sevgiliyken el ele, evlendiğinizde aranızda mesafe

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar geçenlerde gidiyorum otobuste dısarıdaki insanları gozlemledim (bunu ara ara yaparım) sevgililer her yerde el ele kol kola, otobuste bile bi sevgi gosterisi bi sevgi gosterisi sormayın yani:)
ama evli ciftlere bakıyorum aralarında nerdeyse 2 metre mesafe var, o kadar mesafeden yuruyuyolar::uhm:
bu farklılık nereden kaynaklanıyor hiç bir fikrim yokk
benim de bir ilişkim var ve merak ediyorum evlenince insanlar neden biraz farklılasıyorlar
kesinlikle aranızda evliligi cok cok iyi olanlar da vardır hala cicim aylarını yasayanlar:)
onlar sanslı azınlık sanırım:icecream::icecream:

Biz eşimle asla ayrı ayrı yürümeyiz ama o kadarda sırnaşmayız birbirimize .
Evli bir çiftin sokakta sarılmaya vs ihtiyacı yok ki.
Evimizin konforunda biz zaten bunu yapıyoruz:icecream:

Asla ayrı yürümeyiz. Eleleyizdir devamlı...
Ama dışarıda mırç mırç olmamıza gerek yok...
Nede olsa evimiz var...jeyyar

Dışarıda dolaşırken bazen eşimin bir hareketi veya bir sözü çok hoşuma gittiğinde öpmek isterim, yanağını uzatır...İlla öpücem diye tutturduğumda minik bir öpücükle geçiştiririz...Asıl tebrik evde gerçekleşir..sırnaşık şey

biz sevgiyi seviyoruz bu yüzden her daim sarılarak koklaşarak geçirdiğimiz için ortam farketmiyor :asigim:
tabi dışarıda sevişir vaziyettede dolaşılmaz ama sadece el ele olmaktan ziyade küçük buseleride eksik edemiyoruz ne yapalım

haklısın anglosaxoncum ben bazı çiftler görüyorum konuşmuyorlar bile :sm_confused:
biz saçma da olsa konuşuruz geyik yaparız bazen bazen siyasetten konuşuruz bazen kitaplardan bazen işlerimizden bahsederiz bazen filmlerden bazen alışverişden liste uzar gider
konuşacak bu kadar konu varken susmak çok saçma
:smiley-cool:

Koca sans isi arkadsim,bazilari varki nisanliyken dibinden ayrilmaz ama evlenince bir mesafe bir umursamazlik...ayri dunyalarda yasiyoruz biz esimle,yururken ayri ayri yurumeyi birak,birlikte yurumuyoruz bile,5 yildir birlikte ne yaptiniz ne paylastiniz dersen;ayni evi paylastik sadece,hayatlarimiz hep ayri oldu,neden diye sorarsan;evlendigimiz gun esim belirledi bu sinirlari,evlenince bambaska bir insana!donustu,ne ilgi,ne alaka nede paylastigimiz birsey var,boyle evliliklerde varmi dersen,var iste,gittigi yere kadar.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ooooooooo bizi yolda görceksiniz var ya a.s
hele durun gızzzlar dedişmeyin düşündüğünüz gibi değil :1no2:
senağlama iki yabancı gibiyiz

gulsehri ve gunduzun karanligi arkadaslarim allah kolaylik versn canlarim size yaa

genelde eleleyizdir..
çok da eğlenerek yürürüz..sohbet eder,güleriz..
ama öpüşüp koklaşmayız,flört ederken de eşim öpmezdi sokakta pek beni..
ağır abi:mymeka:
ama hoşuma giden bir şey dediyse mutlaka yanağına ulaşır,şappp diye öperim..Şeniz

sevgililerin, evliler gibi rahat edebilecekleri evleri yok ta ondan, onlar da birlikte olduklari heranda yakin olmak istiyorlar

Bugün yıkığım biliyor musun?
Ezginim, çaresizim, umutsuzum
Sancılıyım bırakma beni, insanlar kötü
Bırakma beni korkuyorum.

