sevgiliyle kavga ederken kendini kontrol edememek:(

olmaz kendinizi şimdiden törpüleyin o zaman.evlenmeyi istemek bir şey degil .onu sürdürmeyi istemek lazım.

nasıl olacak? nasıl sürecek peki?

Saygıyı hayatınıza yerleştirin.yaradılana,sevdiginize,sevmediginize,kendinize,etrafınıza saygı duymadıkça gelişmeyecek o iletişim becerisi...

Kadın akııl olmak zorunda.Maestro gibi hayatı yöneten odur...Karşınızdaki kişi uzlaşmayı bilmiyorsa beraber öğreneceksiniz...

Denemeden bilemez kimse...bir daha ki sefere dilinizin ucuna kadar gelenleri şöyle bir yutkunup düşünün.10 sn ...bakalım o kadar süre geçince hala söylemek istiyor musunuz ikinizde?

Geri dönüşsüz yollara ya sürükleriz ya sürükleniriz.AMA BİR ŞEY VAR Kİ SÜRÜKLENMEYE YA DİRENİZ YA DA BİTERİZ...

Ayakta kalıp savaşın,içinizle,dışınızla direnin...Hayat sizi sürüklemesin siz onu istediginiz yere götürün...

iyi ki bu konuyu açmışım iyi ki sizler bu yorumları yapıorsunuz.. kendimi 2 güne kadar savunurdum...
bu konuyu açarken bile belkıde herkes benım gbıdır bı tuhaflık yoktur diyordum..
ama dediğiniz gibi hatalıyım, bunu kabullendım karsımdakı de varsın uzlasmayı bılmesın dedıgınz gbı ılıskıyı yönetecek benım... denemelıyım....psikomarmelat çook teşekkür ederimm sana ... söylediklerini aklımdan çıkarmayacgm...

25 yaşındayım. :) Benimki duygularını belli etmez kırılsa da söylemez. İçinde yaşar. Ben duygularımı ifade edemiyorum sanırım o yüzden kavgaya döktüğümü düşünüyorum. İlgi istiyorum biraz naz yapsam seve seve ilgilenir, ama ben bunda bile kavga ediyorum. Ben çok seviyorum. Düzelmem lazım ama nasıl?

Sana yazdım nightingale...sen akışına bırakıcaksın ...kasmıyacaksın adamı da hayatını da...hobi edin bacım...şu adam askerden dönene ve kendisi evlilik bahsi edene kaaa hobi...dil ögren mesela...bir lisanla anlatamıyorsun hayata mecalini,ikinciyle nasıl olur acaba? yada öğretmensin 3. cüyle?
erkekleri önemsemeyi bıraktıgınız anda tüm sıkıntılarınız bitecek...o sizle ilgilenecek ...diyorum dinletemiyorum...az biraz kendinize dönün...ve hayatın hakkını verin...

Sana yazdım nightingale...sen akışına bırakıcaksın ...kasmıyacaksın adamı da hayatını da...hobi edin bacım...şu adam askerden dönene ve kendisi evlilik bahsi edene kaaa hobi...dil ögren mesela...bir lisanla anlatamıyorsun hayata mecalini,ikinciyle nasıl olur acaba? yada öğretmensin 3. cüyle?
erkekleri önemsemeyi bıraktıgınız anda tüm sıkıntılarınız bitecek...o sizle ilgilenecek ...diyorum dinletemiyorum...az biraz kendinize dönün...ve hayatın hakkını verin...

Yaşın kaç bilmiyorum ama bende abla hissi uyandırıyorsun abla desem ya ben :) 3 dilim var :) Hala kendimi anlatamıyorum. Ben işk defa aşık oluyorum bir garip duygu sanki her şey onun etrafında dönüyor. Ben depresyonu atlattım çok şükür. Kendimi zorlardım o zaman hadi dışarı çık, spor yap gez falan diye ilk başta istemesem de yapmaya başlayınca keyiflenirdim. Şimdi aşık oldum ne yapsam kar etmiyor. Keyfim olmuyor o olmayınca. Özleyince kavga, sinirlenince kavga, hep kavgayım adama. Evlilikten korkuyorsun dedim sen takma kafana bana bırak zaman gösterecek korkup korkmamam gerektiğini dedi geçen.

ben kendimi ifade edemediğim için öfkelendiğimi ve susmadığımı düşünüyorum. Doktor Doğan Cüceloğlu Yeniden İnsan İnsana kitabını önermişti. Okumadım ama okuyacağım :) Sen de okuyabilirsin.

yaşın kaç bilmiyorum ama bende abla hissi uyandırıyorsun abla desem ya ben :) 3 dilim var :) hala kendimi anlatamıyorum. Ben işk defa aşık oluyorum bir garip duygu sanki her şey onun etrafında dönüyor. Ben depresyonu atlattım çok şükür. Kendimi zorlardım o zaman hadi dışarı çık, spor yap gez falan diye ilk başta istemesem de yapmaya başlayınca keyiflenirdim. şimdi aşık oldum ne yapsam kar etmiyor. Keyfim olmuyor o olmayınca. özleyince kavga, sinirlenince kavga, hep kavgayım adama. Evlilikten korkuyorsun dedim sen takma kafana bana bırak zaman gösterecek korkup korkmamam gerektiğini dedi geçen.

37 ' yim ...bana abla diyebilirsin :))

hımmmm 3 lisan yetişmior demek ki?

