• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliyle günlük ?

böyle bişeyi ben yazmaya üşenirim ama eşim üşenmez
adamın edebiyatı kuvvetli:1::1:
bizde durum tam tersi
uyuzum şiirler yazar mesajlar ama bende tık yok:9::9:
hehehe bu cok fenadır kesın yaaa :D kolay gelsın :D

okula ilk gittiğinde ben buna rest çekmiştim sen okul bitince kimbilir kurada nereyi çekip nereye gideceksin ben daha yıllarca Ankarada okucam seni bekleyemem dedim, blöftü tabiki, işe yaradı okulu derecede bitirdi kuraya kalmadan istediği ile geldi yani Ankaraya, geldiği gün arkadaşlarla güzel bi karşılama hazırladık, o gün verdim sarıldık ağlaştık falan,güzeldi

hmmm cok guzelmıs :) kafam karıstı mektup mu yazsam defter mı tutsam :) ve kesın ona soylemıyım demı yazsın dıye sadece ben yazayım ?

hehehe bu cok fenadır kesın yaaa :D kolay gelsın :D

hmmm cok guzelmıs :) kafam karıstı mektup mu yazsam defter mı tutsam :) ve kesın ona soylemıyım demı yazsın dıye sadece ben yazayım ?

canım defter olur mektup olur o farketmez neticede amaç duygularını dökmek,ona bişey söyleme bence çünkü ısmarlama gibi olur hani ben yazıcam sende yaz emrivaki gibi,sen yaz geri dönüşü ille yazı olmak zorunda değil onun gözlerini ışıl ışıl görünce sen zaten binlerce satır okumuş kadar olucaksın

yurtdısına gıttıgımde orada yasadıklarımıı yazmıstım 1 ay boyunca, cok hosuna gıtmıstı, kendın yap surprız olsun derım, en guzel hedıye bence

canım defter olur mektup olur o farketmez neticede amaç duygularını dökmek,ona bişey söyleme bence çünkü ısmarlama gibi olur hani ben yazıcam sende yaz emrivaki gibi,sen yaz geri dönüşü ille yazı olmak zorunda değil onun gözlerini ışıl ışıl görünce sen zaten binlerce satır okumuş kadar olucaksın
eheheh tamam :) çook tesekkur ederım yardımların ıcın :))

yurtdısına gıttıgımde orada yasadıklarımıı yazmıstım 1 ay boyunca, cok hosuna gıtmıstı, kendın yap surprız olsun derım, en guzel hedıye bence

tamam tesekkur ederım :)

Eski erkek arkadaşmla iki defter almıştık hergün yazıyorduk sonra değiş tokuş yaptık. okuması çok güzel oluyor. bi teklif et belki kabul eder yazmayı:32:

Ben kendimi bildim bileli günlük tutarım yani 23 yaşındayım ve orta okuldan beri:1:
Ben günlüğüme feci düşkünümdür oyüzden erkek arkadaşım bana çok güzel bi'defter alıp bana verene kadar kendi yazmıştı sonra bana verdi ben doldurdum bitirdim doğum gününde verdim. Ki ben ona kızıp, kırılıp ona belli etmediğim günleri de anlatırdım verdiğimde seni daha iyi anladım demişti kitap okuyor gibi merakla okuyor bi'de şapşal:27:

Sonra geri aldım tabii daha da okutmuyorum her şeyi ben söylersem ohooo kendi çözsün:1:

Amaaa soruna gelince erkek sürekli yazmaz, içinden gelince yazar ben çok istemiştim o da günlük tutsun diye ama ben düzenli yazamam öyle ya alışmamışım ödev gibi gelir dedi onun yerine mektup yazıyo bana arada hiç olmazsa içinden geliyo siz de öyle yapın bence:31:

Eski erkek arkadaşımla yapmıştık, o doldurmuştu defteri, beni de yaz yaz diye sıkıştırdı ama ben yazamadım bir şey. Şimdi aşık olduğum adama yazıyorum. İlla yazmam gerekiyor gibi hissediyorum anlatmam gereken şeyler birikiyor içimde. Ben ona olan duygularımı anlatıyorum. Sadece 'onu' anlatıyorum. Her gün yazmak biraz zorlama oluyor içinde bir şeyler birikince yazmak daha iyi. Mektup ya da defter tutmuyorum ben. Mail atıyorum yazdıkça o biraz biriktirip okuyormuş. Askerde şimdi yine yazıyorum. ama gelince okuyacakmış. :)

Back
X