• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle tatil

Güven olayına niye taktiniz ki bu kadar? Güveniyorsan git güvenmiyorsan gitme demis herkes ama basbasa dağ başına gitmiyolar ki güven gereksin. Hem kalabalıklar napacak çocuk sapik olsa anlardi şimdiye :))
Valla bana sevgiliyle hele bu kadar yeni ilişki olan sevgiliyle tatile gitme fikri çok ütopik geliyo ama güvenip güvenmeme değil mesele. Aileniz biliyor onayliyormus zaten. Bence sevgilinizden değil ailenizden destek isteyin para konusunda.

ailenin bilmesine tepki gosterenler var da bilmesi değil bilmemesi anormal. offf o üniversite zamanlarında ailesine korkusundan saat 11 de yatıyorum diyenler makyajini sacini yapıp gecelere akardi. aile dedigin her şeyi bilmeye musait olmali ki Allah korusun bir sey olsa enn son kızım suradaydi su kisilerle diye bilmis olmasi lazim.

ailenin bilmesine tepki gosterenler var da bilmesi değil bilmemesi anormal. offf o üniversite zamanlarında ailesine korkusundan saat 11 de yatıyorum diyenler makyajini sacini yapıp gecelere akardi. aile dedigin her şeyi bilmeye musait olmali ki Allah korusun bir sey olsa enn son kızım suradaydi su kisilerle diye bilmis olmasi lazim.
Var tabii ki ya neler duyuyoruz. Hayır anlamıyorum illa herkes bir şeyleri gizli mi yaşamak zorunda. Sevgilim var ailemin haberi var, genciz gezmek istiyoruz bu kadar kolay aslında. Ailesi izin vermediği için gizli gizli her gün sevgilileriyle buluşanlardan, bakireyim deyip bilmem kaç kere diktirenlerden mi olalım yani. Niye hayatı bu kadar çekilmez hale getirmek zorunda bu insanlar:KK20:

nereye istiyosan git ya ne tuhaf insanlar var hem konu aciyor hemde herkesi azarliyor
Isi muslumanliga baglayanlar da cikmis :) yetiskin birinin sevgilisiyle tatile cikmasi yasak ama regl olan kiz cocuguyla 10 yasinda bile olsa sevismek serbest muslumanlikta :)
hoppp muslumanliga dil uzatma.mune bu konuyu kapat cok rica ediyorum.sacma bir konu acmis biri kendimi zor tutuyorum ..

nereye istiyosan git ya ne tuhaf insanlar var hem konu aciyor hemde herkesi azarliyor

hoppp muslumanliga dil uzatma.mune bu konuyu kapat cok rica ediyorum.sacma bir konu acmis biri kendimi zor tutuyorum ..
Konu size göre saçmaysa yazmazsınız olur biter. Size mi kaldı benim konumu kapattırmak. Sevgilimle gezerim, tozarım, içerim, sevişirim sizin mi haddinize? Yaptığınız yorumun konumla alakası bile yok. Terbiyenizi takının.

Ya cidden kız gitsem mi gitmesem mi diye sormuyor, ailesinin de haberi var. İnsanlar niye din gibi bir konudan vurmaya çalışıyor? Herkesin dini kendine, tercihi kendine. Sorumluluğunu alacaksa gider, ailesi biliyorsa da diğer kişilere laf düşmez. Parasal konularda tavsiye yazmayanlar yazmamalı, iyi niyetli korumacı mesajlar neyse de, kocana ne dersinciler yorum yapmasın, kız gidersem ileride kocama ne derim diye sormuyor... Konu sahibi, mesajımı dikkate almamışsın ama maddi açıdan karşıya büyük bir miktar bağımlı olmak güzel bir şey değil -kaç gün bilmem ama muhtemelen en az 700-800 lira söz konusu. Bence bu konuda gurur yapılmalı, çok istiyorsan da git kendi paranla, kışın sıkış ama yurtdışına da git ama yazlar çuvala girmedi, başka bir yaz gitme imkanın da olacaktır zaten tatile.