Bir deli otlar büyüyor içimde
Sancılıyım, yorgunum, kederliyim
Bu halini sevdim gitme kal
Çamurlar çirkefler içindeyim

Bir dayak yemiş adamım şimdi
Bezginim, kararsızım, yılgınım
Al götür beni o kayıp gecelere
Yeter ikimize yalnızlığım

Ümit Yaşar Oğuzcan

evet yaa bende sinir olurum arasından uçak geçecek kadar mesafe olanlaraa
yatakta bile eşimin kollarında uyurum bennn
nasıl ayrı yürürler anlamam
hatta öyle cinsler varkii eşimlee birbirimizee aşkım canım bitanem derizz isimlee hitap etmeyizz bunu bile yadırgayanlar varr
yuh dedim yaaa isimle hitap etmek saygıymışş
kocacımm duy sesimi seni saymıyorumm aşkımmm canım bitanemmm
daha eşim bana ismini söyleyince hayırdırr kızgınmısın bana der
alışkanlık tercihi bu bencee
biz böyle alıştık el ele göz göze 7 yıllıkta evliyizz üç gündede bitmedi aşkımızz allah nazardan saklasınn herkesin mutluluğunuu

sevgiliykende elele geziyorduk 9 yıllık evliyiz çocuklarımızdan fırsat buldukça yani yalnızken yine elele geziyoruz.hatta çocuklar olmadan dışarı çıktığımızda hemen ellerimiz buluşuyor farkında olmadan...
tabi sadece elele geziyoruz öyle öpüşmek koklaşmak yok bu bekarkende böyleydi.ve iyikide böyle bu bizim tercihimiz herşeyin bir sınırı olmalı bize göre..

oohh hanimlar ne guzel boyle guzel evlilikleri gormek..Demmeki askin omru 3 yildir diyenler buraya baksin:) Yani ayni evi paylasiyorsunuz diye skılmamak, heyacani paylasmak cok guzel:)

dışarı çıktığımız zaman artık ellerimiz boş olmuyorki malum oğlumu ya ben yada eşim taşıyor eğer ben taşıyorsam eşim çocuğun çantasını alıyor bu durumda şimdilerde ellerin birleşmesi zor oluyor ama önceden el ele geziyorduk...

Bekarken olduğumuz gibiyiz biz hala..
Elele,sırnaşıkızdır da azıcık..:asigim:
Çok sevişik değiliz ama dikkat ederiz.
Hatta bazen aramız bozuktur,ama büyüklerden birine gidilmesi mecburiyeti vardır. İlla evden çıkmak zorundayız yani.. O zaman ben elini tutmak yakın olmak istemem ama kocam apartmanda başlar elimi tutmaya,hiç bir şey yokmuş gibi davranmaya. O kadar yüzsüz bir adamla evlenmişim ki sormayın artık!:roflol::roflol:

ole yüzsüze ne denirlülülülülülü

elele tutup yürümeyi cok severim,nisanliyken yapisik ikizler gibiydik,evlendikten sonrada öyle bizi görenler hep imrenirlerdi .ama simdi cocuklardan firsat kalmiyorki el ele tutusalim. sadece esimle disari cikarsak el ele yürürüz.

valla suan nisanliyiz. firsat buldukça çikiyoruz geziyoruz ve hep el ele geziyoruz, sohbet ederek, ben hiç susmam zaten, arabada giderken bile eleleyiz. insallah evlenince de boyle olur. etrafimda degisirsiniz diyorlar ama ben inanmak istemiyorum.
yok ben tutucam elinden yaa
allah allahh

esim yanindan ayirmazki beni birak 2 mt mesafe olmasini...
miknatis gibi yapisir....
sevgiliyken cok koklasirdik....
ama simdi daha ciddiyiz genclik heyecaniyla hersey yapilabiliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…