- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.871
- 178
olmaz kendinizi şimdiden törpüleyin o zaman.evlenmeyi istemek bir şey degil .onu sürdürmeyi istemek lazım.
nasıl olacak? nasıl sürecek peki?
Saygıyı hayatınıza yerleştirin.yaradılana,sevdiginize,sevmediginize,kendinize,etrafınıza saygı duymadıkça gelişmeyecek o iletişim becerisi...
Kadın akııl olmak zorunda.Maestro gibi hayatı yöneten odur...Karşınızdaki kişi uzlaşmayı bilmiyorsa beraber öğreneceksiniz...
Denemeden bilemez kimse...bir daha ki sefere dilinizin ucuna kadar gelenleri şöyle bir yutkunup düşünün.10 sn ...bakalım o kadar süre geçince hala söylemek istiyor musunuz ikinizde?
Geri dönüşsüz yollara ya sürükleriz ya sürükleniriz.AMA BİR ŞEY VAR Kİ SÜRÜKLENMEYE YA DİRENİZ YA DA BİTERİZ...
Ayakta kalıp savaşın,içinizle,dışınızla direnin...Hayat sizi sürüklemesin siz onu istediginiz yere götürün...
iyi ki bu konuyu açmışım iyi ki sizler bu yorumları yapıorsunuz.. kendimi 2 güne kadar savunurdum...
bu konuyu açarken bile belkıde herkes benım gbıdır bı tuhaflık yoktur diyordum..
ama dediğiniz gibi hatalıyım, bunu kabullendım karsımdakı de varsın uzlasmayı bılmesın dedıgınz gbı ılıskıyı yönetecek benım... denemelıyım....psikomarmelat çook teşekkür ederimm sana ... söylediklerini aklımdan çıkarmayacgm...