sevgiliyken el ele, evlendiğinizde aranızda mesafe

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence bu biraz ilişkinin ve kişilerin yapısıyla ilgili ama genel olarak baktığında böyle bi durum var yani haklısın, ben kendimize baktığımda evlenmeden önce 3 yıl beraberdik zaman zaman el ele tutuşurduk ama bu bizim için olmazsa olmaz bi zorunluluk değildi bu şimdide böyle ama sanıyorum sürekli beraber olmanın getirdiği bir fark oluyor, yani her dakka dip dibe olmayı iki tarafta pek tercih etmiyor (yani bizim ilişkimizde bu böyle) bence böyle olması da iyi e çok samimiyet tez ayrılık :)))))) şaka tabiiki ama bizim yapımız bu ama bazende sürekli el ele yürümek isteyebilirizde o anki isteğimize bağlı...yani kasmamak lazım, içinden nasıl geliyorsa öyle :))

negüzel evlilerin yorumları yaa Allah bozmasın inşallahh:1hug:
ama benim merak ettiğim
acaba evlendikten sonra eşimle ailemin veya onun ailesinin yanında elele tutuştugumuzda
bu saygısızlık anlamına gelirmii
büyüklerimizin yanında elele gezmek yada aşkım diye hitap etmek saygısızlıkmıdır acaba
bu konuda nasıl davranırım şimdiden bunu düşünüorum
sanırım konuyla pek ilgisi yok ama bilgilendiren olursa çok sevinirima.s.

rapunzelcim bu senin ve eşinin ailesine bağlıyerimseniben
tutucu iseler o zaman mesafeli davranırsınız a.s
bizim böyle bir sorunumuz olmadığı için benim ki kendi ailesinin yanında benimle oyuncak gibi oynar:sm_confused:
onlarda sürekli "dur kızın kolunu bacağını kıracaksın" derler:roflol:
benim ailem yanında da sürekli alnımdan öpüyor babamın yanında o kadar rahat değil tabi sıkar o biraz:smiley-cool::roflol:

Hiç ayrı yürümeyiz Allaha şükür..Eğer ki kocamın elleri doluysa,bana taşıtmadığı için benimkiler boş olduğundan,ben yine onun tek parmağını olsun tutarım.Dışarıda zaten diğer arkadaşların dediği gibi iç.içe olmaya gerek yok,evimiz var Allah şükür :)

demekki bizde de problem olmıcak:dance:
ailelerimiz tutucu değil
adam bulmuş senin gibi hatunu oynamayıp napsın:roflol:

a.s.

evet haklısınız tabi ailelerin yanında pek fazla elele tutusmak ya da aşkım bitanem denmiyorr aileler biraz garip bakıo

kesinlikle ayrı yürüyemeyiz..14 yıllık evlilik 3 yıllık flört toplam 17 yıldır elele yürürüz bazen sarılırız ama dışarıda fazla samimiyeti sevmiyoruz biz çünkü dışarda evli bir çifte yakıştırmıyorum aşırı hareketleri..kararında gülerek,eğlenerek gezeriz ama ayrıda hoş olmuyor..bunun cicim ayıyla alakası yok.o değişik bir duygu sanki programlanmış gibi evin dışında heryerde yanyana,el eleyiz ...

Biz hep eleleyiz eşimle. Bu sadece çocuklar çok küçükken mümkün olmadı. Ama onun dışında her yerse elele gezeriz. Fazla samimi olmayı ise sevmem. O benim eşim zaten. Fazladan başkalarının yanında sırnaşmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