Bna gore degil tum.muslumanim diyene gore dogru degil

Ben de KK Fetva Hattı nerede kaldı diyordum mesaiye geç başlamışsınız :KK70: Belki Müslüman değil öyle olsa bile ahlak dersi vermesi size kalmadı. Her konuyu dine çekmenizden daraldım.

Erkek arkadasinin senin parani odemesi gayet normal bu arada. Siz bir ciftsiniz sonucta. Baska bir zaman, maddi acidan musait oldugunda haftasonu icin bir otelde yer ayirtip, bilet alip sen de ona surpriz yapabilirsin. Bizim erkek arkadasimla schengenimiz var ve o surekli haftasonu icin benden habersiz bilet alip otelde yer ayirtip hadi gidiyoruz der. Gerci benim yasim 30 ama bu yasla degil odeme gucuyle alakali bir durum, erkek arkadasini zor duruma sokacak bir meblag degilse neden odemesin, normal bir sey bu.

Erkek arkadasinin senin parani odemesi gayet normal bu arada. Siz bir ciftsiniz sonucta. Baska bir zaman, maddi acidan musait oldugunda haftasonu icin bir otelde yer ayirtip, bilet alip sen de ona surpriz yapabilirsin. Bizim erkek arkadasimla schengenimiz var ve o surekli haftasonu icin benden habersiz bilet alip otelde yer ayirtip hadi gidiyoruz der. Gerci benim yasim 30 ama bu yasla degil odeme gucuyle alakali bir durum, erkek arkadasini zor duruma sokacak bir meblag degilse neden odemesin, normal bir sey bu.
Buradki genel yorumlar da dediğiniz gibi oldu. Gençken gezme taraftarı zaten çoğu kişi :KK36: Ben para konusunda hassasım işte. Mesela biz de seneye plan yapıyoruz work and travel'ın travel kısmında bana eşlik etmesi için ama bu bambaşka bir şey. Daha bu çift olma olayına alışamadım ben sanırım.

İyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için:KK52:

Not: Ailemin haberi var. İzinleri de var.
Buda benden sana gelsin gitmeye Karar verirsen masraflarını sevgilin karşılayacak olsa bile cebinde bir miktar Kendine ait paran olsun olur ya gecenin bir yarısı bir sıkıntı oldu sevgilin yamuk çıktı filan kısaca istemedigin sana zarar verebilecek sıkıntılı bir durumla karşılaşırsan gecenin bir yarısı olsa bile rahatlıkla evine donebilesin. Ailenede kalacağın otelin adresine kadar bilgi ver sonra keyfine bak

Buda benden sana gelsin gitmeye Karar verirsen masraflarını sevgilin karşılayacak olsa bile cebinde bir miktar Kendine ait paran olsun olur ya gecenin bir yarısı bir sıkıntı oldu sevgilin yamuk çıktı filan kısaca istemedigin sana zarar verebilecek sıkıntılı bir durumla karşılaşırsan gecenin bir yarısı olsa bile rahatlıkla evine donebilesin. Ailenede kalacağın otelin adresine kadar bilgi ver sonra keyfine bak
Tabii ki o kadar da beş parasız gitmem zaten kredi kartım da var devletten kkredi aldığım için kart vermişlerdi. Genel olarak bir sorun çıkmaz umarım ama ya

Tabii ki o kadar da beş parasız gitmem zaten kredi kartım da var devletten kkredi aldığım için kart vermişlerdi. Genel olarak bir sorun çıkmaz umarım ama ya
Ne olacağını bilemezsin temkinli ol kendini sıkıntıya düşürecek bir pozisyonda bırakma. Sadece gündüz olsa bir sekilde zor durumda kalsanda yardım isteyecek bir yer bulursun ama gece sıkıntıya düştüğünde işin dahada zorlaşır...

Kart tamm ama bir miktarda nakit olsun kartları her yerde kullanamazsınız gecenin bir yarısı ihtiyaç halinde kullanmanız için nakit alin diyorum

Erkegin jest yapani makbuldur. tabi kaldiysa...
Birak ödesin ama mutlaka nakitin ve kartin olsun yaninda. Hosnut olmadigin bisey olursa kimseye muhtac kalmaz basinin caresine bakarsin

Back
X