Sevgiliyken sürekli kavga edip evlenince mutlu olan var mı ?

Ben de ondan bahsediyorum işte ama buradakiler anlayamadı Yanyana bizim de problemimiz yok bir hafta aynı evi paylaştık her şey çok güzeldi ama ne zaman ayrılıyoruz mesafe giriyor ben saçmalamaya başlayıp onu da bunaltıyorum.
Uzak mesafe iliskisinin farkli ve yıpratıcı bir dinamigi var maalesef. Eşimi suan hic kıskanmam eskiden hayatı zindan ediyordum mesela. Dediğim gibi, hayatı ortak paylaşmaya başlayınca bunların hepsi ortadan kalkiyor. Biz hatta egleniyoruz eski zamanlarimizda simdi gülüp gectigim dalga gectigim eglendigim şeylere eskiden 3 gun trip atardım ben.

Kızlar sorunun cevabına ihtiyacım var. Uzak şehirlerdeyiz öyle başladık ilişkiye sevgisini hissediyordum ama ben öyle bir ilişkiye alışık değildim daha rahat geçti önceki ilişkilerim çok kırdım, yaraladım, tutamayıp kötü şeyler söyledim. Ama zamanla onun düşüncelerinin de bana sindiğini gördüm hoşlanmadığı şeylerle salak saçma oyunlara girdim beni sevdiğini test etme amaçlı 4-5 ayda bir anca görüşebiliyoruz mesafenin de vermiş olduğu bir şey vardı. Bir de KPSS süreci içinseydim farklı sorunlarımla onlar da bütünleşince sürekli evde olunca hep ona sardım. Aslında hiç öyle değilim ama oldu işte. Şimdi o da yıldı haklı olarak ayrılmak da ayrılmıyor seviyorum ama bunaldım diyor. Ne yapmam lazım ? Nasıl davranacağımı bilmiyorum. Zaman istedi. Böyle olup evlenen mutlu olan var mı ? Yoksa bir şeyler yara almış kırılmış düzeltmeye çalışmak boşuna mı 😞
sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı süreçlerden geçiyorum şuanda. bir yandan sınava çalışıyorum, bir yandan sürekli evdeyim ve sevgilimle de uzak mesafelerdeyiz aylarca görüşemediğimiz oluyor. normalde mantıklı ve sağduyulu bir insanım ama söz konusu özlemek olduğunda ben de bambaşka biri oluyorum ve hırçınlaşıyorum bunu da hem çevreme hem de maalesef sevdiğim kişiye yansıtıyorum istemeden. muhtemelen siz de özlediğiniz için ve görüşme imkanınızın olmayışının verdiği çaresizlik hissinden dolayı böyle anlamsız davranışlarda bulunuyorsunuz. karşınızdaki insanı gerçekten seviyorsanız önce empati yapın onun hislerini anlamaya çalışın ve onunla bu durumu açıkça konuşun birlikte bir sonuca varın. çünkü eminim kafanızda senaryolar yazıyorsunuz bütün bu olan bitenlerle alakalı ve korkuyorsunuzdur ama sevgilinizle konuştuğunuzda inanın rahat edeceksiniz. kendi tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum dikkate alıp almamak size kalmış :KK66:

Yuz yüze gelmeden iliski yürümez diye düşünen biriyim
Öyle haftalarca yazismak konuşmak ne bileyim bana yetersiz geliyor
Ihtiyacim oldugunda yanimda olmayan birinin uzakta bir yerlerde var olmasi cok da önemli degil bence
Böyle uzaktan uzaga evlilik nasil hayal edebiliyorsunuz ki?
Bir de aranizda guvensizlik sezdim, ben insanlari test etme düşüncesini hep yanlis bulurum ha soz verilir tutulmaz vs o da zaten hayatin akisinda gerceklesen olumsuzluklardir ve fark edilir ama özellikle yapilan seyler ergence geliyor
Erkeklerin kadinlara şunu yapma kisitlamalari ya da kadinlarin erkegi test etme cabalari bana özgüven eksikligi gibi geliyor
Yaşınız da küçük değilmiş bu iliskiden evlilik çıkmaz bence.
Siz.kpssye odaklanin atanin iliski olaylarina ondan sonra girişin

sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı süreçlerden geçiyorum şuanda. bir yandan sınava çalışıyorum, bir yandan sürekli evdeyim ve sevgilimle de uzak mesafelerdeyiz aylarca görüşemediğimiz oluyor. normalde mantıklı ve sağduyulu bir insanım ama söz konusu özlemek olduğunda ben de bambaşka biri oluyorum ve hırçınlaşıyorum bunu da hem çevreme hem de maalesef sevdiğim kişiye yansıtıyorum istemeden. muhtemelen siz de özlediğiniz için ve görüşme imkanınızın olmayışının verdiği çaresizlik hissinden dolayı böyle anlamsız davranışlarda bulunuyorsunuz. karşınızdaki insanı gerçekten seviyorsanız önce empati yapın onun hislerini anlamaya çalışın ve onunla bu durumu açıkça konuşun birlikte bir sonuca varın. çünkü eminim kafanızda senaryolar yazıyorsunuz bütün bu olan bitenlerle alakalı ve korkuyorsunuzdur ama sevgilinizle konuştuğunuzda inanın rahat edeceksiniz. kendi tecrübelerime dayanarak bunları söylüyorum dikkate alıp almamak size kalmış :KK66:
Aynen öyle oluyor bana da. Defalarca konuşmaya çalıştım ama konuyu açtığımda kapatıyor. Düzelecek inanıyorum buna diyor belki yan yana gelsek çözülecek ama şu dönemde çok zor benim yanına gitmem ya da onun gelmesi çalışma şartları ağır. Teşekkür ederim tavsiyeler için☺️

bu kadar sorunlu bir ilişkide ve 4 ayda bir görüşerek evliliği nasıl konduruyorsunuz ki ?
daha en basic mevzuları çözememiş, uzaktayken bunalmışsınız birbirinizden. evlenince her gün aynı evde napacaksınız ?

Back
X