• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle günlük ev tutma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Birseyler yasanir yasanmaz neyse de gunluk ev tutma fikri itici.hos gelmiyor insana.hatta tesaduf bir evde yalniz kalirsiniz birseyler yasanir tamam. Ama bu gunluk evde birseyler yasaninca daha tuhaf bir hal alacak durum.ev tutuldu orda da birseyler oldu hic guzel gelmiyor kulaga:kusmuk:

çocuğun tedavisi için ailece il dışına gittik.otel pahalı olur dedik.günlük ev tuttuk.yatağın üzerinde lekler vardı, çarşaflar berbat.kalorifer yanmıyor.tuvalet berbat.banyoda vajinal duş kremi gördüm.midem almadı.o gece zaten uyuyamadık.ertesi gün otele geçtik.

Herkesi aynı kefeye koymayalım.
Bizde sürekli gidiyoruz hiç öyle tehdit edilmedim.
Karakter meselesi.
Diğer bir konuda elindeki görüntüleri babana atarım diyen biri yüzünden titreyen bir genç kız var.
Sizin başınıza gelmedi diye dünyadan bu gerçekler silinmiyor,siz de o kadar güvenmeyin derim;)

Resmen polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. Konu sahibi onu mu sormuş? Haddimiz olmayan şeylerde konuşmakta ne kadar meraklıyız yahu.
Konu sahibi bu konuda ne düşünüyorsunuz demiş bende cevap verdim.Tanımadığım bir insanla neden polemik yaratmak isteyeyim? Hazır haddimizi bilmekle ilgili ahkam kesmişken (duyar kasmak adına) sizin bana yazdığınız bu cevap polemik yaratmak olmuyor mu ? Konu sahibi siz bile değilsiniz.Teşekkürler.

Oteller kimlikleri polis sistemine giriyor.
Bende yaptım bunu yazın çalışırken okul iznimde yazın.

Kısa dönem işe başlerken yazın, ilk öğretilen kimlikleri sisteme işlemek ti
Tamam polis sistemine girilmesinin kime ne zarari var? Eger sucluysa yakalanmasi icin yapiliyor bu uygulama. Ayse fatma gitmis otelde sevismis diye merak etmiyordur polisler sanirim

Edit ;yazim yanlislari

Son düzenleme:
Oteller çok daha güvenli ve temiz kimlik bilgilerinin sisteme girilmesinin nedeni kimseyi fişlemek değil suclu ve polis tarafından aranan kişilerin tespit edilmesini sağlamaktir.otellerde kara listeler vardır listede suçlu bilgileri yer alır .

Diğer bir konuda elindeki görüntüleri babana atarım diyen biri yüzünden titreyen bir genç kız var.
Sizin başınıza gelmedi diye dünyadan bu gerçekler silinmiyor,siz de o kadar güvenmeyin derim:KK66:
Herkesin karakteri aynı olmuyor dediğimi hatırlar gibiyim.
Herkes aynı karaktere sahip olsa tamam ama kimsenin karakteri aynı değil.
Dolayısıyla o yaptı diye bu da yapacak diye birşey söz konusu değil.
Ben sevgilimin karakterine güveniyorum,öyle birşey yapmayacağından eminim.
O yüzden bir problem yok.
Ama böyle şeyleri yaşarken karşındakini iyice tanıyıp öyle yaşamalı ,herkese güvenmemek lazım.

Tamam polis sistemine girilmesinin kime ne zarari var? Eger sucluysa yakalanmasi icin yapiliyor bu uygulama. Ayse fatma gitmis otelde sevismis diye merak etmiyordur polisler sanirim

Edit ;yazim yanlislari

Kimseye zararı yok.
Zararı olacaksa gitmesin oralara :)

Herkesin karakteri aynı olmuyor dediğimi hatırlar gibiyim.
Herkes aynı karaktere sahip olsa tamam ama kimsenin karakteri aynı değil.
Dolayısıyla o yaptı diye bu da yapacak diye birşey söz konusu değil.
Ben sevgilimin karakterine güveniyorum,öyle birşey yapmayacağından eminim.
O yüzden bir problem yok.
Ama böyle şeyleri yaşarken karşındakini iyice tanıyıp öyle yaşamalı ,herkese güvenmemek lazım.
Ne "karakterli"ler boşanırken bile gerçek yüzünü gösteriyor,bozuşmadan bunu bilemezsiniz.
Sonra"geçmişin gölgesinden nasıl kurtulurum"diye konu açmayın da...

Ne "karakterli"ler boşanırken bile gerçek yüzünü gösteriyor,bozuşmadan bunu bilemezsiniz.
Yahu herkesin karakteri bir mi allah aşkına?
Neyi savunuyorsunuz ya da neyi açıklıyorsunuz anlayamıyorum kusura bakmayın.
Çok bozuştuk, çok kavgalar ettik, çok büyük şeyler yaşadık. Hayatımızı mı biliyorsunuz ki yorum yapıyorsunuz? Bu konuda tek doğru mu var? Ya da tek tip erkek mi var? Her boşanan/ayrılan erkek çirkeflik yapıp tehdit mi ediyor? Böyle bir kural mı var?
Ben tanıyorum,böyle olmayacağını biliyorum bitti konu kapandı. Ben size "benim sevgilimde böyle yapar mı?" diye bir soru yöneltmedim,kimseye de fikrini sormadım. Ha yaptığım şeylerden de pişman değilim,çünkü ayağım yere sağlam basıyor. Beraber olup birşeyler yaşayıp gelip buraya "çok pişmanım ühü ühü" diye zırlamam karakterim sağlamdır olanla ölene üzülmem merak etmeyin. O yüzden benim ve sevgilim hakkındaki fikirlerinizi kendinize saklayın.
"Geçmişin gölgesi" benim eski tumblr bloğumun adı,hayatımla ilgili birşey değil,hoş neden buradan laf çarptığınızı anlamadım da neyse. :)

Yahu sizi ne ilgilendirir. Tanımadığınız kişiler hakkında nasıl ahkam kesebiliyorsunuz. Bu nasıl kendini bilmezlik. Toplum olarak herşeye karışmaya hak görür olduk kendimizi. Bunları yazdığın kişinin hayatı ile ilgili en ufak bi bilgin yok konu açıp sana fikrini sormamış! Sevişsin veya sevişmesin sizi ilgilendirmez. hayatındaki kişi yanlış çıkarsa tecrübe olur geçmişinin gölgesi değil.

Yahu sizi ne ilgilendirir. Tanımadığınız kişiler hakkında nasıl ahkam kesebiliyorsunuz. Bu nasıl kendini bilmezlik. Toplum olarak herşeye karışmaya hak görür olduk kendimizi. Bunları yazdığın kişinin hayatı ile ilgili en ufak bi bilgin yok konu açıp sana fikrini sormamış! Sevişsin veya sevişmesin sizi ilgilendirmez. hayatındaki kişi yanlış çıkarsa tecrübe olur geçmişinin gölgesi değil.
:KK200::KK200:

Hem kadın hem erkek için buram buram basitlik, ucuzluk kokan bir eylem olduğunu düşünüyorum. Düşünülen şey gayet net ve ortadadır. İnsanların genellikle oraya ne için gittiği belli. Ben kendime yakıştıramazdım. Ha şehir dışına gidilip kaçamak yapılmıştır otel, pansiyon tarzı bir yerde birlikte kalınabilir. Konu cinsellik olup olmaması değil bu sadece çiftleri ilgilendirir ama günlük ev fikri direkt bu algıyı oluşturduğu için basit buluyorum

Back
X