- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ailenizden gizli iş yapmayın ben yaptım ve her defasında bi şekilde ortaya çıktı..
kuzenimle mesajlaşıyorduk şuraya gittik buraya gittik diye mal gibi mesajı anneme atmıştım. bi öyle patladım , birde tatil dönüşü çok büyük bi kaza atlatmıştık..
yapma. ileride bol bol gideceksiniz zaten.
Bunu yapmasanız keşke ya. İnsanlar sevgilileriyle tatile gidince basit kadın olmazlar, ilişkileri basitleşmez.
Kimse kimseyi kullanmaz ilişkilerde. Sevişiyorsa bile iki kişi sevişiyor. Kadını bu kadar edilgen yapmayın bu konularda.
Bu kararin sevgilin üzerinde bırakacağı izlenimi ilerisi için kafasından geçecekleri dusun tatlım.bırak gitme böyle bir tatil planı sevgiliyle iliski ni basite indirgeme olur .sen bu teklifi kabul etme .
Ayrıca ailene yalan söyleme 1 2 günlük keyif için aldığın riske deymez.
Kendini kullandırma![]()
Sorun sevisip sevismedikleri degil. Ozgurum ayaklarina takilip sevisip sonra dert yanmalari mesele olan. Yapiyorlarsa bize ne ise yaşadım zevk aldim hic sorun degil modunda olmali.Katılıyorum. Ayrıca ben bunu anlamıyorum tatile gidince sevişilecek diye bir kural mı var arkadaşlar ? İsteyen istediğiyle sevişir. Sevişmeyebilir de ? O zaman annesinin babasının haberi yok diye buluşmasınlar da ? Tabi ki farklı bir şehire gidileceği için ne olur ne olmaz diye haber verilmesi gerekiyor en azından anneye. Bilemiyorum herkes farklı düşünüyor sanırım. Kime göre tü kaka kime göre normal.
Siz bu yoruma bu sevabi saniri kuyruk acısı sebebiyle yaptınız.Bunu yapmasanız keşke ya. İnsanlar sevgilileriyle tatile gidince basit kadın olmazlar, ilişkileri basitleşmez.
Kimse kimseyi kullanmaz ilişkilerde. Sevişiyorsa bile iki kişi sevişiyor. Kadını bu kadar edilgen yapmayın bu konularda.
Ben basit bir kadın kelimesi kullanmadım kuzum. Bak gebe bir anne adayı olarak dusun .karnındaki evladin bu yorumu yapmış olsa ona nasıl cevaplar verilsin isterdin. Sadece bunu sormak istiyorum.Eşimle sevgiliyken gittiğimiz o tatilden sonra bana hiç basit kadın olarak bakmadı.
Öyle basit ve sığ bir adamla bırak evliliği ilişkiye bile başlanmamalı zaten.
Siz bu yoruma bu sevabi saniri kuyruk acısı sebebiyle yaptınız.
Ben ilişkisinin basite indirgenmesinden bahsediyorum .kadinligindan yada kizligindan değil.nasıl okuyup değerlendiriyorsunuz anlamak güç. Senin gibi yabancı gorup laylaylom yapamadım kusura bakma . Kendi kızım olsa di yer içimden geçenleri yazdım .
Sende bu tip empati yaparsan yaşını bilmediğin bi geç kız ilişkisinde sevişmeyi bile uygun gorup onaylamasını eminim.
Iyi forum lar ve düzgün anlayislar.
Sorun sevisip sevismedikleri degil. Ozgurum ayaklarina takilip sevisip sonra dert yanmalari mesele olan. Yapiyorlarsa bize ne ise yaşadım zevk aldim hic sorun degil modunda olmali.
Ben sait bir kadın kelimesi kullanmadım kuzum. Bak gebe bir anne adayı olarak dusun .karnındaki evladin bu yorumu yapmış olsa ona nasıl cevaplar verilsin isterdin. Sadece bunu sormak istiyorum.
Yanlış düşünceniz buradan başlıyor işte. Özgürüm ayaklarına takılıp sevişmek olmayacak bu, sevip sevişecek belki de ? Yanlış anlamayın rica ediyorum ama size ne diye düşünüyorsanız gerçekten bu konuyu okumamanızı tavsiye ederim. Çünkü size ne ? Kızcağız sevdiği bir insanla tatile gitmek istiyor, bu sevişecekleri anlamına da gelmiyor. Bir erkekle bir kız tek kalınca sevişirler diye düşünmekten lütfen vazgeçin.
Bilemezsin tabi.boşanan bir kadına adamı yemiş bitirmişYazdıklarınızdan hiç bişey anlamadım valla. O yüzden nasıl cevap vereceğimi de bilemedim.
Konu sahibi 21 yaşında. Yetişkin reşit bir kadın yani.
Hayır bir de sevişmek için iki insanın tatile gitmesi, gece bir arada olması falan şart değil. Sevişecek insan kafaya koyduysa iki saat evden çıksa sevişir gelir.
Bilemezsin tabi.boşanan bir kadına adamı yemiş bitirmiş
Iyi olmuş gibi laflar sarf edip kanayan yarasına tuz basmis biri olarak sen burda 21 yaşında bi bayana yapılan yorumdan rahatsız mi oldun. Didindi kendi kızın bunu sorsa ona da seviş normal yada sevişme gibi cümleler kurarmiydin.bunda anlamayacak birşey yok.
Belki yanlis ifade etti..Yanlış düşünceniz buradan başlıyor işte. Özgürüm ayaklarına takılıp sevişmek olmayacak bu, sevip sevişecek belki de ? Yanlış anlamayın rica ediyorum ama size ne diye düşünüyorsanız gerçekten bu konuyu okumamanızı tavsiye ederim. Çünkü size ne ? Kızcağız sevdiği bir insanla tatile gitmek istiyor, bu sevişecekleri anlamına da gelmiyor. Bir erkekle bir kız tek kalınca sevişirler diye düşünmekten lütfen vazgeçin.
O kadar takmışlar ki artık kafalarına sevişmeyi. Gören de dünyada kimse yapmıyor çok korkunç bir şey sanacak. Küçüklükten gelen bir şey malesef. Bizim ülkemizdeki anlayış bu. Kız kendini saklar, oğlan pipisi dışarda dolaşabilir. Bir kadın sadece evlendiği zaman istediğini yapabilir o da kocası izin verirse. Bu kafadan kurtulmak gerekiyor artık ya. Gerçekten gördükçe öküz oturuyor içime böyle nefes alamıyorum sanki beni kısıtlıyorlar gibi.