selam bayanlar
uzun süredir kafama takılan bir sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum sevgiliyle cinsellik hakkında konuşmak doğru mu . diyebilirsiniz ki kimine göre doğru imine göre yanlıştır ama bu konuda ki ortak kanaatiniz nedir merak ettim.Cinsellik hakkında konuşan kızı erkek yanlış anlar mı? kötükedihüso
canım ciddi bir ilişki desem cevabın ne olurdu:enbuyukkk:Ortak kanaat diye bir şeyin söz konusu olamayacağı bir konu bence. Sorduğunuz sorunun cevabı size, sevgilinize ve ilişkinize göre değişir. Kimi ilişkilerde konuşmak bile doğru değilken kimi ilişkilerde yakınlaşmalar söz konusudur. Hayata nereden ve nasıl baktığınıza bağlıdır.
Ama acizane önerim, bunun söz konusu olması bile aklınıza soru işareti getiriyorsa bence yapmayın. Yanlış anlamaktan kastınız ne anlamadım ama kendinizi rahat hissetmeyecekseniz karşılıklı rahatlık ve güven ortamı oluşana kadar bekleyin. Gerçi nesini konuşacaksınız onu da anlamadım ama içinizden bir ses sizi rahatsız ediyorsa ona kulak verin.
canım ciddi bir ilişki desem cevabın ne olurdu:enbuyukkk:
canım ciddi bir ilişki desem cevabın ne olurdu:enbuyukkk:
yok canım evlilik öncesi cinsel aktiviteye geçmek gibi bir durum söz onusu olamaz aramızda sadece bu konuların konuşulmasını kastetmiştim:enbuyukkk:İlişkiniz ciddi ise saygı duyarım, Allah bozmasın derim.
Güven konusunu aşmışsınız ama yine de bakış açınıza bağlı. Evlilik öncesi cinselliği nasıl gördüğünüza bağlı. Bu konuda mutlak doğru veya mutlak yanlış diye bir şey yok, sizin doğrunuz sizin içinizde saklı. Ben bunu bilmediğim için bir şey diyemem, hoş bilsem de diyemem. Ama şunu söyleyebilirim ki, aktiviteye geçme kısmına sıcak bakmıyorsanız bunun muhabbetini de yapmayın, gerek yok. Değilse de ileride her koşulda yaptıklarınızın/konuştuklarınızın arkasında durabileceğinizden emin olun. Bu sitede çok rastladım, birlikteyken bir şeyler yaşamaya sıcak bakıyorlar, o zaman sorun olmuyor, ama ayrılık gelip çattığında "çok pişmanım, hata yapmışım" diye sızlanıyorlar, bence çok acı. İnsanın "evet yaptım ama bence yanlış değildi, pişman değilim" diyebileceğinden emin olması gerekiyor. Uzattım ama bunu yazmak istedim.
yok canım evlilik öncesi cinsel aktiviteye geçmek gibi bir durum söz onusu olamaz aramızda sadece bu konuların konuşulmasını kastetmiştim:enbuyukkk:
konuşulmalı,şart bence konuşmak
sonra yazarız kkya eşimin şöyle isteği var,böyle sapık,eşcinsel v.s...
düşünün bi ayakkabıcıya gittiniz,ayakkabıya bakıp hemen alır mısınız
giyer hemen çıkarır msınız
yoksa giyer,rahat mı değlmi diye şöyle bi yürür müsünüz
hangi müşteri tipi daha az zararla atlatır sizce:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?