayan arkadaşım mesafeden böyledir dedi ve sabrettim evlendik hakikaten uzaklıktan dolayıydı şimdi rahatım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?