E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
negüzel evlilerin yorumları yaa Allah bozmasın inşallahh:1hug:
ama benim merak ettiğim
acaba evlendikten sonra eşimle ailemin veya onun ailesinin yanında elele tutuştugumuzda
bu saygısızlık anlamına gelirmii
büyüklerimizin yanında elele gezmek yada aşkım diye hitap etmek saygısızlıkmıdır acaba
bu konuda nasıl davranırım şimdiden bunu düşünüorum
sanırım konuyla pek ilgisi yok ama bilgilendiren olursa çok sevinirima.s.
rapunzelcim bu senin ve eşinin ailesine bağlıyerimseniben
tutucu iseler o zaman mesafeli davranırsınız a.s
bizim böyle bir sorunumuz olmadığı için benim ki kendi ailesinin yanında benimle oyuncak gibi oynar:sm_confused:
onlarda sürekli "dur kızın kolunu bacağını kıracaksın" derler:roflol:
benim ailem yanında da sürekli alnımdan öpüyor babamın yanında o kadar rahat değil tabi sıkar o biraz:smiley-cool::roflol:
Koca sans isi arkadsim,bazilari varki nisanliyken dibinden ayrilmaz ama evlenince bir mesafe bir umursamazlik...ayri dunyalarda yasiyoruz biz esimle,yururken ayri ayri yurumeyi birak,birlikte yurumuyoruz bile,5 yildir birlikte ne yaptiniz ne paylastiniz dersen;ayni evi paylastik sadece,hayatlarimiz hep ayri oldu,neden diye sorarsan;evlendigimiz gun esim belirledi bu sinirlari,evlenince bambaska bir insana!donustu,ne ilgi,ne alaka nede paylastigimiz birsey var,boyle evliliklerde varmi dersen,var iste,gittigi yere kadar.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ben evliykende elele yürürüm heralde eşimde elimi tutmazsa baya bi bozulurum heralde evlendik die elele yürümicez die bi kural mı var hem ne değişio yani evde sarılıp koklaşmak başka yolda elini tutup yürümek başka şey yani sevgili de aynı olmalı evliykende hem ben evli olsamda istediyse canım öperim valla dışaarda kime ne ay o ayıp bu ayıp ya sanki zina yapıoruz diışarda elalemin kocasını mı öpüorum sanki gayr-i meşru olsun, kendi nikahlı kocamı öpüorum öperimde elinide tutarım sarılarakda yürürüm sefam olsun ohh ohhkaydirigubbakcemile3
Mutluluklar canım ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?