Sevgiliyken sürekli kavga edip evlenince mutlu olan var mı ?

Pnr1990

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
795
627
103
35
Kızlar sorunun cevabına ihtiyacım var. Uzak şehirlerdeyiz öyle başladık ilişkiye sevgisini hissediyordum ama ben öyle bir ilişkiye alışık değildim daha rahat geçti önceki ilişkilerim çok kırdım, yaraladım, tutamayıp kötü şeyler söyledim. Ama zamanla onun düşüncelerinin de bana sindiğini gördüm hoşlanmadığı şeylerle salak saçma oyunlara girdim beni sevdiğini test etme amaçlı 4-5 ayda bir anca görüşebiliyoruz mesafenin de vermiş olduğu bir şey vardı. Bir de KPSS süreci içinseydim farklı sorunlarımla onlar da bütünleşince sürekli evde olunca hep ona sardım. Aslında hiç öyle değilim ama oldu işte. Şimdi o da yıldı haklı olarak ayrılmak da ayrılmıyor seviyorum ama bunaldım diyor. Ne yapmam lazım ? Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Zaman istedi. Böyle olup evlenen mutlu olan var mı ? Yoksa bir şeyler yara almış kırılmış düzeltmeye çalışmak boşuna mı 😞

Bazı ilişkilerin dinamiği de kavga oluyor, sizin bu zor halinize tahammül edebilen evlilikte de güzel bir eş olur bence.

Kızlar sorunun cevabına ihtiyacım var. Uzak şehirlerdeyiz öyle başladık ilişkiye sevgisini hissediyordum ama ben öyle bir ilişkiye alışık değildim daha rahat geçti önceki ilişkilerim çok kırdım, yaraladım, tutamayıp kötü şeyler söyledim. Ama zamanla onun düşüncelerinin de bana sindiğini gördüm hoşlanmadığı şeylerle salak saçma oyunlara girdim beni sevdiğini test etme amaçlı 4-5 ayda bir anca görüşebiliyoruz mesafenin de vermiş olduğu bir şey vardı. Bir de KPSS süreci içinseydim farklı sorunlarımla onlar da bütünleşince sürekli evde olunca hep ona sardım. Aslında hiç öyle değilim ama oldu işte. Şimdi o da yıldı haklı olarak ayrılmak da ayrılmıyor seviyorum ama bunaldım diyor. Ne yapmam lazım ? Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Zaman istedi. Böyle olup evlenen mutlu olan var mı ? Yoksa bir şeyler yara almış kırılmış düzeltmeye çalışmak boşuna mı 😞
4-5 ayda bir görüşerek nasıl evliliği düşünüyorsunuz? İkiniz de bunalmışsınız. Bu şekilde evlilik olmaz bence. Sadece sevgi yeterli olmuyor. Zaman istediğine göre yakında ayrılır gibime geliyor. Ayrılın yolunuza bakın.

Bazı ilişkilerin dinamiği de kavga oluyor, sizin bu zor halinize tahammül edebilen evlilikte de güzel bir eş olur bence.
Evet çok katlandı zor bir insanım biliyorum ama mesafe süreç hepsi de allak bullak etti. Ama onun da inancı heyecanı kalmadı işte bilemiyorum 😔

yaşlarınız kaç bilmiyorum . ama evlilik kısımları belli olmaz bu işler kısmet meselesi. Bence siz önce önunuzde ki kpss kısmına vs yada her ne varsa ikinizin önunde ona bi odaklanın .. Test etme amaçlı 4-5 ayda görusmekte ne bileyim sevgisini ölçmek gibi bir durum var ise şüphe var demektir şüpheyle olmaz bu işler.

yaşlarınız kaç bilmiyorum . ama evlilik kısımları belli olmaz bu işler kısmet meselesi. Bence siz önce önunuzde ki kpss kısmına vs yada her ne varsa ikinizin önunde ona bi odaklanın .. Test etme amaçlı 4-5 ayda görusmekte ne bileyim sevgisini ölçmek gibi bir durum var ise şüphe var demektir şüpheyle olmaz bu işler.
Ben 27 o 32 yaşında. Yanlış anladınız sanırım test etme amaçlı o sıklıkla görüşmüyorum. Önceden kısıtlardı beni bazı şeylerde. Son zamanlar değişti o kısıtladığı şeyler kullanarak test etmeye çalıştım yani yapmadığımı da yaptım dedim saçmaladım ben de .