O zaman susma vakti :)))

dilini,ruhunu,telaşını susturup içine çekeceksin hüzün dolu sonbaharı ...

37 ' yim ...bana abla diyebilirsin :))

hımmmm 3 lisan yetişmior demek ki?

O zaman susma vakti :)))

dilini,ruhunu,telaşını susturup içine çekeceksin hüzün dolu sonbaharı ...

Doğru vallahi her lisanı denedim susmayı denemedim :) Biraz da bunu denemeli o zaman... Valla senin varlığın rahatlatıyor insanı. Konularda yorumları okurken çok mantıklı gelen yoruma bakıyorum sen yazmış oluyorsun ;) Senin yol doğru söz dinleyeceğim.

valla ben sevgilime sakın beni arama desem 1 ay değil bir daha hiç aramaz o biraz da sevgilinin sana davranışı ile alakalı. sen demek ki ağır lafları kaldırabileceğini biliyorsun , o yüzden sinirli olsan bile söylemekten çekinmiyorsun.

bu şekilde giderse birbirinizi yıpratırsınız ve sonunda bir gün gerçekten aramaz, bence biraz sakin kalmaya çalış. kocam / sevgilim melek gibiydi, artık benim kaprisimden bıktı istemiyor/sevmiyor gibi konu açanlardan olursun

2 senedir beraberiz ve iki senedir biz de böyleyiz. sinirim öfkem yüzünden ilişkimizi doya doya yaşayamadık bile. hep bölük pörçük kavga dövüş. ama sebebini çözüyorum galiba. hep benim ödün vermemi istemesi, kendisinin hiç ödün vermemesi ve ortaya bi adım atmaması :47: ama bunun dışında da normalde sinirli bi insanım. doktorum bi ilaç verdi ama o da çok uyku yaptı unutkanlık yaptı ben de bıraktım. bilmiyorum nasıl çözeceğiz bu konuyu :14:

2 senedir beraberiz ve iki senedir biz de böyleyiz. sinirim öfkem yüzünden ilişkimizi doya doya yaşayamadık bile. hep bölük pörçük kavga dövüş. ama sebebini çözüyorum galiba. hep benim ödün vermemi istemesi, kendisinin hiç ödün vermemesi ve ortaya bi adım atmaması :47: ama bunun dışında da normalde sinirli bi insanım. doktorum bi ilaç verdi ama o da çok uyku yaptı unutkanlık yaptı ben de bıraktım. bilmiyorum nasıl çözeceğiz bu konuyu :14:

bence biraz da içine atmaktan oluyor mesela senin ondan beklediğin davranışları yapmadığındna içinde biriktiriyorsun biriktiriyorsun en ufak bişide bunu kızgınlığınla birleştirip kavgaya başlıyorsun onlarda şaşırıyor haliyle.. bizim kadar ince düşünmüyorlar .. söylemek lazım bu yaptığından hoşlanmadım , böyle davranmanı beklerdim diyerekten.. hoş bende hiç diyemem içime atarım sonrası malum:D

Bende önceden sizin gibiydim... Bağırır çağırır öfkeme hakim olamaz sevdiğim insanı kırar sonra üzülür ağlardım.. Şuan evliyim kendisiyle :40: Ama eşim sabırlıydı idare etti bu konuda baya beni :34: İşin tuhafı ben ağzıma gelini söylerdim o en ufak bişey söylese kırılırdım :1: Aman zamanla duruldum olgunlaştım.. Zamanla sende durulursun.. Karşındaki insan senin kalbini biliyosa sorun olmaz diye düşünüyorum..

Bende önceden sizin gibiydim... Bağırır çağırır öfkeme hakim olamaz sevdiğim insanı kırar sonra üzülür ağlardım.. Şuan evliyim kendisiyle :40: Ama eşim sabırlıydı idare etti bu konuda baya beni :34: İşin tuhafı ben ağzıma gelini söylerdim o en ufak bişey söylese kırılırdım :1: Aman zamanla duruldum olgunlaştım.. Zamanla sende durulursun.. Karşındaki insan senin kalbini biliyosa sorun olmaz diye düşünüyorum..

aynıı benn bende en ufak bı lafına kırılıyorum o da bu tezatlığı çözemiyor... bugüne kadar kalbimi bildiği için üstünü kapadı belkı ama artık bunları dıuymak istemediğini açık açık söylediği için benımde acilen durulmam lazım.. inşallah yapabılırm.. ama sadece ben değilmişim hemde güzel bir örnek olarak seni görmem iyi oldu:D

aynıı benn bende en ufak bı lafına kırılıyorum o da bu tezatlığı çözemiyor... bugüne kadar kalbimi bildiği için üstünü kapadı belkı ama artık bunları dıuymak istemediğini açık açık söylediği için benımde acilen durulmam lazım.. inşallah yapabılırm.. ama sadece ben değilmişim hemde güzel bir örnek olarak seni görmem iyi oldu:D

Hmm bunu size söylediyse dikkatli olun :) Demek ki kırılıyor baya :34: Ama benim durulmam baya geç oldu ne yalan söyliyim :1:

Ahhhh yaa bende öyleyiiimm aynı senin gibiyimm :26: ..Tartısma sebeplerimiz çok küçük saçma sebepler ama sinirlenince kendime hakim olamayıp içimden gelmeyen cümleler kurup kocişimin kalbini kırıyorum,bide sustuğu zaman o dahada sinirleniyorum :9: :52:

Son düzenleme:
Back
X