Sevgiliyle kullanılabilecek parfüm?

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
kızlar aynı markanın hem kadın hem erkeği güzel diyebileceğiniz parfümler hangileri ?
yaza uygun sevgilimle aynı parfüm markasından kullanalım diye düşündük. öneri bekliyorum :dua:

cerruti 1881 in bayan versiyonu çok güzel ve yaza uygun. erkeği nasıl bilmiyorum. denenebilir.
Dolce Gabbana light blue bayan ve erkek olarak deneyebilirsiniz. Ferah kokuları var.
Burberry London bayanı hanımeli kokusu. Erkeği tütün ve vişne kokuyormuş. Yaza uygun olur mu bilemedim.
Prada infusion D'iris (bayan) İnfusion d'Homme (erkek) olabilir.
Fazla kolonyamsı gelmezse Davidoff Cool water lar olabilir.
Genelde erkeğini beğendiğim parfümler kışa uygun o yüzden çok seçenek bulamadım :))

yavaş yavaş aklıma geliyor. Armani Acqua Di Gio ile Gioia güzel bir seçenek. erkeği özellikle çok beğeniliyor.

Yine Armaniden She ve He olabilir. Şişeleri güzel dizayn edilmiş. Erkeğinki çok hafif kabarık kadının ki içine basık. Yanyana getirince güzel bir uyum sağlıyorlar. She nin kokusu güzel ama he hakkında bilgim yok. Armani den berbat bir koku çıkacağını sanmadığım için önermek istedim. Sonuçta ben ne kadar beğenirsem beğeneyim kullanacak olan sizsiniz.

şurdak, listeye bakabilirsin ama burdakiler genelde kışlık

http://www.n11.com/promosyon/parfumlerde-top-11-662254
33a56018d1b509d89fd04cebeb421ff1.webp

emrance2.webp
Arka arkaya çok mesaj attım ama aklım yeni yeni geliyor :))
oriflamenin embrace isimli kokuları yanyana koyunca sarılıyor gibi gözüküyordu. yaza uygun hoş kokusu vardı ikisinin de. bulabilir misin bilmiyorum. Seneler öncesinde vardı

Back
X