yaaa ne güzel hep elele mutlu gezenler msj yazmış...
ama arkadaşlar böyle bi şey de var yani ben de çok gözlemledim..sevgililer sürekli elele,gülerek,sarılarak,birbirlerine sevgi gösterileri yaparak dolaşır...evlileri ise ben hemen tanıyabiliyorum,birbirine bakmayan,etrafa bakan,asık suratlı,birbirleriyle konuşmadan ayrı yürüyenler %90 evlidir...
bi de arabalarda çok dikkatimi çekmiştir,evliler sessiz sessiz hiç konuşmadan,radyo dinleyerek gider,sevgililerse vitesi beraber tutarak,konuşarak gülüşerek...bununla ilgili bi yazı bile okumuştum...
maalesef evlilik böyle istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor,ilk zamanlarki gibi kalabilenlere bravo diyorum
bi arkadaşın yazmışolduğu doğru galiba,sevgililer kısıtlı zamanda görüşüyorlar,sonra herkes ayrı evlere gidiyor,o yüzden arada özlem oluyor ve kısıtlı zamanlarını doya doya yaşamak istiyorlar,evliler ise hep aynı evdeler...bi de evlilik sorunları ekleniyo....

Valla yorumlarını okuyunca çok sevindim.
KK daki çoğu arkadaşın kaç yıllık evlilikten sonra elele olmaları hoşuma gitti.
Allah bozmasın...

Biz de dışarda mutlaka ya eleleyizdir yada koluna girerim aşkımın.
Ama vıcık vıcık bir samimiyet olmaz hiçbir zaman.
Hoş bulmuyorum sokak ortasında o tarz hareketleri.
Vıcık vıcık olucak bir evimiz var ne de olsa..... :icecream:

eskidende el ele şimdide elele sevgiliyken nasılsam şimdidie yolda gezerken öleyim yanlız bazen aramda küçük bir engel oluyo oğlum....

üzülme be kardeşim senle biz keder kardeşiyizsenağlama

erkekler bazen değişiyor işte böyle maleseff ama bayanlar nedense hep sabit:)

yolda yürüyorsak her zaman tutarım elini... gerçi şimdi koluna giriyorum daha çok...
sonra öperimde hiç çekinmem... öpmek istemem yeterli bir sebeptir benim için...
araba kullanıyorsa başımı omzuna koyarım... elini tutarım... vites değiştirirken bile bırakmam elini... ışıklara denk gelmişsek öperiz birbirimizi... kucağına bile yatmışlığım vardır mersin-adana yolunda.. bel fıtığı olacaktı kocam sayemde..
yapış yapış seven bir kadınım... içim çoşuyorsa mutlaka sevicem, öpücem, sarılacam...kocamda hiç şikayetci değildir bu durumdan... aslında ağır abidir de... ama ağırlığı falan kalmadı sayemde...şimdi tabi şartlar değişti biraz ama yine de boş bulduğum anda hiç acımam vallahi..

ben evliykende elele yürürüm heralde eşimde elimi tutmazsa baya bi bozulurum heralde evlendik die elele yürümicez die bi kural mı var hem ne değişio yani evde sarılıp koklaşmak başka yolda elini tutup yürümek başka şey yani sevgili de aynı olmalı evliykende hem ben evli olsamda istediyse canım öperim valla dışaarda kime ne ay o ayıp bu ayıp ya sanki zina yapıoruz diışarda elalemin kocasını mı öpüorum sanki gayr-i meşru olsun, kendi nikahlı kocamı öpüorum öperimde elinide tutarım sarılarakda yürürüm sefam olsun ohh ohhkaydirigubbakcemile3

Mutluluklar canım ne güzel

sevgiliykende yolda öpmezdik birbirimizi
szölendik
nişanlandık
evlendik
hala öle
elimi tutar sıkı sıkı her zaman otobüste her yerde çoğu zamanda koluna girerim
her şey yerli yerinde :asigim:

ayyyy bende farkettim evliler cidden baya uzak duruyolar birbirlerine:)
bikac arkadasinda dedigi gibi evlilerin evi var
o yüzden ne alakaysa uzak duruyolardir birbirlerine
ben evlenirsem ins o günleri görmek nasip olursa :1rolleyes:
askimin elini hic birakmam kesin:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…