Ben 27 o 32 yaşında. Yanlış anladınız sanırım test etme amaçlı o sıklıkla görüşmüyorum. Önceden kısıtlardı beni bazı şeylerde. Son zamanlar değişti o kısıtladığı şeyler kullanarak test etmeye çalıştım yani yapmadığımı da yaptım dedim saçmaladım ben de .
yaşlar da ufak değilmiş de ben tam olarak neyi test ettiğinizi anlamadım. Neden test etme ihtiyacı duydunuz ki.

yaşlar da ufak değilmiş de ben tam olarak neyi test ettiğinizi anlamadım. Neden test etme ihtiyacı duydunuz ki.
Şöyle anlatayım yani istemediği bazı şeyler vardı en başta o zamanlar da ben alışamamıştım yanlış geliyordu bana sürekli bir restleşme vardı yapmam etmem gibi. Daha sonra doğru olmadığını anladım. Bu sefer de o değişti. Acaba artık sevmiyor mu diye düşündüm saçma sapan. Atıyorum bir erkekle baş başa görüşmemi istemezdi. Görüşmediğim halde görüştüm derdim tepkisini ölçmek için. Bunun gibi.

mesafe insanı çok etkiliyor eşimle az uzak kalmamız gerektiğinde direk arıza çıkarıyorum süreklş gergin oluyoruz. İsteyerek yapmıyorum ama daha sinirli oluyorum yakınlaşınca herşey duruluyor. Eğer sizinde öyle olacaksa tabi evlilik olur ama yinede biraz nasip meselesi arkadaşların dediği gbi 1 ken 5e çıkanda oluyor

mesafe insanı çok etkiliyor eşimle az uzak kalmamız gerektiğinde direk arıza çıkarıyorum süreklş gergin oluyoruz. İsteyerek yapmıyorum ama daha sinirli oluyorum yakınlaşınca herşey duruluyor. Eğer sizinde öyle olacaksa tabi evlilik olur ama yinede biraz nasip meselesi arkadaşların dediği gbi 1 ken 5e çıkanda oluyor
Evet aynen öyle oluyor. Yanyana geldiğimizde hiçbir sorun yok. Ama uzak olunca elimde değil bir de sürekli evde olunca sarıyorum.

ergen gibi test etmek nedir ya? önce bi kendinizi eleştirin ,sakin olun sevginizi hissettirin o zaten seviyorsa düzelirr. ne burcusunuz siz yengeç mi?

Flört, sevgilik, nişanlılık zamanları evliliğin fragmanıdır.
Evlenmeden önce 1 ise evlenince 5 olur.

Kız kardeşime katılıyorum, evlilik sihirli bir değnek değil ki size dokunup herşeyi düzeltsin, hatta şöyle birşey bile oluyor evlenince çiftler daha rahat ve relax davranabiliyor hiç göze batmayan şeyler sorun olabiliyor cinsel sorunlar evliliğin seyrine etki edebiliyor zaten yıpranmış bir şekilde evliliğe adım atmak doğru gelmedi bana, yinede kısmet hakkında hayırlısı olsun konu sahibi

ergen gibi test etmek nedir ya? önce bi kendinizi eleştirin ,sakin olun sevginizi hissettirin o zaten seviyorsa düzelirr. ne burcusunuz siz yengeç mi?
Hayır Başak. Yaptıklarımı doğru bulmuyorum zaten başkası yapsa gülerdim. Neden yaptığıma da anlam veremiyorum.

Sırf evlenmiş olmak için evlenilir işte ki bence amaç evlenmek 4-5 ayda bir gördüğü biriyle insan niye evlenir onuda anlamadım ama olsun

Biz sevgililikte değil ama nişanlılıkta çok sürtüştük. Onun iş stresi, benim evlilik yolundayız diye her şeyi test etmeye çalışmam, törensel şeylere alışık olmadığından ve aile yapılarımız farklı olduğundan yaşanan stres bunlara etkendi.
Evlenince o dönemdeki sorunlarımız kalmadı. Ama biz aynı evde yaşıyorduk ve birbirimizi çok iyi tanıdık. Sorunlarımızı çözüp evlendik. Sürekli kavga edilen bir uzun mesafe ilişkisi için çok büyük risk bence.

Sürekli kavga ettiğiniz biri ile aynı evin içine girip ömür harcamak doğru mu sizce? Belli ki anlaşmazlık çok. İkiniz de yazık olmaz mı?

Sırf evlenmiş olmak için evlenilir işte ki bence amaç evlenmek 4-5 ayda bir gördüğü biriyle insan niye evlenir onuda anlamadım ama olsun
Neden böyle düşünüyorsunuz ? Evlilik bir kumar değil mi ? Sürekli görüşüp evlenince gerçek kişiliği ortaya çıkanlar da var iki kere görüşüp çok mutlu olan da. Bence nasip biraz da.

Hayır Başak. Yaptıklarımı doğru bulmuyorum zaten başkası yapsa gülerdim. Neden yaptığıma da anlam veremiyorum.can sıkıntısı

Hayır Başak. Yaptıklarımı doğru bulmuyorum zaten başkası yapsa gülerdim. Neden yaptığıma da anlam veremiyorum.
can sıkıntısı diyelim yada uzak oldugunuz için olabilir sevgisine yada kendi sevginize güvenmiyor olabilirsiniz.evlenince yada daha sık görüştüğünüzde geçer diye düşünüyorum ama fazla naz aşık usandırır unutmayın ,kimse kimseyi çekmiyor artık tahammülü kalmıyor insanın bir saatten sonra bunlar düşünün .

Sürekli kavga ettiğiniz biri ile aynı evin içine girip ömür harcamak doğru mu sizce? Belli ki anlaşmazlık çok. İkiniz de yazık olmaz mı?
Yanyana bir problem yok ama mesafe girince böyle oluyor. Ama yine de hayırlısı tabii ki.

Back
X