sevgiliyken birbirini yiyip evlenince mutlu olan var mı? :((

bende umutlanmıştım ama bilmiyorum yine cok kararsızım

bizimkisi tam tersi bekarken birbirimize öf bile demedik şimdi ise aynı evde iki yabancıyız aynı zamanda düşman

su anda benım ilişkıde aynen öyle yan yana gelince birşey yok gözlerine bakınca herşeyi unutuyorum ama ayrılınca o dediği yaptığı herşey geliyor aklıma o da derki ya yanındayken birşey yok uzaklaşınca ne oluyor sana

eşimle çıkarken beraber sorun yoktu ama 1 sene farklı illerde kalmak zorunda kaldık çok baskı yaptı o aralar canımdan bezdirdi ki nişanlanmıştık ayrılmayı düşündüm aynı durumu yaşayan arkadaşım mesafeden böyledir dedi ve sabrettim evlendik hakikaten uzaklıktan dolayıydı şimdi rahatım mesela

Tam tersi olabilir mi :26:sevgiliyken süt dökmüş kedimsi bir ilişki

Evelenince testere vari bir cinnet

Bende nişanlımla tartışırım, kavga ederim.
Kısmet olur da evlenirsek ne olur bilemem.
Benimle çok uğraşır ben kızıncada dırdırcı der.
Ben de sakin olamıyorum çok.

Bunun pek mümkün olmadığını çevremde çok gördüm. Evliliğin getirdiği maddi manevi sorunlar zaten yeterince tartışma ortamı yaratıyor, buna birde eski mevzular; sen şunu yapmıştın bunu etmiştin eklenince o tartışmalar katlana katlana gidiyor. Tabii birde şu var; sevgiliyken tartıştığınızda dönüp evinize gidebiliyorsunuz, olay soğuyor bir şekilde ama evlilikte tartışmalar beraber yaşanan evde yapılıyor, kaçarı göçeri de olmuyor yani.

Çok tanıdık bi durum.. bizzat yaşadım nişanlıyken hep bu sorunu sordum kendime ve herkese..
Tıpatıp aynı durumdaydık birlikteyken her şey güzel ayrıyken kedi köpek..
Evlendik bişey değişmedi malesef hala değişir diye bir ümit bekliyorum

Ben suan cok mutluyuz..sevgiliyken kavga ettik telde biz ayni kentteydik...telefonu yuzume kapatirsan bekar evinin camlarini kirarim demistim...arkadasim aldi teli elimden o kapatti...benide zor tuttu gidip kirmayayim diye...sonra mi ne oldu o gece ayrildigimi soyledim aradiginda kapadim yuzune annem acti teli agliyomus o bende ayri agliyodum cunku onu seviyodum...neden kavga ettigimizi bile sorsaniz hatirlamam..su an evliligimizin 2.yili bitti..cok mutluyuz...bazen ne haksizlik yapmisim diyorum...dis gebelik yuzunden 5 haftalik bebegimden oldum ameliyat gecirdim olebilirdim...beni ameliyata aldiklarinda yere cokmus aglamis gozunden yaslari eliyle silip sessiz sessiz aglamis..hayat arkadasim can yoldasim benim ben kiyamam ona.

büyük geçmiş olsun Allahım ağzınızın tadını bin kat artırsın..

biz sevgiliyken hiç tartışmazdık evlendik sürekli tartışıyoruz tabi o zamanlar dünyanın en iyi insanı olan kayınvalidem yktu tabi bende bu kadar fitne fesat kötü niyetli değildim .eşime göre tabi

ay ne güzeell darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…